Ben erkeğe de söylüyorum kim demiş söylemediğimi, oldu her haltı yiyeceksiniz ama sadece erkekler kabahatli olacak gözünüz de geç onu, geç böyle boş cümleleri. Ben kızların sırf kendini tatmin etmek için fotoğraf atmalarından ve ya kendilerini sırf erkek azgınlığını tatmin etmek istedi diye bu saçmalıktan her zaman nefret etmişimdir.
Yuh yani yas geciyo.. her hafta 2 defa seviismek için zaman ayirmayi biliyor evlenmeye niye bekleyelim diyo.. verme sende sevişme evlenince yapariz devamını de olmaz mi?
Yuh e bu adam senle evlenmezki zaten hep elinin altında imissin yani seven evlenirdi zaten çocuk yapma zamanı gelmiş. sana doymuş bu zaten... artık zex yapmadan zor durursun sende artık alıştın çünkü.. şu an içinden yapmak istediğin şey nedir kalbin ne söylüyor sana?
Ama belli zaman bile vermiyorki ortalama evli olan kişi bile max eşinden 4 yılda seks olarak söğüt rutine biner sninde öyle olmuş zaten nede olsa yapıyoruz diyordur evlenmeye gerek yok diyordur. ailesi seni tanıyor mu?
Yani 6 yıldır yatıyor senle niye ailesiyle tanıştırmiyor? Hayir yatağa atmaya gelince gel aşkım diyordur biraz baskı kurman lazim cidden evlenmesi için yani çocuk istiyorum de zamanı geldi de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Ne yapacak evlenip zaten istediğini ona verdikteb sonra. İyi oluyor size de hiç üzülmüyorum.
Evlilik anlayışın bu mu aw
Evet seks varsa evlenmeye ne gerek var ki doyunca evlenirim bulurum namuslu bi kız
bayan bir olarak nasıl bunu yazarsın ben bunu yazsam benim herif beni döver
Tabiki doğru ne sandin
Adam degil cunku uzgunum, gevsek ve sorumsuz
Herkesi aynı kefeye koymamak gerek
normalde görmemesi lazım kimse kimseyi
%90 doğrududur hatta 99
Sunulan tekşey sadece cinsellikse evet
Sadece cinsellik değil tabi ki ama 6 yıllık ilişki
O zaman sıkca ve sürekli yaşamak monotonlaşmaya sebep olmuştur.
Kendi ağzıyla demiş daha ne desin
Ne demiş kendi ağzıyla
Ben daha çok uzaklaşıyorum öyle ucuz kızlardan.
Ucuz kimmiş?
Vermek için fırsat kollayan kız tipi
Erkek de yapmış ona niye laf söylemiyorsun arap
Arap ne alaka batılı
Ama daha mevzuyu anlayamayacak kadar cahilsin ki şimdi ne açıklama yapsam yine anlamayacaksın
Batılı değilim ama sen arapsın
Bildiğin erkeğe laf söylemeyen sadece kadınlara söyleyen standart araplardansın
Ben Arap değilim ama sen yobazın birisin bana Arap diyerek ne kadarlık aklının olduğunu kanıtladın
Ben erkeğe de söylüyorum kim demiş söylemediğimi, oldu her haltı yiyeceksiniz ama sadece erkekler kabahatli olacak gözünüz de geç onu, geç böyle boş cümleleri. Ben kızların sırf kendini tatmin etmek için fotoğraf atmalarından ve ya kendilerini sırf erkek azgınlığını tatmin etmek istedi diye bu saçmalıktan her zaman nefret etmişimdir.
Yoo söylemiyorsun aklın hep kadına gidiyor. senin neyden nefret ettiğin de gram umrumda değil
Söylemediğimi nereden gördün aptl, ml seni. Benim de senin şu an yaptığın bu mllık gram umrumda değil
Ya koskoca yorum var yukarıda aw ne anlatıyorsun
Sana da dediğin gibi gelecek merak etme
Ne gelecek aw geceden beri gram anlamadım ne yazdığını
Bana mı dedjn
Kesinlikle evet
yooo.. eldeki pasta olarak görür, cepte değil
Buna kadın izin verirse görür
Sizinki ilişki boyutunu aşmış
Naneyi yemişsin zaten.
Sen yediğin dalga ile kalırsın
Bu konuyu hiç konuştun mu peki onunla
Bence cinsellik ilişkiye daha iyi geliyor
Yaşlar kaç? Bide işi gücü var mı adamın?
27-30. İkimiz de öğretmeniz
Ohoo öğretmen ve atanmissiniz neyi bekliyormus pes yani besbelli oyalıyor seni. bahanesi neymis
Erken daha diyor zamanı gelir diyor
Yuh yani yas geciyo.. her hafta 2 defa seviismek için zaman ayirmayi biliyor evlenmeye niye bekleyelim diyo.. verme sende sevişme evlenince yapariz devamını de olmaz mi?
6 sene yapıp bir anda böyle kesip atsam olur mu ki
6 senedir haftada kac kez beraber oluyorsun? Neden sen kabul ettinki sürekli görüşmeyi.
Yani hala arzuluyor musun onu?
Ten uyumunuz nasıldı peki?
Beraber yaşıyoruz zaten 2 yıldır
Yuh e bu adam senle evlenmezki zaten hep elinin altında imissin yani seven evlenirdi zaten çocuk yapma zamanı gelmiş. sana doymuş bu zaten... artık zex yapmadan zor durursun sende artık alıştın çünkü.. şu an içinden yapmak istediğin şey nedir kalbin ne söylüyor sana?
Onu seviyorum
Ama belli zaman bile vermiyorki ortalama evli olan kişi bile max eşinden 4 yılda seks olarak söğüt rutine biner sninde öyle olmuş zaten nede olsa yapıyoruz diyordur evlenmeye gerek yok diyordur. ailesi seni tanıyor mu?
Kuzenleriyle tanışıyorum ailesiyle tanışmadım
Yani 6 yıldır yatıyor senle niye ailesiyle tanıştırmiyor? Hayir yatağa atmaya gelince gel aşkım diyordur biraz baskı kurman lazim cidden evlenmesi için yani çocuk istiyorum de zamanı geldi de
Çocuk istediğini söyleyebilirsin cidden bunu bahane edebilirsin
istismar edilmişsin
Evettt
Evet doğru...
Görüyor mu
Doğru, saf mısın?
Evet
Olabilir
aynennn
Genelde
Cepte keklik görüyor
Doğru