Bugün kız arkadaşımla görüştük arabada, öpüşmeye yanaşmadı sevişme hiç olmadı direk ilişkiye girdim ilkinde çabuk boşaldım ikincisinde ise pek zevke gelemedim sertlesmedi dakikalarca sürttüm sertleşmesi için sonra zarzor ağzına alıp oral yapmaya ikna ettim, yapınca sertleşti tekrar girdik ilişkiye oda yine biraz çabuk boşaldım heralde çok sürttugum için. Erekte olup sertleşmemesinin sebebi nedir acaba genelde böyle olmazdı pek sevişmedigi için olabilirmi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendini erekte olmak için zorladıysan olamazsın, psikolojik baskı her şeyi tam tersine yönlendiriyor.
Ve boşaldıktan sonra kısa sürede sevişmeden tekrar kalkması zor olay öpüşüp birbirinize dokunsanız erekte olmayı kafaya takmadan kalkardı zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte kız sürekli geç diyordu ve odun gibi durmuştu karşımda
Soran+1 yılBirde ilk boşalmam çabuk geliyor
Soran+1 yılBunu nasıl onlesem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılHe canım, biz de inandık
012 Yorumla
Soran+1 yılNeye?
- +1 yıl
Knk niye sevişme anısını yazan herkese bu görüşü atıyosun
Sen inan veya inanma gerçekten insanlar sevişiyor
Çok loser görünüyorsun bunu yaptığında
Soran+1 yılHaklı oda eliyle sadece idare ediyor sanıyorki herkes böyle şizofrene bağlamış
- +1 yıl
@mountdoom2001 olabilir ama KS de bir sürü kişi öyle sallıyor. Açıkca seni de hiç ciddi alamadım 🤣
- +1 yıl
+ adam kafasından bir şey uyduruyor olsa şöyle çaktım böyle iyiydi yazar
Erekte olamadım neden olabilir diye bi sıkıntıdan bahsetmez
Loserlik yapma gerekiyorsa az siteyi azalt dışarı çık karı kız kovala kendine yatırım yap pls - +1 yıl
Ciddiye alamadın, ben de sana videolarımdan atıyim dedim. Daha ne yapıyim önünde erkek mi s*kiyim erkeklere kalktığını kanıtlamak için
Harbiden acayip losermişsin ya - +1 yıl
@mountdoom2001 gerçekten erekte problemi olan birisi gelip ksde yardım istemez çünkü burası öyle doktor değil troll kaynıyor. Ama bu akşam çok güldüm sayenizde, çok sağolun 😁
- +1 yıl
Kanka video istiyorsan mesaj at öyle atıcam. Ters psikoloji bende işe yaramıyor kb :*
- +1 yıl
@mountdoom2001 sen şimdi soran kişiyi neden bu kadar savunuyorsun ki doğru olup olmadığından emin değilsin? Istersen onun yerine sana sorduğum son soruya cevap ver de biraz daha gülerim burada 😃
- +1 yıl
@mountdoom2001 hadi at bakalım, şimdi merak ettim 😂
- +1 yıl
Burası gizliden erken boşalma meselesini sormak için uygun bir yer
- +1 yıl
@mountdoom2001 Aloooo, bekliyorum öyle. Hani video atacaktın?
Soran kişi, senden niye bir ses gelmiyor? Hı? Yoksa seni savunan kişi gaylord çıktı diye mi 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBendee sevismedigim zaman zevk almiyordum
01 Yorumla- +1 yıl
Sevişmek tahrigi ve zevki arttırıyor ki yoksa dümdüz iceri gir çık olur ve kadının odaklanması daha zor olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılSe ismeyi uzun tutun
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte sevişmiyorduki karşımda odun gibi durmuştu
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen atak yapacaksın kardeşim
Soran+1 yılYapıyorum dudağını çekiyor
Cevap sahibi+1 yılZorla artık ne diyeyim durumu anlat öyle yok 5 günüm al gülüm yanlış anlama direkt o işi yapıyorsunuz ne sen j. ne o o.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne