Ya dün ağda yapıyordum vajinama da yapacaktım agdayi sürdüm çektim ama kıllar gelmiyor. Doğru bi şekilde aldığıma eminim ama olmadı biraz geldi sadece. Sürekli denemekten tahriste oldu çok acıyor ya. Sizde de böyle bi sorun oluyor mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kuaför de yaptırıyorum o şekilde dene onlar daha iyi biliyor
Bende kuaföre gidicem ya alamadim
Evet onlar alışık rahat oluyor hem
Zaten lazere gitmeyi düşünüyorum da gidene kadar ağda yapiyorum iste
Bende yakında başlayacağım tüm vücut yaz bitsin öyle ama
Aynen bende cidden agdadan felan gına geldi ya
Bende çok yok bikini bölgesi hariç
Bende de çok yok ama özellikle bikini bölgesi için gidicem
Can yakıcı 😂 kurtulmak lazım
Çekinmiyor musun peki
Beklenen mavi profil geldi 😂
Çekiniyorum ama mecbur yani. Zaten elinde sonunda lazere gidicem oradakiler de mecbur görecekler
Ahahhahaahah😂
Embesil sürüsü 😂
Sildim yorumunu 😂
Senin yorumunu
Silebiliyorsan hepsini silsene
Ters çekmiş olma ya da daha çok küçük olabilir ondan almamış olabilir krem sür ya da çocuk pudrası
Yok ters çekmedim doğru bi şekilde yaptım çok kısa da değilde normal uzunluktaydi. Krem sürdüm ama cok tahriş oldu ya
Popo pudrası daha iyi yumşatıyor kremler işe yaramıyor fazla okadar çok denediysen olmuştur ama bence sen ters yaptın aşırı abartı tahriş olduysa
Hmm anladimm
Alma şeklinden evet eminsin ama ya tersse ard arda çeksen de çok abartı tahriş olmaz herhalde diye düşünüyorum
Yanlışdeğilse
Yanaklarımı aldırıyorum mesela ben ağda ip ile evet kızarıyor bi yarım saat sonra normale dönüyor
Evet anlik kızarıklık olur illa ki ama benim şu an bile kızarık dokununca açıyor biraz. En iyisi kuaföre gideyim onlar alsin. Zaten lazere gitmeyi düşünüyorum
Lazere bende gidicem yüzüm için yanaklarıma kadar çıkıyor cahillik oralara vurduk jileti şimdi başına geçemiyorum kuaför olabilir ne zamandır öyle baya oldumu 3 -5 saat birde pudra gerçekten ne yanacak ne acıyacak
Ben yüzümü suana kadar hiç almadım. Ama lazere gittiğim zaman tüm vücut gideceğim için yüzüme de yaptiricam. Dün akşamdan beri öyle. Dün akşam ağda yapmıştım
Ovv baya uğraştın sanırım dünden bu zamana sen baya uğraştıysan şöyle bi canlandırdımda doğru pudrayı bas en güzeli laze bende yüze gidicem
Aynen uğraştım bayağı en sonunda sinir oldum bıraktım. Ayenn öyle en iyisi lazer
Olsun çok canın yanıyorsa gerçekten bak sürtünmeden arada tahriş oluyor du bacaklarım iç çamaşırlarım küçük gelince pudra herşeyin en güzeli
Pudra süreyim bende o zaman
Sür birde iç çamaşırı giyme değmesin acıyorsa salaş birşeyler giy yarına hiç birşeyin kalmaz
Aynen de iç çamaşırı mecbur giymek zorundayım 🤦♀️
Neden
Regl oldum çünkü
Uff diyorum çok ağrın acın var mı olsun sıcak tut kendini napalım ama sil istersen yorumları bi temizle
Yorumlar nasıl siliniyor bilmiyorum ayrıca niye sileyim ki. Ağrım var biraz maalesef
Doğruda görmesinler dedim neyse sıcak su torbası falan varsa koy velini sat
Sar güzelce
Anladım. Ya bi de tahriş olduya reglken daha çok acıyor. Keşke şimdi olmasaydım. Sica su torbası koydum zatenn
Keşke olmasaydın ama elinde olan bir şey değil ha erken falan olduysan keşke olmasaydın
Yok erken olmadım aksine geç oldum. Regl gunum düzensiz olmasaydı günümü bilip ağda yapardım ama ne zaman olacagimi bilmiyordum. Şimdi ped takınca tahriş olduğu için daha çok acıyor yani 😕
Acıyordur pedin dokusu yumşak mı en azından temas eden yeri bir tık yumşak olsa doktora gitmedin mi adet düzensizliğin için kıyamam ya bugün ilk günü dür birde allah bilir 😔😔
Yani ben en yumuşak olan markaninkini kullanıyorum ama yinede rahatsız ediyor istee. Normalde düzenli olurdum da bu ay gecikti anlamadım. Evet ilk gün ya😔😪
Hadi ya 😔😔illaki rahatsız eder kenarı takılır başka bir şey olur sitres falan yaptıysan o yüzden geçikmiş olabilir üzüldüysen 😔kıyamam ilk gün olmasaydı hadi koymadan idare edebilirmisin dicektim ama 😔 peki şöyle yapsan vajinanın üzerine peçete koysan böyle iç çamaşırının lastik kısımlarıda orada kalsın pedin de ona deymiş dene istersen
Kıyamam ya 😔😔
Kan akışının en fazla olduğu günler ilk 2 gün. O yüzden peçeteyle felann olacak iş değil. Her yer kan olur yani olmaz öyle. Mecbur idare edicem artik:(
Doğru diyorsun sırt üstü uyuyorsundur inşallah 😔 çok yanacak canın ama 😔 gerçi şu an rgl nin ki daha ağır geliyor olabilir😔
Evet regl agrisi çok daha kötü ya. Çok sancı oluyor cidden berbat yani
Anlıya biliyorum saraydın belini iyice sardın mı kat kat giyin gerekirse ağrıların arttı mı normalden yazmak istersen ordan yaz olmadı yanlış anlamanı asla istemem tabiki 😔
Karnıma sıcak su torbası koydum. Ayaklarımı sıcak tutuyorum bitki çayı felan yaptım içiyorum öylee:(
Olur çok güzel afiyet olsun 😔 şifa olur😔
Tamam şarjörler yerinde emniyette kuşanılmış🙂
Emniyetle kusanilsa ne ki sancidan kıvranıyorum hala🥲
Teşekkür ederimm
Çok mu sancın kuzeniminde çok oluyordu hatta iki kere hastaneye götürmüştüm kızı ağrı kesici yapmışlardı aşırı sancılı geçiyor 😔 yatıyormusun sen bakim oturuyorsan yat kan akışı hızlansı 😔
Rica ederim
Bende çoğunlukla hastaneye gidiyorum zaten. Serum yaptırıyorum o biraz iyi geliyor. Evet yatıyorum Şu an
Keşke olmasaydı böyle bisey ya. Bari sancısını cekmeseydik :(
Hadi git ozman ama saatte 12 götürecek biri var mı yanı baban falan
Keşke ilk günü atlatsan yarına bukadar olmazda olmadı baban götürsün hastaneye 😔
Abim söyledim de götürecek birazdan. Yoksa hastaneye gitmesem uyuyamam sancidan ya
İyi hadi abin götürecekse bencede uyuyamazdın ama totonda gitti iğne mi yapıyorlar serum mu takacaklar hadi bi an önce gidin nbyo abin
Ben her gitmemde serum yapıyorlar iğneden çok daha iyi. Abim disardaydi gelince arayacak 10 dk ye gelir
İyi hadi o zaman serum tabikide iyi gece vardiyasında bende gitmiştim küçük çaplı bir ağrı vardı seruma ağrı kesici yapıp taktık dedi ama hiç hafifletmemeişti 😂
Hemen gelsin de bi an önce kurtul 😔
Çok küçük serumlar hafifletmez ki zaten bakalım umarım büyük serum yaparlar:(
Umarımda ama geceyide hastanede geçirmeyin büyükte bitmek bilmiyor orta boy taksınlar bence ağrı kesici yapmadılar seruma zaten artık acildekiler hiç birşeyden anlamıyor bilmiyorlar😔
Gittim geldim hastaneden sonundaaa
Hoş geldin nasıl oldun biraz daha iyimisin hafifledi mi ağrıların
Yattıydı. Bende
Çok şükür daha iyiyim. Ağrım var ama az. Cidden çok kotuydum ya şu an daha iyiyim
Çok sevindim biraz daha iyi olmana ozman şu an uyuya bilecek kapasitedesin ben müsadeni istiyerek ayrılıyorum yarın sabah saat 6 50 kalkılacak iyi geceler diliyorum 🙂🙂🤗
İyi gecelerr:)
Günaydın🙂
Olmuyor. kılları çıkış yönüne doğru düzeltip öyle ağda sür sonra çıkış yönünün tersine doğru hızlıca çek
En iyisi kuaföre gideyim. Lazere gitmeyi düşünüyorum ama gidene kadar agdayla devam
kıllar çok olduğu için ya da kalın olduğu için olabilir
Yigenim var kuaför ilgilensin hemen
@Yanlızkurt05
yağ tabakası oluşmuş b
raz pis bir bölgedir apışaramız, önce bol sabun ile yolayıp keseleyip öyle denemelisin
2 gunde 1 duş alan biriyim pis olması imkansız düzenli kese de yaparım vucuduma
ilginç
öyleyse epilasyon kullanmayı dene, zaten ağda mahfeder hiç önermem..
