Cinsel Yaşam Bir bayanı seksi gösteren şeyler nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bir bayanı seksi gösteren şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. fiziğine uygun kıyafetler makyaj ama asıl duruş bakış konuşma 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnce bel küçük göğüs dolgun kalça beyaz ten kızıl kısa saç bol libido 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Vücuduna yakışan kıyafeti giymesi en büyük etken 1 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalçalarını ve göğüslerini ön plana çıkaracak şekilde giyinmesi ses tonu bakışları vs vs 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bel bacak kalça uyumudur özellikle kalçalar çok önemli bakarsın sevişme sırasında sınır tanınmaz 1 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Uyun boylu olması olabilir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl En az ne kadar Yorumla Mehmet314 +1 yıl 170-180 arası manken oluyorsun zaten bence aşırı tahrik edici 🤤 Yorumla Soran +1 yıl Kilo ne kadar olmalı Yorumla Mehmet314 +1 yıl Kilo tartışılır yağ oranı yüksek olmasın isterdim yani ne çok zayıf ne çok balık etli biraz estetik olabilirdi Yorumla Mehmet314 +1 yıl 50-60 belki Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bacakları kalçası 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir bacak Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Kalın Yorumla Soran +1 yıl Kısamı uzunmu Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Köre sormuşlar senin bacağın uzun mu kısa mı diye ben nerden bilim demiş 😂 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Giyim göğüs kalça ve gözler 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir giyim mesela Yorumla fatihde3410 +1 yıl Üzerine yakışan çok abartı olmayan sade ama şık Makyaj da öyle abartılı olmayacak doğal olacak Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk mesela Yorumla fatihde3410 +1 yıl Siyah bordo kırmızı mürdüm açık yeşil Yorumla fatihde3410 +1 yıl Senin tercihin neler Nasıl giyinmeyi seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sade Yorumla fatihde3410 +1 yıl Örnek olarak gösterebilir misin Yorumla fatihde3410 +1 yıl Ne giyersin yani genelde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gülümsemesı :) 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla sence ne pekı Yorumla Soran +1 yıl Ben bilsem sormam bir erkeğin cevaplması daha mantıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burcun ne senın aslan deme Yorumla Soran +1 yıl Burç ne alaka ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İnce bel kalın bacak dolgun göğüs delici bakışlar 1 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Tavırları 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Erkeksi olmayacak daha nazik ve işveli Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl olgun fizigi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olgun fizik ne demek Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl dolgun olacaktı pardon Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Fiziği 1 3 Yorumla Skrt050 +1 yıl Bacakları ve giydiği Yorumla Soran +1 yıl Ne giyse mesela Yorumla Skrt050 +1 yıl Tayt, mini ya da düz elbise ama yırtmaçlı Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dekolte ve derin bacak yırtmacı 1 0 Yorumla
Yalatbanakendini Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İc camasiri 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir iç çamaşırı mesela Yorumla Yalatbanakendini +1 yıl Dantrlki ic camasiylari Yorumla Yalatbanakendini +1 yıl Dantelli ic camasirlari Yorumla
kertenkele070707 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İri memeler 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Başka Yorumla kertenkele070707 +1 yıl Bir şey söyleyeceğim tuhaf gelebilir kadının leğen kemiklerinin geniş ve hafif belli olmasi beni aşırı etkiliyor Yorumla Soran +1 yıl Belinimi diyorsun Yorumla kertenkele070707 +1 yıl Leğen kemiği diyorum Yorumla Soran +1 yıl Pek anlamadım ama güzel durmaz galiba yaa değişik zevklerin var cidden Yorumla kertenkele070707 +1 yıl Leğen kemigi nerede biliyorsun değil mi? Yorumla kertenkele070707 +1 yıl Bak İnternetten Yorumla
esmerkek63 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Dudak 1 3 Yorumla esmerkek63 +1 yıl Tabi bu benim için geçerli Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir dudak Yorumla esmerkek63 +1 yıl Dudak hareketleri ısırmak falan dil çıkarmak dudağına sürmek beni uçurur Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. G. tu 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
fiziğine uygun kıyafetler makyaj ama asıl duruş bakış konuşma
İnce bel küçük göğüs dolgun kalça beyaz ten kızıl kısa saç bol libido
Vücuduna yakışan kıyafeti giymesi en büyük etken
Kalçalarını ve göğüslerini ön plana çıkaracak şekilde giyinmesi ses tonu bakışları vs vs
Bel bacak kalça uyumudur özellikle kalçalar çok önemli bakarsın sevişme sırasında sınır tanınmaz
Uyun boylu olması olabilir
En az ne kadar
170-180 arası manken oluyorsun zaten bence aşırı tahrik edici 🤤
Kilo ne kadar olmalı
Kilo tartışılır yağ oranı yüksek olmasın isterdim yani ne çok zayıf ne çok balık etli biraz estetik olabilirdi
50-60 belki
Bacakları kalçası
Nasıl bir bacak
Kalın
Kısamı uzunmu
Köre sormuşlar senin bacağın uzun mu kısa mı diye ben nerden bilim demiş 😂
Giyim göğüs kalça ve gözler
Nasıl bir giyim mesela
Üzerine yakışan çok abartı olmayan sade ama şık
Makyaj da öyle abartılı olmayacak doğal olacak
Hangi renk mesela
Siyah bordo kırmızı mürdüm açık yeşil
Senin tercihin neler Nasıl giyinmeyi seviyorsun
Sade
Örnek olarak gösterebilir misin
Ne giyersin yani genelde
gülümsemesı :)
yanıtla sence ne pekı
Ben bilsem sormam bir erkeğin cevaplması daha mantıklı
burcun ne senın aslan deme
Burç ne alaka ki
senle uzunca konusalımmı
İnce bel kalın bacak dolgun göğüs delici bakışlar
Tavırları
Ne gibi
Erkeksi olmayacak daha nazik ve işveli
😂😂
olgun fizigi
Olgun fizik ne demek
dolgun olacaktı pardon
Fiziği
Bacakları ve giydiği
Ne giyse mesela
Tayt, mini ya da düz elbise ama yırtmaçlı
Duruş konuşma ve kıyafet seçimi
Dekolte ve derin bacak yırtmacı
Oje topuklu ayakkabı
Dar veya açık olmalı
Dekolte makyaj kalça
İc camasiri
Nasıl bir iç çamaşırı mesela
Dantrlki ic camasiylari
Dantelli ic camasirlari
İri memeler
Başka
Bir şey söyleyeceğim tuhaf gelebilir kadının leğen kemiklerinin geniş ve hafif belli olmasi beni aşırı etkiliyor
Belinimi diyorsun
Leğen kemiği diyorum
Pek anlamadım ama güzel durmaz galiba yaa değişik zevklerin var cidden
Leğen kemigi nerede biliyorsun değil mi?
Bak İnternetten
Dudak
Tabi bu benim için geçerli
Nasıl bir dudak
Dudak hareketleri ısırmak falan dil çıkarmak dudağına sürmek beni uçurur
G. tu
Zeki olması
Dekolte
Memeleri ve boynu