- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak bu süre günümüzde erken bile sayılmıyor belirteyim ve ilişkinize mümkün olan her konuda gereken özeni göstermeye çabalarsanız seks yapıyor olmanız bağınızı azaltmaz, aksine arttırır. Diğer kritik konularda ilişkiniz sağlamsa, endişelenmen gereken bir şey yok demektir.
Hatta senin bu konuyu önemseyip tarafsızca bize sorduğunu bilse senin kıymetini bir kere daha anlardı bence. Çünkü piyasada seks için her türlü taklayı attıktan sonra gidip karşısındakine kulp takan o kadar çok canım var ki, senin gibiler kıymetli biz hayatını yaşayan olgun bireyler için.
Diri tutma konusunda da, ten uyumunuz oturduktan sonra onun da ilgisini çekiyorsa rol yapma oyunları, seks oyuncakları veya fantezi giysilerine yönelebilirsiniz. Bunlar fazla gelir veya ilgisini çekmezse sadece yeni pozisyonlar denemeyi ve arada farklı/ilginç yerlerde seks yapmayı teklif edebilirsin.
Bunları yaparken tarzını aniden değiştirmemeye özen göster derim, gereksiz bir şüphe çekebilirsin. Seni sorunlu veya gözü dışarıda göstermeyecek şekilde küçük ayarlamalar yap. Arada ona sevdiği atıştırmalığı al, günlük hayatınıza zevkli küçük eğlenceler ekle. Küçük jestlerin manası büyüktür.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır azaltmaz birbirinize daha çok bağlanırsınız bir de uzak mesafeymiş sürekli birbirinizi hem duygusal anlamda hemde tensel anlamda özleyeceksiniz ilişkiniz hep diri kalacak ve heyecanını yitirmeyecek buluşmak için gün sayacaksınız. Tabiki ona çok değer verdiğini göstermen gerek. Benim de böyle bir ilişkim vardı hala daha hatırladıkça o heyecanı sevgiyi hissediyorum zaten o kişiye karşı sevgim bitmedi ama son zamanlarda bana değer vermeyi bırakmıştı bu yüzden ilişkimiz bitti :”)
410 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlatan bir yorum oldu teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum içimde süreli heyecan oldu en son ki deneyimlrimizden sonra. İlgimiz vs arttı ama belki dedim sevgi veya bağ azalır mı diye. Eğer azalır düşüncesi otursa kafamda sexting vs. daha az yapıp cinselliği arka planda tutmaya çalışacaktım.
Soran+1 yılOopss peki tamamdır
- +1 yıl
Yalan mk zina ne zamndan beri insanı mutlu edermis
- +1 yıl
@zsrndr kafayı yemiş bu zigotlat bunlar ya bari üremeseler sorunlu bireyler ortaya çıkıyor bizler de uğraşmak durumunda kalıyoruz
- +1 yıl
Abla yazık kafana valla biri sevgili biri helalim arasındaki farkı bile bilmion
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzaltmaz. Eski sevgilimle 4 ay sonra cinsellik yaşadık hatta 2 ay sonra yakınlaşma olmuştu. İlişki 3 sene sürdü
333 Yorumla- +1 yıl
Devam ediyor mu hala
Cevap sahibi+1 yıl@Benzersiz_zevkler eski ne demek
- +1 yıl
3 yıl için değer diyosun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Professore niye ki kötü bir şey değil bu. ister istemez o çekim oluyor
- +1 yıl
Kötü demedim ki.. 3 yıl iyi bir ilişki süresi diyosun yani
Soran+1 yılAslında tam olarak benim durum seninki, 2 ay sonraki buluşmada yakınlaşma, 4 ay sonrakisinde malum konu.
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı güven sevgi varsa sorun edilecek şeyler değil. İçini ferah tut :)
Soran+1 yılVar var, şükür 👍
Cevap sahibi+1 yılDaim olsun
- +1 yıl
Sonuç olarak tekmeyi koydumu adam sana koydu
Cevap sahibi+1 yılNe alaka, cinsellik olmasa da ayrılabilirdik ayrıca ben ayrıldım o değil.
- +1 yıl
Burası Türkiye yüzyıllardır böyle ataerkil bir toplum yarın birini sevsen cinsellik yaşadım desen sana patlak dicekler farkında mısın şimdi direkt savunmaya geciceksin ama dediğimi bir erkekten duyduğunda koşar diktirmr ameliyatı olursun
- +1 yıl
Yazık etmeyin kendinize
- +1 yıl
@nsnsnejejejej nerden hortladın kizim ya 😂
- +1 yıl
Haksız miyim
Cevap sahibi+1 yılHerkes önce kendine baksın. Karşımdaki bakir olursa bir yere kadar hak veririm ama yinede böyle konuşmasını hoş karşılamam. 29 yaşında libidosu yüksek biriyim. Bu yaşa kadar sabretmem bile fazlaydı
- +1 yıl
29 a kadar yüksek libido iyi sabretmişsin
- +1 yıl
Hayatım Türkiye burası hiçbir erko bakır değilim demez seni yargılar neyse kendine göre yasa hayatini ama işte hep eğlenilcek kız olarak kalirsin
- +1 yıl
@nsnsnejejejej sen nasi dayandın 25 ine kadar
- +1 yıl
21 im ben çokta güzel kızım kimseyle bir munasebetim olmadı şükür her türlü temiz geçmişimden dolayı kendimle gurur duyuyorum
- +1 yıl
@nsnsnejejejej çok ta güzel 😂
- +1 yıl
Evettt
- +1 yıl
@nsnsnejejejej 😂😂👋
Cevap sahibi+1 yılYanılıyorsun. Geçmişimi bildiği halde evlenmek isteyenler oldu. Herkes bir değil. Senin anlattığın tiplerlede yola çıkılmaz, öyle birini bende hayatımda istemem.
- +1 yıl
29 luk.. bu az. gin bakirenin dediğini takma
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşında benimde hiçbir yaşantım yoktu🙄
- +1 yıl
İnsanoğlu nankordur bir gün başına kakmicagini bilmezsin
Cevap sahibi+1 yılNankörlük sadece bu konuda olmaz. Bakire olsan bile yapacağını yapar
Soran+1 yılYoğun bir muhabbet dönüyor
- +1 yıl
Genel Türkiye'deki en hasas konu buu birazda gerçekler var neysehh
- +1 yıl
@nsnsnejejejej bakire olup oral sekste prof, anal sekste de deneyimi olan kız arkadaşım vardı aynı senin kafadan.
- +1 yıl
Şükür hicbinu de yapmadım siz milletin gotunu yalamaya devam edin
- +1 yıl
@nsnsnejejejej hmm krema ya da dondurma sürüp ne güzel olurdu şimdi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanıştığım gün seks yaptığım kadınla 2 yıl boyunca sevgili oldum. Bu dediğin, seks yapan kadına erkeğin nasıl baktığına bağlı... Kaldı ki, 4 ay kısa bir süre değil. Belki duygusal bağlılığın gelişmesi için kısa, ama cinsel arzunun gelişmesi için yeterince uzun bir süre... Seks yapmanın evli olmayan kadın ile erkeği birbirine daha çok bağlaması büyük ölçüde erkeğe bağlı. Erkek eğer, "bu kız benimle yattıysa herkesle yatabilir" düşüncesinde ataerkil, geri kafalı bir sığırsa kızdan uzaklaşır veya ondan alabileceği maksimum zevki almaya çalışır. Tanıştıktan 4 ay sonra yatağa girmek, 1 yıl sonraki sevgiyi ve bağlılığı etkilemez. Seks yapmaya bu kadar fazla anlam yüklemeyin.
32 Yorumla
Soran+1 yılYaşlarımız daha genç, neyse aslında çok doğru konuştun ikna oldum bayağı. Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim güzel kardeşim. Mutlu olun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimin kimle ne yaşadığı beni ilgilendirmez. Burada yobazlar gibi sana "Günah , günah ! Hiç utanmanız , arlanmanız yok mu?" Muhabbeti yapmayacağım. Kanımca erkenden cinsellik yaşamak pek de doğru değil. Birbirinizi tamamen tanıdığınızdan , sevdiğinizden , değer verdiğinizden emin olduğunuz ve hazır hissettiğiniz zaman yaşanmalı. Şu an için epey erken.
32 Yorumla
Soran+1 yılhaklılık payınız var gibi geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Kadında sevgi hiç azalmaz erkek cinsellik yaşayınca evlenmek istemediği için bırakır gider
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir durum olacaksa h. o 50 yıllık karım olacak kendisi.
- +1 yıl
Yine aynı halt. Aşın şu ahmak algıyı, ne der diye düşünmeden hayatınızı yaşayın ve karşınızdaki hıyarın sizi tanımlamasına izin vermeyin!
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞuanki nişanlımla daha flörtken ilişki yaşamıştık şu an 4 yıllık ilişkimiz var yani sevgiyi azaltır vs. Diyenlere bakma bu tamamen aranızdaki bağa bağlı
40 YorumlaDoğru verilip doğru alınırsa bence ilişkinin kolonu gibi görev görür daha iyi olur. 4 ay gayet yeterli bir süre benim için
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi evlenmeden cinsellik olmaması, daha masum olur
20 Yorumla
+1 yılBildiğim kadarıyla erken cinsellik heyecanı azaltıyor ne kadar uzun tutarsak o kadar haz alıyoruz. Atıyorum kız peşinde koşturuyor tam cinsellik yaşicaklar yarım kalıyor erkek daha çok arzuluyor ben böyle düşünüyorum
30 YorumlaEvlenmeden cinsellik yaşamak her türlü sevgiyi azaltır zaten
45 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. azaltmak 4 ay çok makul bir süre bence
21 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyordu da insanlar biraz farklı düşünüyormuş belki normali 1 sene vsdir
+1 yılCinsellik sevgi arka plana atar faydalı arkadaşlık modeline geçiş olur
00 Yorumla
+1 yılHızlı yaşamamak gerekiyor yoksa hızlı biter
24 Yorumla- +1 yıl
Diyelim 3 yılda bitecekken 1 yılda bitecek, yaşanan şeyler aşağı yukarı yine aynı olacak ve üstüne zaman kaybı azalacak. Hızlı bitmesindeki sorunu göremedim ben.
Soran+1 yılMantık aslında okey fakat belki 1 değil 3 sene ilişkim olacağında ya o 3seneye şans eseri çok güzel şeyleri sıkıştırırsak? önümdeki şeylere bakıyorum hem kız hem brnim için çok yön var. Biz hızlı yaşarsak bir çok şeyi kacırabiliriz. Ağırdan alırsam ilişki taze kalırsa belki bu uğraşların birinde bizi biribirimize muhtaç edecek gelişme olacak, bağ artacak. Çok olası.
- +1 yıl
İlişkiyi ağırdan almak, güzel temel kurulmasını ve kalıcı olma ihtimalini attırır tabiki eşler de uyumluysa.
Kızın erkenden cinselliğe yanaşması erkeğin gözünde kızı basitleştirir aynı şekilde erkeğin de ilişkiyi erken aşamada cinselliğe yönlendirmesi kızı erkekten soğutabilir. Erkenden herşeyi yaşarsanız geriye ne kalıyor ki?
Sen ona sahipsin o sana sahip ama ortada evlilik dışında başka amaç kalmıyor ve daha evlenmeden ilişki monotonlaşmaya başlıyor tahammüller azalıyor ve toxiclik başlıyor. - +1 yıl
Zaten ilişki bitecek kafasıyla başlamak daha baştan bile bile lades demek. Hızlı yaşarsak hızlı bitiririz düşüncesini çıkar kafandan. Yemek değil bu sonu olsun, yarın yaşayacağınız belli değilken onunla her anını iliklerine kadar hisset kendini geri tutma ve bu saçma hatalı düşünceleri at kafandan. Onun da böyle düşündüğünden emin ol ki sendeki şu ankine benzer düşüncelere kapılmasın. Netlik sağla. Daima.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın hiç cinsellik yasamadıysa baglanır erkek soğur çünkü erkek bana veriyorsa herkese verir diye düşünür ve zihninde ona karşı güvensizlik oluşur.
Deneyin ve erkeğin sizden soğuduğunu görün.27 Yorumla
Soran+1 yılErkek benim, asla soğumam. İkimizinde ilkiyiz. Biribirimize bağlanalım istiyorum zatenn
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin 😀
- +1 yıl
Bu algı kadınlarda varken erkeklerde de olmasına nasıl laf edelim? Aşın şu ahmak algıyı artık, hayatınızı yaşayın ve karşınızdaki hıyarın sizi tanımlamasına izin vermeyin!
Soran+1 yılKimi savundun bacıı
Cevap sahibi+1 yıl@rekreasyonistt önüne gelenle cinsellik yasayan kadın ozgur mudur yani
- +1 yıl
Önüne gelen diyen mi oldu? Özgürlüğün tanımını biliyor musun bari? Bireyin kendi seçimlerini yapıp kendi yaşamını istediği gibi yönlendirebilmesidir. Özgürlüğün tanımı bu işte. Yani istediğiyle olabilen kişi bu konuda özgürdür evet.
Cevap sahibi+1 yıl@rekreasyonistt etik dışı şeyleri istiyorsunuz. Kadın erkeği dışında başka bir adamla cinsellik yaşayamaz çünkü kadın için cinsellik, arzuladığı ve üretken olmak istediği bir adamladır.
Erkekler içinse basit dopamin odaklı olduğu için her kadınla yaşayabilir çünkü sp. rmini yayma düşüncesi vardır. Ve bir kadında birden fazla erkeğe üretken olamaz doğasına aykırıdır. Ve bir ilişki yaşadığında erkeğin hastalığını kadın kendi vücuduna alır mesela grip olan bir adam bir kadınla ilişki yaşadığında hastalığı geçer çünkü kadına verir hepsini. + erkeğin dnasını taşıyorsun ama hala yok ben istediğim gibi cinselliğimi yaşarım diyorsan ileriki zamanlarda senin için sorun olur benden demesi.
Daha çok bağlanıyor bence
20 Yorumla
+1 yılİlişkinin dinamiğine göre değişir
23 Yorumla- +1 yıl
Konuştu yine pro
- +1 yıl
@Professore geldi yine karı meraklısı
- +1 yıl
Şükür karı merakım var sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı ve heyecan varsa bitmez
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi aşk varsa azaltmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn az 1 yıl cinsellik olmamalı
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke nabzı az tutaydım
4 ay çok uzun olm ya ben ayrılırım
01 Yorumla
Soran+1 yıl? 4 ay tanışıp ondan sonra sexe bağlamktan bahsediyorum
+1 yıltanışıp aynı akşam sevişmiceksek olmaz o iş 🤣🤣🤣
10 YorumlaTabi doygunluk olur bi süre sonra
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişisine göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılAzaltmaz
20 Yorumla
+1 yılAzaltır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Sanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılEvet azaltır
20 Yorumla
+1 yılAzaltır tabj
21 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşım cinselliğe motive etmeseydi gitmezdim ileri, kendi halimde o kadarda önem verdiğim bir şey değil..
Niye azaltsin
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumları oku anlarsın, soruyu sorma sebebim insanlar 1 sene gibi sürelerle cinselliğe adım atarken biz 4 ayda atıyoruz. Belki ilişki de sevgi kaybı olabilir diye
+1 yılBir erkek olarak senin daha iyi bilmen gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılKız aklını anlayamam pek
- +1 yıl
Kızda azaltmaz
elbette
11 Yorumla
Soran+1 yılKız tarafının sevgisini diri nasıl tutarım?
+1 yılciddiyet nsll
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok genciz ciddiyet versek ne, ama soruya cevabım ciddiyiz derdim çünki gelecrk, ev, aile, yaşantı vs dikat ediyoruz konuşuyoruz
- +1 yıl
izin werse ne ala
- +1 yıl
denkmsnz
+1 yılSanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılumuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yıl4 ay sonra erken mi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Erken bence
10 YorumlaHer seyi azaltir
13 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya umudum kırılıyorr.. Kızın sevgisini tutabilir miyim?
Soran+1 yılİleride sinyal verirse o zaman yönelirim başkalarına.
1 yıl4 çok geç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılYap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzaltmaz
30 YorumlaAzaltmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
13 Yorumla
Soran+1 yılKız tarafının sevgisini diri tutmak için nr yapamak gerekir?
Cevap sahibi+1 yılDeğer göstererek acele etmeyerek herşeyin zamanında olması gerekir
Soran+1 yılBizimkisi uzak mesafez her gittiğimde önceliği normal buluşmalara sonra küçük cinsellik katarak ilerletmeyi düşünüyorum şu an, bu dediğim her 1 2 ayda 1 kez 2 3 günlük buluşmalar olacak.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat