Birileri ile tanistirldiniz diyelim. Bir iki 3 bulusma derken iyi de gidiyor diyelim..
Cinsellik nasil konusulur?
Cinsel uyumun olup olmadigi nasil anlasilir?
Cinsellik nasil konusulur?
Cinsel uyumun olup olmadigi nasil anlasilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben nişanlımla görücü usulü tanıştım ve böyle bişey konuşmadık hiç yani neyini konuşalım ki şunu sever misin sevmez misin sevmiyosa ayrılalım mı mantık bu mu yani evlenince birlikte deneyimleyeceğiz bi çok şeyi hoşumuza giden şeyler olacak birlikte yapmaktan zevk duyacağımız şeyler bunun neyi konuşulsun ki zamanı gelince deneyimleyeceğiz bence saçma
İyi o zaman dötüne cop sokmasın da... Sonra aaa ama bunu konuşmamıştık dersin
Sen konuş o zaman soktururmusun sktrr misin de sapık muamelesi görüp terkedilirsin en fazla
Sence ayip mi ki cinselligi konusmak
Söylediğin şey çok absürt biriyle tanışacaksın evlenme amaçlı 3 4 kez buluşacaksın sonra cinsellik konusu açacaksın bu dediğini yap kızların hepside kaçar bu dediğimi unutma
Ben ilk buluşmada sormayı düşünüyordum
Kusura bakma ama abazasın karşındaki insanın karakteri kişiliği dış görünüşü senin ona karşı ne hissettiğinden bile önemli mi cinsellik bu kadar hayvani mi düşünüyorsun
Damizlik insan hayvaniyim
Cevap
2Cevap
Bu verdiğin güvenle alakalı ben de her şeyin konuşulması tarafındayım
Ilk gorusmede zikmem walla bak desem?
Yahu nasil yaratiklar bunlar ?
Nikahdan once ya zikerse diye korkarlar nikahtan sonra ustunde ziplamak icin can atarlar... Dengesiz degil mi?
Böyle denir mi hanzo musun birader
Demedim de diyesim geliyor bazen.. Bi tedirgin bakislar, arkayi kontrol etmeler vs. Yolda giderken ozellikle... Donup diyesim geliyor korkma cikartmadim daha diye...
Abicim ne konuscan cinsellikle ilgili
Beklentilerini, tabularini , korkularini
ya bunu konusmak dogru mu? Ben sanmiyorum
Peki dogru degilse o halde evlenmeden once uyumlu oldugunu , anlasabilecegini nasil bileceksin?
Konusarakta anliyamazsin hfjjrjjfjf
Ne var bunda uydurur veya sen hic duymadn mi evliligin basisnda cinsellk iyi gidenler alnralarda kötü diyor of anam offff
Senin taviyen ne cinsel yonunu nasil tanirsin?
Yani bilmiyorm hic yasamadm bende anca uydururdum sorarak olmaz artik kismet
Ben de uydururum o zaman Rocco Sifrediden daha iyiyim derim
Cidden bunlarda mı konuşuluyor ya
Acikcasi konusmak yerine yasayarak ogrenmek tercihim olurdu evlenmeden once ancak cografya kaderdir...
Görücü usulü zor ama konuyu açarsan devamı gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?