+1 yılPenisin boyu değil işlevi önemli.. zevk veriyor mu memnun bırakıyor mu örneğinn.. Ereksiyon halindeki penis boyu ortalama 14 cm olmakla beraber, 8 ila 18 cm arası penisler normal boyutlarda kabul edilebilir. Türk erkeklerinin penis boyu ortalama olarak 14 cm'dir. Yani ortalamadasın.
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu öğrenmek ya fikir amaçlı sormuş olsan neyse de yok kafası kalın yok memnun ediyorum ulan ezik ulan sığır dediğin gibi olsaydı bunu sormasınlar serçe parmaklı kahraman.
719 Yorumla
Soran+1 yılyav teyze o kucucuk beyninle boş yapıyorsun buradakilerin görüşünü merak ettim az beynini kullan ona göre yorum yap
- +1 yıl
Çük kafalı testis beyinli gelen gidene sarkıntılık yaparak mı görüş merak ediyorsun yavşşak
Soran+1 yılkime sarkıntılık yaptım? sen yaşlanmışsın teyze git bir doktora
- +1 yıl
Beyinsiz sığır yazdıklarını bir oku önce
Soran+1 yılkes sesini aptal karı yazdıklarını oku diyor boş yapma
- +1 yıl
Konuşma sığır
Soran+1 yılteyzecim sen herhalde hayatında hiç ilişki yaşamadın birilerine yamanıyorsun benden sana ekmek çıkmaz bys daha da yorum yapma çık git..!
- +1 yıl
Hala yazıyor sığır
Soran+1 yılsensin sığır ! artık yazma boşta yapma tamam mı? dışarıda hakaret edemeyeceğin insanlara sanalda da hakaret etme bak işine
- +1 yıl
Sığır hala yazıyor
Soran+1 yılsusar mısın? teyze anlama sorunu yaşıyorsun galiba
- +1 yıl
Hala daha yazıyor sığır, Tibet öküzü yazma
Soran+1 yılkes sesini artık ya şaka mısın nesin puahahsdsj işin gücün yok mu?
- +1 yıl
Sığır hala yazıyor ya
Soran+1 yılsoğor holo yozoyor yoo benim sorum ya gitsene şurdan istemiyorum yorum yapmanı git hadii kışşş sığırlara da ayrı bir ilgi duyuyorsun herhalde soğor soğor soğor
- +1 yıl
Bulmuşum senin gibi sığırı alay ediyorum işte 🤣 🤣
Soran+1 yılsensin sığır bu arada alayda etmiyorsun deli gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun yeter artık bıktım , senden bildirim gelmesini istemiyorum artık git şurdan..! umarım anlamışsındır
+1 yılBenimkinin yarısı 😎 kadınlar genelde büyük penis sever aksi takdirde ufak ise işlevi iyi olsun ister 😊👍 o konuda çok şanslıyım hem büyüklük hemde işlevi konusunda...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdiyor kank hem küçük değil Ya ben anlamıyorum gerçekten ulan hanginizin parmağı 14 cm 😂😂
726 Yorumla
Soran+1 yılkanka fena becerikliyim bu konuda kısa felan diyor alttaki kezbanlar ama bende hemde tipte var
Cevap sahibi+1 yılGüle güle kullan 😂😂
Soran+1 yılteşekkür ederim. D
- +1 yıl
Benim orta parmak 12 cm 😝😝
Cevap sahibi+1 yıl@nujenzanistvan vajinan olsaydı iyiydi
- +1 yıl
Kendimi parmaklamak için mi 🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılE işine çok yarardı tabi
- +1 yıl
Karşımdaki kadının da işine yarar. İlla benim vajinam olmasına gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@NujenZanistvan e kullan o zaman
- +1 yıl
Hayat şartları bazen çok acımasız olabiliyor şekerim
Cevap sahibi+1 yıl@NujenZanistvan nasip
- +1 yıl
Nasip olan yaşadığım şehir. Ama partner bulamamak şehirden kaynaklanan şanssızlık
Soran+1 yıl@NujenZanistvan o tiple bulamassın zaten be kanka ben hayatının yarısı kadar tecrübeliyim 😎
- +1 yıl
Tipine güveniyorsan anonim olmazsın. Zavallı durumda olmasaydın penisini oylatmazdin. Harbi eziksin
Soran+1 yıl@NujenZanistvan ahsahfd bak dalgana dayıcım sen git partner ara. D
- +1 yıl
Sende harbi şizofreni var. Kişilik bozukluğu da olabilir. Tedaviye başla
Soran+1 yıl@NujenZanistvan ahahashd niye kanka çok mu kızdın?
- +1 yıl
Karşımdaki adam olmayınca geriliyorum
Soran+1 yıl@NujenZanistvan ahahahsdj sıkma canını büyüyünce geçer kanka
Cevap sahibi+1 yılHacı yalnız kadın gözüyle söylüyorum adam yakışıklı bir adam Allah sahibine bağışlasın 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bu anonim kompleksli trol ve ukala biri o yüzden ugrasilmaya değmiyor
Soran+1 yılkanka sen yakışıklı görmemişsin o zaman kb ama :D
Cevap sahibi+1 yılGördüm zevkli de bir insanımdır aynı zaman da 😂😂
Soran+1 yılkankacım ama dayımız senin yaş aralığına hitap ediyor diye yakışıklı demiş olabilirsin bencem mndfn
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok Allah sahibine bağışlasın dedim zaten inan görüneni söyledim kank
Soran+1 yılgöreceli kanka ama partneri yokmuş üzücü
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde ciddi anlamda kısa kanka ama bu konuda becerikliysen uzunluğu önemli değil mesela benim çok başım ağrıyor bu konuda uzun baya kalında ama bazı kızlar sevitor bazılarıysa istemiyor korkuyor. Ama bence işlevi çok önemli.
015 Yorumla
Soran+1 yılbecerikliyim kanka
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç bişi olmaz ortalaması zaten 14. 5 cm
Soran+1 yılzenci siki gibi olsa nasıl olur acaba
Cevap sahibi+1 yılKanka benim 22 cm çoğunlukla işe yarıyor ama bazı kızlar önyargılılar
Soran+1 yıloha lan nasıl harbimi
Cevap sahibi+1 yılCiddi kanka full geniş kıyafetler giyiyorum çok iyi de birşey değil yani dışarda erekte olunca utandırıyor
Soran+1 yılben dar giyiyorum o yüzden seveyim kuculmus olabilir mi kanka?
Cevap sahibi+1 yılYok be ne alakası var
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yıl23 kanka
Soran+1 yılbenimde uzar mı kanka?
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılBelki 2 vm daha kanka fazlasını bekleme
Cevap sahibi+1 yılİlaçta kullanma yalan hepsi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl13-14 cm gayet ideal ama biz kızlar nasıl normal boyda 175 boy idealken , özellikle 185-195 istiyorsak. Peniste de 17-20 cm arası ilgili çekici oluyor
37 Yorumla- +1 yıl
Büyük ve iri mi seversin
Cevap sahibi+1 yılErkeğin irisini aletin kalınını
- +1 yıl
Beni tarif ettin 😊
Cevap sahibi+1 yıl😅😅
- +1 yıl
Ağzının tadını biliyosun 😊
Soran+1 yılboyum 189 ama aletim 14 kalınlığı iyi diyorlar bir de
- +1 yıl
bak yine şanslıymışım 20 cm uzun 6 cm kalın var ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 cm gayet yeterli benim için ama en önemlisi işlevi kesinlikle
62 Yorumla- +1 yıl
İşlevi derken penisle alakalı bisey olmuyo ki karşıda ki kişinin performansıyla alakalı. Hani güzel sevişme erken boşalmama partnerinin istediği pozisyonlarda yapmak falan:)
- +1 yıl
😎👍
Dostum kullanabiliyorsan 10 cm bile sana yeter. Sadece penisini değil kelimelerini, dilini, vücut hareketlerini, dokunuşlarını kullanabilmek mesele 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılkanka götüm başım ayrı oynuyor merak etme jhdfbjdgfg
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 19 cm penisim var şuana kadar partnerlerim hepsini zaten alamadı ve geç boşaldığım için ben bir kere gelene kadar onlar iki kere geliyor ama mesela bu durum beni rahatsız ediyor libidosu yüksek biriyim ondan dolayısıyla birden fazla yapmak istiyorum. Demek istediğim yani işlevi olsun yeter zaten 14 15 cm bir kız için gayet ideal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka kısa diyenlere bakma sana söylim analına vajinasına 5 cm i alınca çığlıklar içinde kalan kişiler onlar minimin 5 bile yeterli öyle söylim 14 çok adam olana
00 Yorumla
+1 yılBenimki 17.5 ama başı gövdesine göre büyük duruyor keske normal olsa ya
05 Yorumla
Soran+1 yılbenimkiğninde öyle mantar gibi güzel ama
- +1 yıl
Artik mantar da yemicez sayende mikrop ya eixbeixndjdjddjdj
- +1 yıl
🍄🍄🍄🍄
- +1 yıl
Ha ha ha komik seni seniii
Soran+1 yıl@Nickyokkiii smndsd
+1 yıl14 az yaaa 19 olsaydı bari😁
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl az kanka partnerime 19 gibi hissettiriyorum zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyu degil islevi onemli
42 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBecerin iyi ise sorun yaratmaz sana
01 Yorumla
Soran+1 yılmüthiş
+1 yılİslev islev işlev.
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaa bamya
53 Yorumla
Soran+1 yılbamya seni baştan çıkarır ama. D
Cevap sahibi+1 yıloral yaparken çok iyi oluyo ayrıca sevimli
Soran+1 yılhem koreli japon seviyorsunuz onların cuku benden daha kısa kanks ortalaması zaten partnerime de son derece zevk veriyorum. d
Ben arap asıllıyım galiba ondan 16 cm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14 mü ÖAZŞMQAĞÖQĞSMWLSMWLSD
45 Yorumla
Soran+1 yıl14 ama karşımdakileri tatmin ediyorum
- +1 yıl
El salla trollendin 😁
Cevap sahibi+1 yılDildomun boyu zaten 17 cm 🙄
- +1 yıl
Ne dildolara kaldı piyasa 😏
Soran+1 yıldildondan daha çok haz yaşatabilirim emin ol
Kalınsa iyi
51 Yorumla
Soran+1 yılkalın
bizimki 16,7 cm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa
14 Yorumla
Soran+1 yılboyu değil işlevi değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl14 un vereceği işlev sadece 14 lerin kendini avutmasindan ibaret zaten
Cevap sahibi+1 yılAyrıca hepsinin işlevi aynı girip çıkıyor 14 lugun işlevi ne içerde darbe mi yapıyor girerken taklami attırıyor işlev değil performans önemli aklında olsun
Soran+1 yılevet performans da önemli biri vardır 25cm sikiyle az seks yapar veya erken boşalır haz vermez diğeri vardır küçük sikiyle her şeyi yapar bunu demek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmek lazım yiğdim
010 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrafını koyabiliyor muyum?
Soran+1 yıl@Keko_01 kanka görmek lazım dedi o yüzden. D
- +1 yıl
aaa gayler toplanmış
- +1 yıl
yok sen deggilde o gizli üyelerden şüpeleniyorum
Soran+1 yıl@sweetdreams2569 gayler mi keşke çokluk ekini doğru kullansaydın :(
Cevap sahibi+1 yılGay değilim anam bildiğin heteroyum
Gizli Üye(18-24)+1 yılİdeal bence ya
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa bebiş
438 Yorumla
Soran+1 yılbence öyle deme herkes memnun hemde uzun penisten daha çok zevk veriyormuşş d
Cevap sahibi+1 yılherkes de öyle diyor be güzelim
Soran+1 yılşu an herkes öyle diyor dersin istersen bir tat yemeği tatmadan bilemezsin be güzelim. D
Cevap sahibi+1 yılyok kalsın kısa sevmiyorum ben
Soran+1 yılbende kezban sevmiyorum güzelim msdf belli tipsizsin :(
Cevap sahibi+1 yılanandan güzelim
Soran+1 yılahsjfd ağlama kezban bence hayatında cinsel ilişki bile yaşayamamışsındır sen 62 ye devam kezbanım benim mdsnmd
Cevap sahibi+1 yılçok daha iyileriyle yaşadım yaşamasam yorum yapamazdım zaten
Soran+1 yılbence yaşamamışsın be güzelim para için mi yapmıştın?
Cevap sahibi+1 yılsenin para verip yaptırdıklarından değilim güzelim
Soran+1 yılben para verip yaptırdım demedim ki okuduğunu anlamadan da cahil kalmışsın be güzelim nerde yaşıyorsun karsta mı?
Cevap sahibi+1 yılkars ne alaka okuduğumu gayet iyi anlıyorum ben
Soran+1 yılhahfdj belli anlıyorsun suriyelilere mi veriyorsun güzelim bu anlamayla? mdnfbhg
Cevap sahibi+1 yılbelli ki çok gocunmuşsun kısa işte kabul et başkasına laf atınca uzamıyor
Soran+1 yılniye gocunayım ki herkes memnun ve tipte var? . D sadece yobazlığını suratına vuruyorum Dd
Cevap sahibi+1 yılseninkisini beğenmeyince yobaz olmuyorum bamya kadar skine alışsan iyi edersin
Soran+1 yılhayır kurduğum cümleyi anlamadığın için yobaz oluyorsun cahil kalmışsın belli git biraz eğitim al senin gibi uzun seviyorum diyen kezbanlara da hiç şans vermedim kendin gibileri bulup eğlenmene bak güzelim D:
Cevap sahibi+1 yılbende senin gibi kısa olanlara şans vermiyorum kendini avutmaya devam et illa ki birileri beğenir
Soran+1 yılbelli kendin gibi kezbanlara şans veriyorsun sen. D
Cevap sahibi+1 yılkıyamam sen çok içerlemişsin üzülme büyüyünce uzar belki
Soran+1 yıliçerlemedim ki sadece senin gibilerin genelinde bu düşünce var ve genelde de güzel olmuyorsunuz d
Cevap sahibi+1 yılgüzel olup olmadığımı nerden biliyorsun kısa sevmeyince tipsiz mi olunuyor
Soran+1 yılsen gerçekten kara cahil birisin çok büyük bir ihtimalle yukarı da yazdığımı iyi okusaydın bu tarz cümle kurmazdın diyorum ki tırnak için genelde yazdım ama sen yazıcam diye yazıyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılgayet güzelim görsen dibin düşer sen kendi tipine yan
Soran+1 yılkezbanda kendini beğeniyor zannetmiyorum dibimin düşeceğine özellikle bu cahil tavır ve kurduğun cümlelerden sonra. D
Cevap sahibi+1 yılorası senin bileceğin iş, girdiğim her ortamda dikkat çekip beğeniliyorsam çirkin değilimdir heralde?
Soran+1 yıl*herhalde olacak bir de ben zannetmiyorum bu kafayla ortamdan ortama gireceğini he kahveye girdiysen orası ayrı dikkat çektiğin kesindir inanırım dhjfdf
Cevap sahibi+1 yılkendi görüşümü değil çevremden duyduklarımı söylüyorum üzülme sende bulursun belki güzelini
Soran+1 yılben zaten güzelleriyle çıkıyorum merak etme sen türkçe öğrenmeye ne dersin? . Sdm
Cevap sahibi+1 yılöğrenirim canım sen meraklanma
Soran+1 yılbencede öğrenmelisin artık suriyeliler bile konuşuyorken şu an:D
Cevap sahibi+1 yılçok komiksin
Soran+1 yılyok ya
- +1 yıl
Kız gizlenmiş dili pabuç gibi gerçekte ağzını açamazz gizli or
- +1 yıl
Burda ki kadınların geneli gizli takılıp ve ben güzelim görsen dibin düşer falan diye sallıyo genelde. Gizliden sallamak kolay açık profilden yazacak cesareti yok çoğunun ama sorsan hepsi çok güzel 😀 bide bahaneleri de hazır açık profilden yazarsam güzel olduğum için herkes yazıyo 😂😂 buna da anca kendileri inanıyo kusura bakma Böyle gizlenip kendi övmekle anca kendini kandırırsın hiç inandırıcı durmuyo çünkü emin ol 😀😀
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar