Birine seksi demeniz için neyin olmasını beklersiniz. Seksi kavramı size neyi anımsatıyor. Bir kadın veya erkek de seksi olması için neler ararsınız?

Full pasifim bu yüzden bana laço erkekler çekici geliyor.
Laço ne demek laa
Laço bizim lubunya dilinde sakallı kıllı erkek anlamına geliyor. Yani ben tüylerini falan erkekten etkilenmiyorum. Bana itici geliyor
Kıllı seviyorsun yani.
Ne diyim ki yarasın
Kıllı seviyorum derken abartılı değil elbette, bakım yaparken kadınsı olacak kadar abartılı yapmamasını istiyorum. En azından sakallı olsun yani köse gibi tüysüz sakalsız olunca bana erkek gibi gelmiyor.
Anladım. Tabi sen kız gibi olunca o erkek gibi olmalı.
Evvet aynen öyle.
Her istediğinde bulursun inşallah 😉
Teşekkür ederim :-) ama ümidim kalmadı artık.
Rica ederim. Nasıl yani kalmadı partnerin yok mu hiç olmuyor mu.
Uzun zamandır kimse yok hayatımda. Tabi bunda yaşadığım şehir, benim kriterlerim etkili oldu.
Mutlaka, küçük şehir ve seçici olman etkiler.
Evet ama yapacak bir şey yok bazı şeyler olmayınca olmuyor
Elbette, bazı insanların her konuda çizgisi olur onu aşmak da zordur.
Her şeye olumlu yönden bakıyorum. Belki hayatımda biri olsa daha çok üzüleceğim. Bazen var diye üzülmeyi yoktu üzülmeye tercih ederim.
Bu durum biraz da kendini avutmaktır. herkes ister hayatında biri olsun
Orası öyle dediğim gibi olumlu yönden bakacağım diye boynum tutuldu artık :-D
:) relax yahu olan seni alır olmayan da kendi kaybeder. Hiç sıkma canını taş gibi çocuksun :) Doğru cümle mi oldu bilemedim.
Yooo üzülmüyorum ya da takmıyorum artık kafaya bir süre sonra insan yalnızlığa alışıyor. Hatta korkuyor bile biriyle olmaya. Teşekkür ederim yorumların için. :-)
Ben teşekkür ederim :)
Eig çok ama çok teşekkür ederim. :-)
ne demek :) görüş için ben teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Cekici, albenisi olmalı, yapılı olmalı sarışın Esmer ikisinin karışımı ten rengi olmalı...
Bakışları manalı olmalı 😂
Fiziği, bakışı, ses tonu, sohbeti, beden diliyle cinsellik istegimi uyandirmali.. Güzel olmaktan çok farkli bir durum bu.
Bir erkeğe gönülden bağlanırsam onun her hareketini seksi bulurum, hatta öfkesini bile ama sevmişsem
Zeka... Zeki konuşan adam direk çeker.
Sanırım gadın oluşu ve nefes alışı :D
Bakışları , konuşma tonu , zekası
auro ve fiziği
Çapkın gülüşü
Bana göre aura
En İyi Cevaplar