Asla olmam. Geçmişte önemli benim için. Normal insanları çözümlemek zorken bir de geçmişte her türlü zevk için önüne gelenle yatmış bir insan bana güven vermez.
Güncellemeler yapıyorsun ben bu konuda seninle aynı düşünmüyorum. Sebebi şu, hayatımda takılmak için sevgili yapmadım. Hayatımda da sevgililerim hariç kimseyle yatmadım. Hatta bu konuda beni test etmek için yanıöma çıplak kadın mı yollamadılar. Uyandığımda yanıbaşımda 2 tane çıplak hatunla başbaşamı bırakmadılar neler yaptılar neler. Bu yüzden kendi dikkat ettiğim değerlere uyan bir hatun kriteri aramak hakkımdır diye düşünüyorum. Sevgilisiyle yatmıştır bunu yadırgamam. Ama sadece beni diksin öyyyleee diksinn böyleee diksin şöyyle oral yaparım falan bunlar iğrenç, saygı da duymam, güven de vermez. Bu kadar yrak ya da mcık düşkünü insan evlendikten sonra başka yraklara mcıklara da gider zaten.
Isteyen evlenir bana ne ama şöyle düşünüyorum sevgilisiyle yaptıysa o zaman onu seviyodur yani insan sevdiğinin elini tutmak vs. Ister ama fb duygusuz sadece işini görmek için yapılan bir şey... soruna gelirsek ben fb olmuş erkekle de evlenmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır ben evlenmem kesinlikle.. daha önce sevgilisi olmuş olabilir.. evlenip boşanmış da olabilir.. ama sırf cinsellik için fb olduysa istemem.
Asla olmam. Geçmişte önemli benim için. Normal insanları çözümlemek zorken bir de geçmişte her türlü zevk için önüne gelenle yatmış bir insan bana güven vermez.
Güncellemeler yapıyorsun ben bu konuda seninle aynı düşünmüyorum. Sebebi şu, hayatımda takılmak için sevgili yapmadım. Hayatımda da sevgililerim hariç kimseyle yatmadım. Hatta bu konuda beni test etmek için yanıöma çıplak kadın mı yollamadılar. Uyandığımda yanıbaşımda 2 tane çıplak hatunla başbaşamı bırakmadılar neler yaptılar neler. Bu yüzden kendi dikkat ettiğim değerlere uyan bir hatun kriteri aramak hakkımdır diye düşünüyorum. Sevgilisiyle yatmıştır bunu yadırgamam. Ama sadece beni diksin öyyyleee diksinn böyleee diksin şöyyle oral yaparım falan bunlar iğrenç, saygı da duymam, güven de vermez. Bu kadar yrak ya da mcık düşkünü insan evlendikten sonra başka yraklara mcıklara da gider zaten.
Isteyen evlenir bana ne ama şöyle düşünüyorum sevgilisiyle yaptıysa o zaman onu seviyodur yani insan sevdiğinin elini tutmak vs. Ister ama fb duygusuz sadece işini görmek için yapılan bir şey... soruna gelirsek ben fb olmuş erkekle de evlenmem
Önceden cinsel hayatı olması güzel bence tacrğbeli olmasını severrim
ben kımseyle olmadım fakat buyukte konusmamak lazım ınsanın kıme asık olacagıbellı olmaz ya sence?
Kimsenin özeline karışmam ama sanmam yüzde 1 belki kabul eden olur
Bir şey dicem bu dediğim erkekler için de geçerli bir soru ise hayir
Kesinlikle 👍
Çok evlenen gördüm ya dadyy tarzı ilişki yaşadığım insanların
Evlilik bambaşka bir boyut bana göre karşımda ki kişiye göre değişir bu durum. Daha iyisini bulabileceğime inanıyorsam o kişiyle evlenmem.
Geçmiş önemli değildir herkes bir şey yaşamıştır
Aslolan şimdi ne halde olduğudur.
Evlenmem büyük konuşmayım da gene de
Aşklarda yarı fb değil mi
hayır olmuyoruz.
cevabım da hayır.
yalanmış ekmek yer misin
Evleneceğin kadının sevgilisiyle yiyişmediğini düşünüyor musun gerçekten? 😏
evlenmek mi aslaa :)
Napalim elin neyse fb oluruz en fazla
Evet evlenirim ama tekrar yapmaması lazım
Sen öylemisin
Geçmişle ilgilenmem
Öncesinde bu konular konuşulmuş ise
Yalanmış karı istemem
Evleneceğin kadın bütün sevgililerine verdi bile haberin olsun 😂
Senin gibi mi 😀
Yok evleneceğin kadın gibi 😀
Sen mi
Sordum sadece
Evlenirim
Olmaz
Hayır evlenmem
Öyle misin
Tabiki de hayır
Bul bir cuckold.
Evlenirim
Hayir tabii ki
Yok olmadim ben bakirim maalesef siz kizlar bana bakmiyorsunuz bir de bakire olmayanla evlencem enayi gibi 😂
Hayirr