Kim ne kadar bastırmak isterse istesin kadın olmak özünde seksi olmaktır. Ama önemli olan kadının kendini kasmadan, metalaştırmadan, kendi isteği ve özgüveniyle seksi görünmesidir. Seksi olmak için genetik olarak şanslı olmanıza, manken vücuduna sahip olmanıza ya da iç çamaşırlarınızla dolaşmanıza gerek yok. Seksilik bazen bir bakışta, bazen bir gülüşte veya harekette geçerli olabilir. Her erkek farklı şeyleri de seksi bulabilir. Size göre kadını seksi gösteren detaylar nelerdir?
Seksi kadının ses tonu bir başka oluyor ya cidden markette mağazada kadın yanımda bir konuşuyor kadın halimle bu ne güzel inliyodur diyorum😅 bence kadında ses ve mimik herşeydir bence erkekler için de bu geçerli
Öncelikle senin zevklerini çok seviyorum. Görselin bir harika. Ne kadar zevkli bir kadınsınız. Bana göre bir kadının sesi, nefesi, cilvesi onu görmeden de seksi olup olmadığını gösterir. Bir zamanlar bir arkadaşımla sadece sesinden etkilenip ona aşık olmuştum. Ona hiç dokunamadamda beni dokunmuşcasına mutlu edebiliyordu, muhtemelen ben de ona hislerimi alenen snlattığımdan o da beni sevmiş ve belki de ben de onu mutlu edebilmiştim. Demekki ruh uyumu ses ve nefes ve cilve ile olabiliyor. Bir de tensel temasımız olsaydı neler neler olurdu. Onu hiç unutamıyorum ve çok özlüyorum. 😎
Çok genele kaçılan bir cevap olabilir ama detayda söylediğin gibi kadın olmak seksi olmaktır. Bir bütün olarak büyüleyici, özel, güzel ve seksidir kadın. Tek tek detaylar halinde söyleyemem. Baştan aşağıya muazzam.
Eda’sı ama bazı erkekler gördüğüne inandığı için sütyen askısına bile hallenir ama gözümüzden gönlümüzden anlayan gerek şahsen ben istersem istediğim erkeğe o yönümü belli hissettiririm zaten
Düşünsene üzerinde koyu kırmızı kısa bi etek.. Üzerinde gögüs dekolteli yine koyu kırmızı ince bi elbise.. Ayaklarında yine koyu kırmızı topuklu bi ayakkabı.. Bacaklarında yine ince ve zarif detaylarla bezenmiş, ince bi çorap.. Dudakları yine koyu kırmızı.. Saçları kızıla yakın.. Küpeleri narin ve yine kızılımsı.. Ve elinde kırmızı bi şarap kadehi.. Ve karşımda, ayakta ve gözleri.. gözleri bana bakıyor..
Bu resimdeki zavallı domuşturulmuş ve bağlanmış kadın meta değilse, bende birşey bilmiyorum🙂 bu konunun uzmanı @KumruSahin onun şehveş yazısı var, o bilir🙂
İlk görüşüm kaldırılmış. Şimdi modlara sallıcam olmayacak 😂😂😂 bende @azelcan a iltica edipt tekrar cevaplayayım Kadınin o masumiyeti. İc cekişleri bakarjen gozlerini kacirip urkek tavirlari
Ben kadının bakışlarından ve duruşundan çok fazla etkilenebilirim. Ne giydiği, ne söylediği çok önemli değil. Gözleriyle bile bazı mesajlar verebilir. Tabi ki okumasını bilene.
İş yerinde evli bir arkadaşım dekoltesiyle gelmiş.. memelerini gördüm... gözümü çektim hemen... sorunun cevabı, dekolte, mini etek, iddialı bir ruj, ...
Valla ozel bir caba harcamayin erkek olmak bir kadinin gonlune bakip orda bulmaktir seksi ama simdi gonukden degil bu isler o yuzden cokta kasmamak lazim
Kırmızı oje el ayak tırnaklarında mini etek dar lacivert kot altına topuklu ayakkabı ten siyah çorap dolgun kalça eller temiz cilt temiz dişler kırmızı ruj kokusu iyi olan parfüm