Lazere gitmeyi düşünüyorum gidene kadar agdayla devam edicem. Epilasyon aleti aşırı acitiyor
vallahi en temizi jilet
5 bıçaklı alacaksın bitane üç günde bi tak tak yapacaksın
pamuk gibi 😂
lazere gittinmi daha önce
Jiletle alsan geri hemen çıkıyor. Ve sert çıkarıyor. En iyisi lazere gitmek yaa
vallahi ben göğüs ve özel bölgem için lazere gitmeyi düşündüm bi ara ama cesaret edemedim nedense kaldı öyle..
lazer olayı nasıl oluyor?
bir defada halledebiliyorlarmı, ve ne kadar sürede çıkıyor tekrar?
bilgin varsa çok memnun kalacağım, bi ara buradan sordum cevap veren olmadı
1 defa da halledilmiyor. Genelde 6-8 Seans arası oluyor ve bu 1 seneye yakın sürüyor. Her ay gidip yaptırıyorsun. Bütün seansların bitince daha ömür boyu çıkmıyor. Ama bazı kadinlarda doğumdan sonra ya da hamilelikte yine çıkmaya başlıyor hormonlardan dolayı.
Lazere gitmedim daha önce ama düşünüyorum. Açıkçası özel bölgeler için biraz çekiniyorum ama mecbur gidicem artık.
vay canınaa
ömür boyu muu? 😯😯😯
peki sizce pişman olurmuyum yaptırsam, ve nerelereime yaptırmalıyım.
erkeğin göğsünde kıl olmaması sence nasıl hissettirir kadına.
özel blgeme kesin yaptırcam artık zaten.
Evet ömur boyu 😃. Niye pişman olasın ki sonuçta istenmeyen tüylerden kurtuluyorsun. Sahsen erkeğin göğsünde kıl olmaması daha iyi. Çok kıl varsa göğsünde zaten kesin yaptır çünkü çok kıl cidden hic iyi durmuyor. Kılsız olması kadina erkeğin bakımlı olduğunu hissettirir bence. Ben tüm vücut düşünüyorum
yaptıracağım ya, kafaya taktım galiba..
başşak altına kadar tertemiz olsun her yer...
bacaklarıma falan komple yaptırıcam...
vücudumdaki tüm kıllara ölüüümmm😂😂😂
pamuk gibi olsun vücudum, her an twmiz dursun, çat kap misafir geldiğinde falan hazır olayım hem 😂😂
Walla bende kafaya taktım kesin yaptiricam. Sende temelli tüm vücudu yaptır o zmaan. Ben tüm vücut düşünüyorum 😅
evet
sakal hariç tüm vücudu yaptırmayı düşünüyorum şu an.
anisüme kadar parlattırabilirim, birisi fikrimi değiştirirmi bilemem, yarından tezi yok araştırmalar başlasın 💪😄
sende yaptır, kaymak gibi olsun her yerimiz 😂
Fikrin değişmesin bence. Lazerden rahatı yok. Lazerinde acısı var ama ağda da çok acıtıyor. Ömür boyu agdanin acısını çekmektense bi süre lazerin acisinj çekerim daha iyi. Ayrıca son seanslara doğru acı azaliyor. Ben sadece çok çekiniyorum ya
neyden çekiniyorsun?
utanmak anlamında mı?
başka sıkıntısı var mı bilmem gereken?
