4 Aydır konuşuyoruz konuşmalarımız çok tatlı ve bana karşı çok ilgili ama bazen konu cinselliğe geliyor beni arzuluyor ben istemediğimi söylüyorum ama arada bak olsa güzel olur temalı sözler giriyor ne düşünmeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGençsin. Hayatı bir kere yaşayacaksın bu gençlik bedeninin güzelliği bir kere geliyor. Yaşlanınca aynı isteklere, hormonlara ve güzelliğe sahip olmayacaksın. Eğer canın istiyorsa partnerinle sevişmelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence bırak bir konuşsun. İstekleri nedir ne düşünüyor. En aznindan sacma sapan bir seyler varsa aklımda öğrenirsin. Bazıları normalde beyefendi olup cinsellikte çok sapik olduklarını görüyoruz...
014 Yorumla
Soran+1 yılYa benim haklı olduğumu biliyor ama kendisi isteklerine de söz geçiremiyor zorlamıyor beni ama istediğini de belli ediyor
Soran+1 yılBen evlilik olmadan cinsellik düşünmeyenlerdenim bi de uzak mesafe yani dedim sen eğer düşünürsen başka birisiyle olabilirsin konuşmayız biz de buna rağmen konuluyor benimle
Soran+1 yılOna karşı bir çekimim var istiyorum onu bunu biliyor o yüzden ümitleniyordur belki de
Soran+1 yılE öyle tabi ki güvenmek lazım en başta ama konuşuyoruz devamı olur mu bilmiyorum
Soran+1 yılÖyle ya tabi ki umarım gidince çok üzülmem
Soran+1 yılAynen öyle nasip bakalım
Soran+1 yılTeşekkürler cümlemizin
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yani seni arzulaması kadar normal bir şey yok... zaten kimi arzulayacakki dimi. 4 ay da makul bir süre aslında ama sen hiç istemiyorsan bunu söylemelisin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik konuşmam ben.
00 Yorumla Ya ben erkeğim sana söylüyorum klasik erkek yalanı. Libidom yüksek, aşkım ben cafe ortamı sevmiyorum arabada takılalım, senden başkasına mı yazayım, sadece seni arzuluyorum… 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında bunların hiçbirini söylemedi bana sadece arada bir cinsellik mevzusu dönüyor istemediğim için neyse diyip konu kapanıyor uzak mesafeyiz ona söyledim eğer istiyorsan birisiyle ol konuşmayalım bu kadar basit
Soran+1 yılOlmasını isterdim ama evet olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMisal tam uyuyacağın vakit, neler yapıyorsun gibi sözlerle üzerinde ne var vs.. diyebilirsin.. yani bir şekilde konu oraya kayar.
00 Yorumla
+1 yılOnun niyeti belli. amacı cinsellik. diğer sohbetlere de bunun için katlanıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılBen ona çok uzun bir süre düşünmediğimi söyledim ve o da bunun böyle olacağını biliyor
- +1 yıl
Bilmez o. o senin.. mcığın memelerin falan olduğunu bilir.
Soran+1 yılOnu istiyorum bunu biliyor ama yapmayacğımı da biliyor belki de acaba olur mu diye düşünüyordur
- +1 yıl
acaba demiyordur , ikna ederim diyordur.
kendini kandırma. acaba diyen biri bile sen istemem dediğinde konuşmazdı
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun kesinlikle yani sexting yapıyoruz arada hoşuma gidiyor ama devamı olmaz söyledim bunu
- +1 yıl
ohooo o yolu yarılamış. :) yakında memelerini emer bence
Soran+1 yılÖyle bir şey olamazzzz evlenmeden evlensin her şeyim onun
- +1 yıl
:) söyle ona. evlenelim de. anneme seni anlattım. gelip tanışmanı istiyorum de.
bak ne diyor :)
Soran+1 yılO en başta uzun bi süre evlilik düşünmediğini maddi açıda toparlanmak istediğini söyledi ama söylediği yaşı düşürdü en azından zksmsmsmsm
- +1 yıl
güvenme o bebenin yaş hesaplarına.
Soran+1 yılUzak mesafe zaten istiyorsa gelir görür gider ötesi olmaz istiyorsa ileri de evlenir bu kadar
- +1 yıl
uzak mesafe mi. off bi git ya
Soran+1 yılSen gidebilirsin
Doğru söylüyor hatta yarı yarıya olabilir ihtiyaç bu rahat ol
04 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu ilişkisinde var cinselliği
Soran+1 yılEvlenmeden önce cinsellik düşünmüyorum ve o bunu biliyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Konuşup o yönden uyum olup olmadığına bakmak iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arada ver sende, ihtiyaç var, bir şekilde karşılayacak
00 Yorumla
+1 yılLobidosu yükseliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu farkındayım ya zaten libidosunun yüksek olduğunu da kabulleniyor
+1 yılKarsiimisin
00 Yorumla
+1 yılolmaması sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin yoluna
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela uzak mesafeyiz
- +1 yıl
Aklı cinsellikte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı