+1 yıldoğru ölçüm yaptığını zannetmiyorum. Doğru ölçüm metodu çok önemli. Aşağıda gösterildiği şekilde, kumaş gibi olan şerit metre ile ölçümü yapman gerekiyor, eğe mümkünsa kasık kemiğinden penisin ucuna kadar penise yapıştırarak ölçeceksin.
Şişman bir arkadaşsan eğer kilo verdiğin sürece penis boyun uzayacaktır. Kasıkta bulunan yağlar penisin bir kısmını içine alıyor ve kısa gösteriyor penisi.
Eğer yine 10cm çıkarsa bir problem olmadığını bilmelisin. Eğer bir p*rno yıldızıyla evlenme hayalin yoksa insan ilişkilerini güçlendirmek yapabileceğin en iyi şey olur. Hala penis boyun çok kısa değil, unutma, kafana da takma. Kendini bir meta olarak değil duyguları olan sosyal bir insan olarak gör, sen sadece penis uzunluğundan ibaret değilsin.
38 Yorumla
Soran+1 yıl180 boy 84 kiloyum kaç kg vermeliyim yağ var evet kasıkta şişik
- +1 yıl
Evet, tahmin ettiğim gibi. Tam kas ve yağ kütleni bilmediğim için yorum yapmak zor ama kabaca 79 kilo ve altı senin için ideal kilodur. Boyun da uzunmuş. Spor ve biraz da kas kütlesi yapsan çok güzel olur. Eğer o kasıktaki yağlar giderse penis ölçümünde uzadığını fark edeceksin. Kasık yağlarının içinde kalıyor penisinin bir bölümü.
Soran+1 yılBu boyut iyi mi peki suanki
- +1 yıl
ortalama altı bir uzunluk
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler ameliyat felan uğraşacagım
- +1 yıl
10 cm'e ameliyat yapacaklarını zannetmiyorum. En basit yolu söylüyorum, kilo vermelisin. 2 ay içerisinde zımba gibi olursun, penisindeki uzamaya da şahit olursun.
Ekstra olarak Ameliyat dediğiniz şey bildiğiniz kabaca penisin iç dokusunu kes biç birleştir şeklinde gerçekleşen bir süreç. Dezavantajları da var. Ömrünüz boyunca bu ameliyatın dezavantajlarıyla yaşamak iyi olmayabilir
Soran+1 yılPeki fiziki olarakta kaç kilo tavsiye ediyorsun bana hoş duran bu fiziğim iyi ama vermem gerekiyor bu nedenden
- +1 yıl
Dediğim gibi, 79 kilo ve altı çok daha fit bir görünüşe sahip olabilirsin. İmkanın varsa sporla desteklemelisin. Boyun da uzun, dikkat çekersin, ilgi görürsün büyük ihtimal.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılO kadınla birlikte olduğunda değişir manuel nereye kadar kalkacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Farklı pozisyonlarda sorun yaşarsın Önemli olan makinenin çalışmasıdır.
00 YorumlaDalga küçük sorun büyük kanka bide erken bosalirsin yrra yedin
00 Yorumla
+1 yılçek belki uzar
15 Yorumla- +1 yıl
31 mi çeksin?
- +1 yıl
@Buraklegollas aynen kanks
- +1 yıl
Yok öyle uzamiyor 😆😆😆
Soran+1 yılÖyle uzasa şu an benimki 80 cmydi
- +1 yıl
@dreamqueenn yoksun sen