Youtubede danışmanlar cinsel iliskiyi 2 ay sonra yaşayın değerinizi bilmesi için ilk aylarda cinsel yakınlaşmaya girmeyin diyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? İlk aydan cinsel ilişki aşkı öldürür mü?
İlk aydan cinsellik, ilişkinin geleceğine engel midir?
Ben bunlari erken yasamis biri olarak sahsen pismanim ve uzun suredir hayatima kimseyi almiyorum aldigim zamanda da evlilige kadar yasamak istemiyorum hayat ne gosterir bilemem buyuk konusmayayim ama bunlar kiymet dusuren seyler gibi geliyor zor olunca daha degere biniyorsun bence
İşte bende bunu anlamıyorum danışmanlar buna takmış durumda bende ikilemde kaldım seks olunca kolay mı görüyor erkekler uzaklasiyor mu diye merak ediyorum
Mantık şu kadın, için evet değerli şeyi olan bekaretini daha evlenmeden vermen ve sana hiçbir resmiyetle bağlamayan ve mağdur olduğun zaman senin hiçbir anlamda hukuki hak talep edemeyeceğin biri olman seni onun gözünde basit kılar. Ulaşılmayan herzaman değerlidir. Evlenip eşinle yaparsan kıymetin artar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gidişatı öğrenmek için ilk hafta denenir, kız nötr kalıyorsa ertelenir. Kız kucağa atlıyorsa pompaya devam
Uzun soluklu bir ilişki olur mu uyum güzelse yoksa kolay lokma gözuylemi bakılır
İlk hafta veren ve ya vermeye meyilli kız, doğal olarak aşk değil seks istiyordur. İstediğini uzun soluklu veririm
Bence evlenene kadar olmamali. Kim ne derse desin.
18 yaşımda bende öyle düşünüyordum 30 yaşında düşüncelerin değişiyor 😅
Ben bunlari erken yasamis biri olarak sahsen pismanim ve uzun suredir hayatima kimseyi almiyorum aldigim zamanda da evlilige kadar yasamak istemiyorum hayat ne gosterir bilemem buyuk konusmayayim ama bunlar kiymet dusuren seyler gibi geliyor zor olunca daha degere biniyorsun bence
Bence de
Taktik yapmaktan anamız ağladı. Ne var herkes kasmasan hissettiği gibi yaşayabilse, yargılanmasa
yoo aksine benimkini canlandırmıştı :)
2 ay sonra olunca daha mı değerli oluyon?
İşte bende bunu anlamıyorum danışmanlar buna takmış durumda bende ikilemde kaldım seks olunca kolay mı görüyor erkekler uzaklasiyor mu diye merak ediyorum
Verirsen basit olursun hem de ilk kez yapacaksan ve bakireliğini ona vereceksen daha da basitleşirsin
Bakirelikle niye basitlesir mantigi hakkinda bilgi verir misiniz
Sen 30 yaşında mısın
Evet bakire değilim sadece mantığını anlamak istiyorum
Mantık şu kadın, için evet değerli şeyi olan bekaretini daha evlenmeden vermen ve sana hiçbir resmiyetle bağlamayan ve mağdur olduğun zaman senin hiçbir anlamda hukuki hak talep edemeyeceğin biri olman seni onun gözünde basit kılar. Ulaşılmayan herzaman değerlidir. Evlenip eşinle yaparsan kıymetin artar
İlk ay mı? İlk gece isteniyor artık
acele niye hemen ilk aydan
Duramıyorum 🤣
himm merak ettim de neys gzlsin be