Egzersiz işe yarar mı düşük ihtimal. 14 olsa da iyidir takma, ülke ortalaması 14 cm. Kullanmayı bilirsen kısa diyen kızların aklını alırsın, merak etme.
Kilonu ver, bakımlı ol daima. Kızlarla konusmaya, sohbet etmeye çalış. Özellikle kilo verip bakımlı olursan, güzel kokarsan tipinden bağımsız olarak seni arzulayan kızlar olur. Cinselliği sadece biz istemiyoruz çünkü.
Kilo ver, vücut yap. Yutubeda 'cakani sat' diye kanal var. Videoların hepsini izle, uygula. Kendine bir sene ver. Tip olmasa da kızlarla iliski yasarsin, inan bana. Özgüven, vucut bakimi vb önemli
Bence yeterli, bi de kilom var demişsin spor yaparsan kan dolaşımın düzelir ve ereksiyonun daha sağlam olur böylece çok daha zevkli olur her iki taraf için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ortalama altı ama kullanmayı bilirsen baya zevk verirsin partnerine, takma yani kafana.
Kanka benim biraz kilom var kilo verirsem uzunluk artarmı
Uzunluk 1-2 cm artar. Daha doğrusu gerçek uzunluğu ortaya çıkar, etrafındaki yağ tabakası gidince.
Egzersizle 1-2 cm olsun uzarmı
Egzersiz işe yarar mı düşük ihtimal. 14 olsa da iyidir takma, ülke ortalaması 14 cm. Kullanmayı bilirsen kısa diyen kızların aklını alırsın, merak etme.
Kullanmayı biliyorumda ben hızlı olamıyorum nasıl daha hızlı ve sert olabilirim
Deneyim arttıkça hızın, sertliğin artar. Kaçıncı deneyimin?
Hiç yapmadım ama evde deneme yaptım hızlı olamadım
Deneyimin oldukça kavrarsin, merak etme
Sağol knk EİG senin 🙏
Kanka bişey daha sorabilirmiyim?
Tabi, mesaj atabilirsin dilersen
Kanka benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı cinsellik yaşayacağım bir kadın bulamadım artık bu durum canımı sıkmaya başladı ne yapabilirim
Kilonu ver, bakımlı ol daima. Kızlarla konusmaya, sohbet etmeye çalış. Özellikle kilo verip bakımlı olursan, güzel kokarsan tipinden bağımsız olarak seni arzulayan kızlar olur. Cinselliği sadece biz istemiyoruz çünkü.
Kanka benim tipten bir sorunum var burnum gözlerim kaşlarım güzel ama kafa şeklim yüzümü bozuyor 😞
Kilo ver, vücut yap. Yutubeda 'cakani sat' diye kanal var. Videoların hepsini izle, uygula. Kendine bir sene ver. Tip olmasa da kızlarla iliski yasarsin, inan bana. Özgüven, vucut bakimi vb önemli
Knk yüzüm güzel ama kafa şeklimde sorun var dışarıda dikkat çekiyor bu durum
Dert etme, dediklerimi uygula sadece
Sağol knk
Verir kanka ama iyi kullanman lazım. 15 benim ki çıldırtırım. Büyük olup kullanamayınca da işe yaramıo
Kanka Bide benim biraz kilom var kilo verirsem uzunluk artarmı
Artmaz ama daha iyi kullanırsın muhtemelen. Hiç yaptın mı?
Yok kanka hiç yapmadım
Hım anladım sorcağın olursa yaz bana dm
Sağol knk
Bence yeterli, bi de kilom var demişsin spor yaparsan kan dolaşımın düzelir ve ereksiyonun daha sağlam olur böylece çok daha zevkli olur her iki taraf için
ayyyy o ne öyle yaaa konya bamyası gibi
Cemileeee
@geeceemaaviisii yok kızz ilayda ben
Büyüğünü görünce de korkuyorsunuz 😂😂😂
@BOŞVER1907 Evet kanka ne güzel söyledin sağolasın
Sende sağol kanka 😀
İnanayım mı 😁
Verimli ise yeter kanka sikinti etme
Bence sıkıntı değil
Sağol
Ufakmış knk
olmaz