Yani sevdiği kıza illa dokunmak mı ister? Dokunduğu kızla evlenmek ister mi ne yapmam lazım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevdiği kişiye dokunmak isteyecek tabii. Sevmediği kişiye dokunmak istiyorsa sevdiğini neden seviyor diye düşünmek gerekir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Tabi ki sadece cinsellik değil arada masaj yaptırmayı da seviyoruz 🤕
02 Yorumla
Soran+1 yılMasaj?
+1 yılöyle kuralları yoktur ilişkinin. bazen dokununca soğursun bazen dokunamadığın için soğursun. esas olan doğru bağı kurmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Senin olayin ne? Sevgilin yakinlasmak istiyor belli ki. Ama ne zamandir berabersiniz?
022 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık iki buçuk aydır beraberiz 1.5 aydır sevgiliyiz dokunmak istedi ama ben buna hazır değilim dedim
Soran+1 yılSen ne zaman istersen diyor ama çok istiyor dokunmayı
Soran+1 yılBende dokunursa evlenmek istemez ya da hevesi kaçar diye korkuyorum
Soran+1 yılHatta benim utanmam hoşuna gidiyor daha çok istiyor ozaman
Soran+1 yılAslında ben yakınlaştım ama dokununca evlilik olmamasından korkuyorum. Hevesinin isteğinin kaçamasından endişeleniyorum bide basit bir duruma düşmekten çekiniyorum
Soran+1 yılVe kendiside kimseye dokunmamış gibi davranıyor bana
Soran+1 yılSevdiğim için kaybetmekten korkuyorum
Soran+1 yılVer bakalım tüyo
- +1 yıl
Nedense bu üslubu sevmiyorum. "Ver bakalim"
Iliskinde cekingensin, ne yapacagini bilmiyosun burada yardim istiyosun ama yardim etmek isteyen ve senden yasca buyuk birine fazla rahat, saygi duymadigini gosteren bi yaklasimda bulunuyosun. Sanirim sebebi sanal ortamin verdigi rahatlik ve burada erkeklerin ustune dusuyo olmasidir.
Soran+1 yılÖzür dilerim incitmek istemedim normalde çok kibar biriyim ve kabalığı hiç sevmem. Kusura bakmayın
Soran+1 yılAnladım tabi. Tüyo vermeyi isterseniz bende dinlemek isterim
Soran+1 yılAfiyet olsun
- +1 yıl
Ana mesele ozguven. Kendine guvenmen sadece bu iliskide degil, hayatinin her alaninda sart. Kendine ywterince guvenin olsa Şu an takildigin mevzu cok basit gelirdi sana. Dikkat edersen sen sonuclarini dusunuyosun, kendi isteyip istemediginin bi onemi yok. Yani karsindakini kendinden once dusunuyosun. Bu senin kendine hakettigin degeri vermedigini gosteriyor. Eger istiyosan sende yaklasmalisin, sonuclarini dusunmeden. Cunku ozguvenin olursa olumsuz bi sonucla karsilasmazsin. Sen onunla yakinlastin ve bu nedenle kendini eksikli, kusurlu hissedersen bu hemen ona yansir ve oda kisa surede sana karsi daha rahat davranmaya baslar. Hani biraz once anlat bakalim dedin ya bana, ayni oyle. Ama sen yakinlastiniz ve dimdik durusunu bozmazsan, o daha cok baglanir sana. Kendinin degerini bilirsen baskalarida saygi gosterir. Ama bilmezsen hemen karsindakine yansir ve zamanla onun gozunde basitlesirsin. Iliski cinsellik merkezine kayar ve bi yerden sonra hevesini almis ve gitmis olur. Sen de daha degersiz hissedersin, kendine olan saygin yokolur.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim düşünceleriniz çok olgun gerçekten. Ben ona S. Akso çektim ve bundan dolayı pişman olmadığımı söyledim. ama ona yaklaşırsam bana olan hevesinin isteğinin kaçacağını da belirttim
Soran+1 yılO da bundan nasıl bukadar eminsin dedi. Bende tahminde bulundum dedi. Anladım demek istediğinizi
Soran+1 yılYazdım
Erkeklerin aşk anlayışı cinsellik değil. Komple tüm anlayışları cinsellik. Her şeyden önce cinsellik geliyor çoğu için.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Aşkın içindedir cinsellik
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Soran+1 yılKarşı taraf dokundırmazsa ya da zaman isterse soğur musun ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey yoktur libido vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılaşk cinsellikle biter.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluğunun öyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldokunmak güzeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaalesef öyle aşk kavramını bilen yok
00 Yorumla
+1 yılhayır nerden çıktı
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılöyle maalesef
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz