Seksi olmanın şartı nedir? Bir kadını seksi yapan özellikler nelerdir?

"Sex" bildiğiniz üzere cinsellikle biraz da cinsiyetle alakalı bir terim. Dolayısı ile bir kadın ya da erkek sahip olduğu cinsiyet özelliklerini karşı tarafın dikkatini, ilgisini ve beğenisini çekecek şekilde sergilediğinde seksi olur. Bu kişiye göre değişir.
Yani dişi dişiliğini, erkek de erkekliğini ön plana çıkardığında demek istiyorum.
Başlığa göre düşünürsek, bazen bir bakış, bazen bir tavır, bazen bir dudak hareketi, bazen bir dekolte, bir yırtmaç hatta bir oturuş kadını seksi kılabilir.
Konuşurken sürekli yakamla oynaması. Devamlı olarak gözlerimin içine bakması. Evde ciddi bir konu konuşurken elini penisime götürmesi. Ayaktaysam popomu avuçlaması. Bana haber vermeden bileklerime zorla kelepçe takması ve yatak odasına götürmesi. Boynumu kulaklarımı omuzlarımı öpücüklere boğması emmesi. Göğüslerimi ve göbeğimi saatlerce öpmesi. Göbeğime masaj yapması. Sevişmeyi uzun tutması. Kulağıma beni heyecanlandıracak sözler fısıldaması.
Dıs görünüşten cok hareketleri seksi yapar bence sokakta bisürü gezen insanvar ilk bakışta seksi demezsin ama davranısları bakısları sana daha cekici seksi gelmeye başlar
Hiçbir şey. Erkekleri seksi yapan kaslarıdır yani.
68.media.tumblr.com/.../...rdrCvW1tjailvo1_500.jpg
Cevap
126Cevap
Yatakta eşinden başkasına görünmeyen kadın her zaman en seksi kadındır
Herşeyden önce görünüşü. Yani fiziği, yüzünün güzelliği vs. Ancak bunları fazla değiştiremezsin. Bu nedenle esas işine yarayacak olanı söyliyim isteki olması. Aynı kadının istekli ve isteksiz hali arasında çok ciddi bir seksilik farkı vardır.
Doğallık en çekici dişiliktir ve bakımlı, tamiz, gülüşü etkili, sesi hoş, sözleri mantıklı, aklı ve kalbi mükemmel, fiziği düzgün, ciddi ve samimi kadın her şekli ile de seksi ve baştan çıkarıcıdır ve çıkarsız ve cesur olmalı da...
kadın zekasıyla kolayca seksi olabilir. yeterki olmak istesin ve biraz zeka kullansın. tabii ki vücut, ölçüler önemli ama, bunlaru tam sağlayamanlarda giyim, kuşam, makyaj, tavırla seksi olabiliyor.
minyon ve dolgun göğüs ayrıca birde sıkı yuvarlak bir kalçaya sahip olacak birde kumral oldum mu saçlarda daginiksa bana her istediğini yaptirtabilir :D
Seksi olmaya calismak cok yapmaciktir. Mesela dogal seksi kadinlar: Monica Belluci ve Scarlet Johansen'dir. Bu kadinlarin videosuna bak seksilik nedir bir gor.
Herşeyi ! Sexylik bir bütündür parçalara ayrılmaz ve sexy kadın istediği zaman sexy istediği zaman masum görünebilir nasıl isterse öyle
Masum bir kadının Seksi olabileceğine inanmıyorum. Fakat erkekleri etkileyecek şekilde bir dekolte ile gezen bir kadın, ya da tezatlık ilkesiyle erkekleri etkileyen kapalı giyimli bir bayan Seksi gelebilir. Her Seksi gelenlede sevişecek değiliz.
Kendi guzelliginden ya da seksiliginden haberdar olmamasi... masumiyeti, sakarligi, pot kirmasi, bir gülüşü, bir bakışı...
Hormonları tatlım. Birazcık fazla testestoron salgılarsan kılların çoğalır, sesin değişir. O yüzden cevap z hormonlar
Yapılan araştırmalara göre cinsel ilişkiye giren erkeklerin 95%'i orgazm olurken, kadınların sadece 33%'ü orgazm oluyormuş. Artık yanlış partner seçimi midir bu, yoksa kendi tutuklukları mı bilinmez ama bilim adamları yalan söylemez.
fiziksel özelliklerı, bakışı, duruşu, tarzı, tavrı, zekası
@Eyanet teşekkür ederim :"))
kocaelinin neresinden :)
Balık etli kadınlardan hoşlanırım ayrıca bir kadın bakımlıysa zaten sexidir çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır 😉
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-801e-1817a0d28c7d.jpg biri seksimi dedi 😂
ıpek özlu saclar
tertemız vucut (sut gıbı )
ıslak bakıslar cılvelı konusma
kalemle cızılmıs gıbı vucut hatları
genıs guzel kalca
buyuk dık gogusler
dolgun kırmızı dudaklar
bem beyaz dis
sehvetlı olusu vs vs daha kaldımı bılmıyorum
Popodur ben domalmis o aradan cikmis goruntuye bitiyorum
Kadin domalmayi iyi yaparsa erkegini krndine kopek yapar
1. gogusleri
2. sesi
3. cilvesi bu 3 evreden olusuyor benim icin )
işvesi, cilvesi, kokusu, kıvrımları, sestonu, kaçamak bakışları ve dokunuşları.
memesi yuzu cazibesi ve kadinligini kullanmayi bilmesi
Dış görünüş birinci dereceden etken değil kesinlikle. Beni baştan çıkarmayı bölen bir kadın dünyanın en çirkin kadını da olsa, benim için dünyanın en seksi kadınıdır.
fiziği ve bunu estetik biçimde yatakta kullanabilio olması
fiziksel özelliklerinin dışında bakışı gülüşü jest ve mimikleri konuşması ses tonu giyimi bilerek ya da bilmeden verdiği frikikler
bacaklar, popo, gögüs, dudak fizksel seksilikler, işve naz, kibarlık da ruhsal seksilikler:)
İnce zayıf vücud
Bebeksi yüz
Kalem etek iplik tanga topuz saç
Kısacası vücudu kadar ruhunun ve giyiminin dişiligi de önemli...
Kalçası tabısıde
https://i.hizliresim.com/zazoQ7.jpg
Duruşuyla arzulatacak bakışıyla düşündürecek konuşmasıyla kışkırtacak bence.
Sehvetli ve tutkulu durus...
Aynem
kum saati fizik + giyimi + durusu + tavri
Helal kız en düzgün cevap
Sen oylemisin :)
kanatlı vajinaya sahip olması ve orgazm olduğunda aşırı miktarda kayganlaştırıcı sıvı akıtması (içerim)
1 Topuklu ayakkabı ( yüksek topuk )
2 Saçlar Özellikle Kül Grisi :)
erkeğinin bakış açısıdır kadını seksi yapan.
sendeki bu aşk 10 para etmez bendeki bu aşk olmadıktan sonra
sendeki güzellik 10 para etmez bendeki bu aşk olmadıktan sonra misali
Temel özellik kadinsi olmak böyle cilveli narin filan sonrasi ise fizik
Aklını kullanabilmesi, o yüzden çevremde pek seksi kız yok haha
bakım, boyunun 170 175 olması ve fiziğinin güzel olması
Önce fiziki görünüşü.
sonra davranislarindaki şuhluk
Alımlı olacak, aşırıya kaçmayacak, ne çok nazlı ne de az..
Erkeklere verici olsun da fark etmez.
Her verici zevk vermez
Demekki tezin yanlış seksilik zevk verme demektir
İyide eşine göstermeye ek misin +18 hunerlerini
Niye yke diyorsun ya hayatın kuralı bu hiç sevgilin olmadı mi
Eğer vücut yapısı iyiyse aksesuarların veya girdiklerinin çok önemi yok ama tabi bu bakımsız olunacağı anlamına gelmemeli pembe tanga lar harika olur
Arzu'su olmadan hiç bişey olmaz Bişeyleri Arzu'layacakki üstüne düşeni yapacak :)
- Nefes Alması
- 2 tane bacağı olması
klitorisini yavaştan başlayarak okşamaya devam et bir süre sonra hızlan baya durma durursan zıçtın demektir olan erektelikte kaçar. Titreme geldiği an başladın demektir ondan sonrada nerde durmak istersen.
bir vücudu iki giyimi üç cilvesi bunlar olursa tamamdır
kesinlikle zekası
gülüşü
cilvesi
Kadın olması yeter bizim ülkede
Kalça göğüs prüzsüz cilt yürüyüş biraz da işve cilve
Belinin kavisi
Kapaktaki kadın beren saat mi? Ahahha
Kıskandım mi
@sivridilli25 he kıskandım
Sende soyun o zaman
@sivridilli25 senin o sivri dilini koparırım
Gerçekler ama kıskanma kıskanç 😂
Samimiyet ve gülüş en önemlisi
Nefes alsincilar burda mi? 😂
Bence erkeğin o an geldiği için :) kadını sexy görmesidir.
Yuzu guzel fizigi duzgun zeki ve bakimli
Bence mimiklerimiz
Boyu bacakları ve kalçası 😎
vucudunun kivrimlari bakislari ve koku.
İnce bel büyük kalça dolgun göğüsler
Benim için ilk önce gelen şey fiziği
Kıvrımları özellikle beli ve bakışları elbette
güzel bir fizik ve kalcaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar