- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda insanların, daha doğrusu kadınların daha çok olmak üzere yanildigi bir çok nokta var diyebilirim. Seksi gösteren unsurlar olarak baktigimizda Bu durum kişilere göre degisebilsede , genel geçer durumlarda tabiki var. Bir kadının kadınsı olabilmesi onun en önemli sexiligidir. Bu olmadan diğer bütün maddeler yapmacık duruyor aslında. Demek istediğim, dişiliğini ön plana çıkarması kesinlikle ama kesinlikle değil. Erkeksi tavırları, kaba davranışları ve kaba bir üslubu olmaması. Görünüm detaylarıyla ilgili bir sürü madde var , hatta bunları yazarsam, bir çok maddenin çelişkili olduğunu düşünebilirsiniz fakat kesinlikle öyle değildir. Çünkü bi a görünümü b kisinde etkileyici ve Seksi dururken bir b görünümü a kişisinin üzerinde Seksi duruyor ve bu gerçekten böyle. Buradanda şu anlam çıkmasın öyle herkese yürüyor şekli değil kesinlikle. Mesele detayların güzelliğini yakalayabilmekte. Bakmak kabiliyet , görmek sanattır. 😉🌹😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin saydiklari şeylere bak. Sonra herhangi bir kadın uzun boy dese linç ediliyor, bas bas bağırıyorlar. Kendilerinin kadından isteklerinin haddi hesabı yok oysaki. Ama kendileri olduğu gibi kabul edilecek. Kadın ise mutlaka istedikleri gibi olacak, kriterlerine ne kadar uyuyorsa o kadar iyi. Çok iki yüzlüsün gerçekten. Kadın için kriterler bol ama kadınlar erkekler için kriter belirten bir sürü laf etme, cemkirme, lincleme var erkeklerde. Biz boyumuzu kendimiz mi yarattık, şunu kendimiz mi yaptık falan diye söylenmeye başlıyorlar. Kadınlar büyük küçük göğüslerini, ince belini, t*tosunu falan kendisi sevciyordu ya zaten. Kadına yaradan hangi boy kilo, fizik, ten rengi diye soruyor ya zaten dünyaya getirirken. Biz seçemiyorum da erkekler seçemiyor gibi davranıyor ya bu erkek milleti ayar oluyorum. Herkesin kriteri var, siz erkeklerinde bu kadar kriteri ve hayali varsa varsa kadınların kriterlerine karismayin bir zahmet bundan sonra. Siz kadın icin bu kadar siparis verdikten sonra ben seçilmem seçerim, ben erkeğim olduğum gibi kabul edilmeliyim diye bir seçeneğiniz yok kusura bakmayın.
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak Kalça bel göğüs orantıları vücudun şekli diriliği tüm erkekler için geçerlidir. Bana göre düz uzun öncelikle siyah saç kara kaş kara göz dudaklar ten rengi uzun bacaklar yuvarlak ve çıkık kalça diri bir birimden ayrı göğüsler (sudyensiz) em garip tarafı ise gözlük 😂 çerçeve kalınlaştıkca seksilik oranıda artıyor 😂
10 Yorumla
Burada herkes alim olmuş ama o erkeğin içinde bulunduğu duruma bağlı tamamen. Abartısız bir şekilde askerde uzun dönem askerlik yapanların ellerinde elli tl ile duşa girdiğini gördük biz defalarca :D :D
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZekası ve karakteridir tabi ki de
10 Yorumla
+1 yılCinsel isteğinin çok olması ve bunu saklamaması, kolundan tutup altına almaktan çekinmemesi, bir çok kişiyle birlikte olması ama kürkçü dükkanı olarak beni görmesi beni ona tapacak konuma getirir
00 Yorumlaçok büyük oranda giyime göre kafada ilk şekillenen, daha sonra fizikle yol alan, çıplaklığa gelindiğinde hareketlerle değerlendirilen insani öge. Seksi iç çamarıda fazlaca yeterlidir diyorum.
00 YorumlaAurasi cilvesi giyimi güzel kokması bakımlı olması
33 Yorumla- 1 yıl
Ve Antepli olması 😀
- 1 yıl
Hayırdır inşallah güzel insan
+1 yılCinsellik içinse güzel olması, beyaz tenli, büyük p*polu, büyü göğüslü, ince belli, 1.68 boylu olması. Sevmek içinse beni sevmesi yeterlidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzun boyu posu güzelliği sen şakrak olması istekli olması efendi bilgili kültürlü olması, göğüs kalça bacaklar kendini gösterir
00 Yorumla
1 yılDurusu mimikleri bakışları ve zeki olması güzel gülmesi
00 Yorumla
+1 yılBence giydiği kıyafeti gözleri ve konuşması gülüşü kadını seksi gösterebilir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Kendini tanıyan Vücut dilini kullanmasını bilen akıllı Kadınlar Herzamançok Sexsy dir
00 YorumlaBakışı gülüşü sıcaklığı. Fiziğinin dolğunluğu
00 Yorumla
+1 yılGüzelliği, fiziği, giyimi, göğüsleri, kalçaları, konuşmaları
00 YorumlaSırtı ve omuzları mühim sporculara fitness yapanlara düşüyorum bu yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence zayıf olmalı bacakları düzgün pürüzsüz göğüsleri çok büyük olmamalı.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende baya iyi görünüyorsun 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBişey merak ediyorum gizli olsan rahat cevap verirdin ama değilsin nasıl olacak
- +1 yıl
Söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynaya baktığında görebilirsin 😍
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😅
Cevap sahibi+1 yılDetay olarak, bakışlar harika etkileyici. Yüzünüz, dudaklarınız harika 😍 köprücük kemiği belirgin 😍 siyah saç ve beyaz ten. Siyah, beyaz ve kırmızı birleşimi harika görünüyor 😍
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüz :)
+1 yılİç çamaşırlar koku pürüzsüzlük cilvesi dalgalanan saçları doğal veya doğal görünümlü olması
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılbence bir kadını öncelikle giyimi ve fiziği seksi kılar ve sesi bakışları hal ve hareketleri seksiliğine seksilik katar bence...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılFiziği bakışları dudakları gözlerindeki sıcaklığı bir çok etken var
00 Yorumla
+1 yılVücudu, sesi ve tavırları. Ama yapmacık olmayacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bence üslubu, giyim tarzı, bakımı
30 Yorumla
+1 yılkalça ben bacak orantısı olan her kadın seksidir
02 Yorumla- +1 yıl
Orantıyı nasıl anlıycaz
- +1 yıl
kimisine göre büyük kalça daha iyidir kimisine göre de ince bel bana göre orantı önemli kalça ne büyük olmalı ne de çok küçük ama bele göre bir tık büyük olmalı
+1 yılAbazalar için 250 gramı olsun yeter
10 Yorumla
+1 yılDolgun kalca ve gogus. Dudak hareketleri
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAyakları çenesi bacakları göğüsleri
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dik kalça ve incecik bel
00 YorumlaMemesinin dolgunluğu 😋
00 Yorumla
+1 yılÇıtı pıtı zarif ve birde esmerse sexidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yıl😃😃😃. Kadının kendisi...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Bence göğüs dekoltesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiyimi, bakımı, ses tonu ve tabii zekası.
00 Yorumla
+1 yılDuruşu bakışı cazibesi
00 Yorumlafizik giyim yüksek libido bakım
00 YorumlaDudak ve göz kısmı en çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGösteren bi unsur yoktur seskiyse seksidir zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Göğüs kalça ve saçlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBuldum şu an düşünceme bağlı tamamen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk sıraya yazılacak şey tüm kadınlar için aynıdır
02 Yorumla- +1 yıl
Neymiş
+1 yılbence ahlaklı olması
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Endamı ve giyimi
00 YorumlaTopuklu Ayakkabı
00 Yorumla
+1 yılkalçalar
00 Yorumla
+1 yılufak göğüs ince baxanlar.
00 Yorumla
+1 yılKalça tabi ki
00 YorumlaMakyajı giyinisi giyim tarzi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının memeleri
00 Yorumla Kalçalar ve göğüslerin dolgunluğı
00 Yorumla
+1 yılFizik bakım temizlik giyim..
00 Yorumla
+1 yıldolgun dudak :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yıl1.70 üstü olması
00 Yorumla
+1 yılNefes alması
00 Yorumla
+1 yılGöğüs İnce bel kalça
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüsleri
00 Yorumla
+1 yılDoğallığı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Küçük göğüsler
00 YorumlaFiziğinin iyi olması
00 Yorumla