Utanma anlamında. Yoksa başka bi sıkıntısı yok
vallahi ben erkeğe yaptıramam zaten, kadın olacak, yoksa dokundurtma. 😂😂😂
Nee erkege niye yaptirmiyorsun.😅😅 Ben mesela asla bir erkeğe yaptırmam zaten utanıyorum daha çok utanırım
taam işte
hemfikiriz
bemde asla bir erkeğe yaptırmam 😂😂😂
huylanırım.
içim bi tuhaf olur 🤦
kadın olması şart
Yani erkek benim karşı cinsim ya o yüzden dedim. Sonuçta kadında da senin karşı cinsin. O yüzden hem fikir değiliz ben karşı cinsime yaptirmam😂
plsun
bemde kendi hemcinslerime yaptırmam 😂
kadın eli daha tatlıdır, niye erkeğe ellettiriym 😂
sen haklısın gayet tabi
kadın istemen normal...
ama bnim de kadın istemem normal bee 🤪
ama biriz riskli olabilir ya, bende çok çabuk sertleşme ve sızıntı oluyor, sorun olur mu aceba.
Anladimm😅
alışkındırlar hehalde 😅
ya da uyumaya çalışırım artık ne yapim 🤦
Lazerin verdiği acıyla uyumam imkansiz😂
o kadar acıtıyormu ya 🤔
bence tam tersi
kadın bana dokunuraa
libidomdan acıyı hissedemem
Yok ya böyle dediğime bakma. Benim arkadasimda gidiyor ilk seansta çok acıdığını söyledi ama sonradan bu acı azaliyormus
aynen ya
ne acicak zaten
sanmıyorum ciddi bi acısı olacağını
Aynen öyle. Bi de herkeste acı eşiği farklıdır. Ben hassas biriyim belki fazla acir ama belki sen de pek acımaz yani kişiden kişiye degisir
benim hiç öyle takıntılarım yok, iyne yapılırken falanda hiç acı hissetmem..
senin adına üzüldüm ama, hassasiyet kötü, kadınların bir çoğunda var
... birde sen bu işin faydalı olduğundan emin isin?
sende ilk defa yaptıracakmışsın sonuçta?
Aslında bu takıntı gibi de değil mesela iğneden felan hiç korkmam ama hassas olunca aci hissediliyor ister istemez. Ever kadınların çoğunda var.
Benim çoğu arkadaşım gitti ve hepsi de çok memnunlar tabi gittiğin lazer merkezine göre de değişiyor. Çok iyi bi şekilde araştırıp gitmelisin. Bazıları hiç onemsemeyerek yapıyor. Benim arkadaşım pek araştırmadan gitti hiç memnun kalmadı. Güzelce araştır öyle git
araştıramam ki ya nasıl araştıracağım, italyadayım ben, İstanbul için internetten araştıracağım kadarıyla fikir sahibi olabilirim ancak...
Tamam lazer merkezlerinin yorumlarına kaç yıldız verildiğine vs bak zaten o şekilde arastirabilirsin. Bende hem intrrnetten araştıracam hemde giden arkadaşlarıma sorucam o şekilde gidicem
bi bakim fiyatları nedir, yorumları nasıl vs.
ne zamandır aklımdaydı, bugün tamamen ikna oldum galiba.
ömür boyu çıkmazssa tüy öüy, seni de ömür boyu unutamam artık, birisiyle görüştüm o gün karar verdim diye tüysüz vücuduma baktıkça aklıma gelirsin 😄
umarım iyi birşeye vesile olmuşsundur, teşekkür ederim gerçekten sağol.
Ahaha ne dmeek rica ederimm😅
sen merede yaşıyorsun?
Merhaba geçmiş olsun ağda bozuk olabilir
Tecrübeli birine söyle o yapsın daha iyi yapar
Kuaföre yaptıracam artık ya
Bazıları çekiniyor sen çekinmiyor musun
Bende çekiniyorum o yüzden gitmiyorum. Ama artık cekinsem de lazere gitmeyi düşünüyorum yapacak bisey yok. Lazere gidene kadar agdayla devam
Anladım Bebeğim iyi bakalım tertemiz yap vajinanı
Baska yöndem dene
Çokmu kıllı vajinan
Krem sür knk
Sıcak ağda kullan
Ağda bozulmuş
Kısa ise gelmez