Sevgilimle 6 yıldır beraberiz. Tanıştığımız sene sonunda sevgili olmaya sevgili olunca da birlikte olmaya başladık. İkimizde birbirimizin ilki. Ama 6 yıl geçmesine rağmen adım atmıyor. Çevremde ki herkes ayrıl diye baskı yapıyor. Benimle hiç bir zaman evlenmeyecekmiş niyeti evlenmek olsa çoktan evlenirmiş. Bir de ben çok açık giyiniyorum hiç karışmıyor. Ciddi düşünse karışır kıskanırmış. Sadece ihtiyaç gideriyormuş doğru olabilir mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir ve senin endişelerini anlıyorum. Ancak, ilişkinizdeki cinsellik durumu, sadece bir kişinin diğerini cebine mi koyduğunu değil, ilişkinin derinliğini ve sağlamlığını da yansıtır.
Eğer sevgilinle 6 yıldır birlikteseniz ve birbirinizin ilkleriyseniz, bu ilişkinin ciddi olduğunu ve derin bir bağ oluştuğunu gösterir. Ancak, cinsellik konusunda aynı hızda ilerlememek normaldir ve her iki tarafın da rahat hissettiği bir noktada buluşması önemlidir.
Sevgilinin evlenmeye niyeti olup olmadığını anlamak için onunla açık bir şekilde konuşmanız önemlidir. Onun duygularını, düşüncelerini ve gelecek planlarını anlamak için onunla samimi bir şekilde iletişim kurmalısınız.
Açık giyinmen ve karışmaması, onun seni olduğun gibi kabul ettiğini ve sana güvendiğini gösterebilir. Ancak, ilişkinin diğer yönleriyle birlikte ele alınması önemlidir.
Son olarak, ilişkinizin her iki taraf için de sağlıklı ve tatmin edici olduğundan emin olmak için kendinize zaman tanıyın ve ihtiyaçlarınızı açıkça ifade edin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tür bir durumda duygusal ve cinsel ilişkilerin nasıl deneyimlendiği, her iki tarafın da beklentileri ve ilişkinin doğası önemli rol oynar. İlişkilerde cinsellik konusunda duygusal bağ, güven ve karşılıklı anlayış çok önemlidir.
Sevgilinizle uzun süredir birlikte olmanıza rağmen cinsel olarak ilerlememeniz ve evlilik konusunda net bir adım atmaması, ilişkinizin dinamiklerini ve beklentileri gözden geçirmeniz gerektiğini gösterebilir. İlişkinizin sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılama üzerine kurulu olup olmadığını anlamak için açık bir iletişim kurmanız önemlidir.
İşte bu konuları göz önünde bulundurarak, partnerinizle samimi ve dürüst bir şekilde konuşmanızı öneririm. Onun duygusal ve ilişkisel beklentilerini anlamak, evlilik ve gelecek hakkındaki niyetlerini netleştirmek için iletişim kurmanız önemlidir. Ayrıca, sizin duygusal ve cinsel ihtiyaçlarınızın da karşılanması gerektiğini unutmamanız önemlidir.
Eğer partnerinizin sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak üzere sizinle ilişki sürdürdüğünü düşünüyorsanız ve bu sizin için yetersiz veya mutsuz edici bir durumsa, ilişkinizin geleceğini ve sizin mutluluğunuzu değerlendirmeniz önemlidir. Başkalarının size yönlendirmeleri yapmasına rağmen, en önemli olan sizin kendi duygusal ve fiziksel sağlığınızdır.10 Yorumla
6 yıldır huyunu suyunu ögrenemedin mi be herkes kıskanmaz sana güvenir eder çok çok açık giyinmediğin sürece karışmaz etmez sende kendini bazı iliskiler sizinkiler gibi uzun olabiliyor 8 yıl sevgili olup da sonra da evlenen var maddi manevi açıdan hazır mı bakalım pat diye evlenikecek değil ya ha bana kalırsa da bu kadar uzun ilişkilere sevgili olmaya gerek yok insan birbirini çok daha kısa bir zamanda da tanıyabilir
00 Yorumla
+1 yılO senin İlkin olabilir ama asla Sen onun ilki değilsin Adam 6 yılda durumu olmasa bile gel bir ev tutalım gidip nikahımızı kıydıralım der boşuna zaman kaybetme
02 Yorumla
Soran+1 yılEvi zaten var. Üniden beri ayrı yaşıyor ailesinden birlikte yaşıyoruz biz 2 yıldır
- +1 yıl
İyi de o zaman adam düğün yapamıyorsa da nikah yapsın bu adamlar sizi hipnotize mi ediyor anlamıyorum ki zaten istediğini alabilseydin buraya bir soruyu sormazdın zaten böyle tipler aşk hayatında çok şanslı dosdoğru insanlar hep yalnız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet genelde öyle oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBen iki türlü de cepte görürüm. Çünkü bir kadının sevgisine bağlı kalacağına inancım zayıf.
Ama bir kadın bir erkege cinsellik veriyorsa da gerçekten sevdiğini düşünürüm. Bir kadın bir erkeğe vermiyor, onunla düzenli görüşmeye devam ediyorsa o kadının o erkeği kullandığını düşünürüm.
Arzunun pazarlığı olmaz. İlişkinin ikinci ayında "ay sen bana böyle bir iyilik yaptın ben sana vermeyi düşünüyorum bu ara " gibi düşünmez bir kadın. Bir kadın yatmak istiyorsa yatar işi uzatmaz, diğer türlüsü uzatmalara girer
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar kaybetme korkusu yaşamadığı kişileri cepte görürler. Cinsellik olursa da "Zaten bununla yattım alacağımı aldım, galerimde fotoğrafları da var açar açar bakarım" kafasına girebilir. Ama cinsellik olmazsa ve endişeli bir hale bürünür. "6 yıldır beraberi ama daha biz bir şeyler yaşayamadık, o kadar emeğim var üstünde." şeklinde düşünebilir. O yüzden cinselliği yerine göre, zamanına göre ve ölçülü tutmak daha iyi olur.
Senin durumunda biri için açık giyindiğinde bile kıskanmıyorsa ona verdiğin ilgiyi ciddi ölçüde azalt. O şimdi senin ilgine alıştığı için panik havasına bürünebilir. Ben ne yaptım da ilgiyi kesti birden diye senden aynı ilgiyi geri almak için çabalayabilir. Çabalamıyorsa zaten geçmiş olsun. At gitsin. Zor biliyorum ama böyle biriyle de ömür geçmeyebilir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşların, doğru tahmin etmiş. Zira , ciddi düşünse kıskanır ve "biraz edepli giyin " derdi. Ayrıca Kadınlar, tecrübesiz erkekle evlenmeden seks yapmaz diye kural var. Senin bunla olman, lginç gerçekten. Şayet ben evlilik duşünmediğimden, bakire kızla seks yapmam.
Zira karşısına, bakire kız isteyen seks deneyimi de olan iyi bir erkek çıkar ve evlenmek ister.. Böyle erkekler de bakire olmadığını diktirsen de anlar. Kız ise kaybettiğine üzülür. Bu yüzden bakire kadınla, cinsellik yaşamak yanlış.
Özetle senle ciddi düşünmüyor , yeterli tecrübesi olmadığından da düzenli seks yapacak başka kadın bulamıyor ama başkasını bulunca ve senden daha iyi seks yaparsa kesin bırakır gibi... Yani erkekler saf olmadıkça, ilk tanıştığı kadınla evlenmiyor. Peki yaşlarınız kaç? 25-29 yaşında, açık giyinen bakire olmaz bence..
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bakireydim o da aynı şekilde. İkimiz içinde ilkti. Ben 27 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılİlginçmiş 27 yaşında açık giyinen bakire. Bu zamana kadar, duymadım. Keşke seks yapmasaydın, senin evlenecek adamla yapsaydın. Şimdi gözü açılmıştır ve farklı avlar peşinde koşuyordur. 27 yaşına kadar dayanmışsın, biraz daha dayanıp evlenmeyi bekleseydin keşke. Zira yaşın da kritik, evlenecek eş bulmak zor oluyor bu yaşta..
Cevap sahibi+1 yılYapcak bir şey yok, sen de evlenecek erkek bul bakalım..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Ben çok açık giyiniyorum. Ciddi düşünse karışır kıskanırmış."
Bir erkek bana karışsa ben onu en fazla parmağımda oynatır oynatır atarım. Ciddi erkeğin illa karışması gerekmiyor. Şöyle bir imalar yap. Bir adım at. Hayallerinden bahset. Daha konuşmadan çevrenin dediklerine takılıyorsun. Belki adam olumlu bakacak.10 Yorumla
+1 yıl6 yıl evlilik dışı ilişki yaşayan bir kadınla evlenip napsın. Daha iyisini bulursa evlenir bulamazsa da evliliği çocuk isteyene dek erteler. (Düşüncelerimi yazmadım. Bu durumda standart bir erkeğin düşünceleri büyük ihtimalle budur. Maalesef 6 yıl gelmemiş aklın başına şu saatten sonra ne diyelim)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyeti cinsellik açık ve net. Cinsellik olmasaydı seninle asla olmazdı ve seni sevmezdi. Cinsellik istemeyen kızların sevgilisi olmuyor bu yüzden. Maalesef senin gibi çoğu kız cinselliğe kanıp onun seni sevdiğini sanıyorsun. Sonra aslında sevmediği, cinsellik için birlikte olduğunu anlıyorsun
10 YorumlaValla ciddi olan erkek herr türlü belli eder. Ailesiyle tanıştırır ya da ailenle tanışır hertürlü birşeylere müdahale eder fazla kıskanır. Bence hala şansın varken ayrıl sonrasında çok pişman olursun daha fazla zamanını harcama onun için
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemde nasıl Karışmıyor kıskanmıyor Ciddi düşünmüyor Resmen Senle takılıyorum. diye suratına hönkürüyor bağrıyor Anlamamak için artık nediim. Ama 6 senelik ilişkiden çıkmak seni alfa dul yapabiliriz öte yandan Cinsellik yaşamış olmak evlilikde dezavatajlı durum başkasını düşünürsen
00 Yorumla
+1 yılİlişkiler artık kadın ve erkeğin mücadelesi olmaya başladı.
Cinsellik öncesi ipler kadının elindeyken sağlam bir cinsellik sonrası ipler erkeğin eline geçiyor.
İki taraf da cinselliği adeta bir silah gibi kullanıyor. 🤔10 Yorumla
+1 yılŞu yazdıklarını tekrar okursan anlarsın aslında. Ya aşktan aptal oldun ya da çok safsın.
Domuz eşini kıskanmazmış. Hiç ilişkide grup lafı geçti mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır be ne grubu ne alaka
- +1 yıl
yani seni sevmediği ortada belki paylaşmayı vs düşünür aklından geçirir falan
Soran+1 yılBeni sevmediği ortada mı? Hayır o kadar da değil neden grup istesin
Bir erkeğe evlenmeden önce cinselliği vermeyecektin. Maalesef benim düşünceme göre artık sende heyecan uyandıracak birsey kalmamış. Kabak tadına bağlanmış ilişki. Senden alabileceği herseyi almış. Bu saatten sonra doğru kararlar vermen.
00 Yorumla6 yılda adım atılır yani, çok açık giyinmene karismiyorsa da biraz g*vatlik var gibi. Mesela ben de çok dekolte giyen kadınlarla beraber olurum ama ciddi bir şey düşünmem, eleman da böyle düşünüyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEvli gibi yaşıyorsunuz zaten.. çakal erkek kişisi.. evlenip ne yapacak.. evi filan varsa senle ortak mı olacak mal varlığına.. öyle yaşayıp gidersiniz işte gittiği yere kadar
15 Yorumla- +1 yıl
Kişilerden biri mal varlığını istemiyorum derse de onun ortak malı olmuyo
- +1 yıl
Issız bunu kim der ki.. Arif zaten olay da bu evlenip de malıma ortak olmasın diyor..
- +1 yıl
@asuasuasuman kaliteli insanlar azda olsa der. Olmadı evlilik sözleşmesi bunu hatırlatır
Diyelim ki seviyorBu karakterde birini ne bilim istemezdim. Erkek dediğin kadınıba sahip çıkar , özgüvenli olur, girişimci olur. Bu adam belli ki sorumluluk alabilecek, hayatına yön verebilecek biri değil. Korkak. Korkak olmasa şimdiye ya ayrılırdı ya da bi adım atardı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKoskoca 6 yıl … Erkek isterse elde ediyor. Yani şu an beraber olmak isteyipte olamadığınız kim varsa o sizi istemediği için bilgilendirme bu kadar
21 Yorumla- +1 yıl
Ya bu kız tatli sanki yüzü gozukmese de
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet gorur. Sen ondan gecebilecegini gostermen lazim yoksa kaybetme korkusu yasamaz. Evlenmeden cinsellik bu yuzden yanlis. Yillarca kullanir sonra evlenmeyeblayik gormez.
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizin 2. senesinde senin evlilik konusunu açman gerekirdi... bu saatten sonra evlenmez... açık giyinmen konusunda konuşmaması bir şey ifade etmez benimde eşim istediği gibi giyiniyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHacı ama gerçek Eğer ki bir ilişkide bir sevgi de bir aşkta cinsellik varsa o gerçek kıvamını ve ciddiyetini kaybeder
03 Yorumla
Soran+1 yılCinselliksiz ilişki de ilişki olmuyor ki zaten arkadaş olmuş oluyorsun
- +1 yıl
Ne alakası var ya Gerçekten bunu ilk defa birinden duydum zaten ilişki dediğin Aşk dediğin için ne cinsellik olmayan ilişkiye denir içinde cinsellik olan bir ilişki Bence İlişki değildir Çünkü kimsenin birbiriyle evleneceğine dair bir garantisi yoktur
- +1 yıl
Arkadaşlık aşk duygusu beslemediğin ilişkiye ne denir ne alakası var hem sevgili olunca sonumuz ne olcağı belli olmuyo cinselik yaşamak istemeye bilir sevgililik boyunca ne var bunda eğer sevhilikte yapacaksa evliliğin ne anlamı var ki gerçekten sana bağlı sadık birisi seni bekler bu kadar basit yani
+1 yılAilesiyle tanıştırdı mı? Sana hediyeler alıyor mu? sürekli yediğini içtiğini ödüyor mu? hiç biri yoksa ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle tanışmadım. Sadece kuzenleriyle. Hediye alıyor. Yediğimiz içtiğimizi birlikte ödüyoruz zaten işimiz de bir
- +1 yıl
arkadaş gibi birlikte olunca erilliği kayboluyor erkeğin sana yatırım yapması lazım 6 yıl geçmiş ailesini görmemen sıkıntı
+1 yılAcele etmeye gerek yok. Her ilişkinin sonu da evlilik olmak zorunda değil. Evlenmeseniz de olur. Evlenince ne değişecek?
02 Yorumla
Soran+1 yılAile olmuş olacağız
- +1 yıl
Şuanda da çocuksuz ailesiniz. Evlilik çok ciddi ekonomik güç gerektiriyor. Eğer ev araba vs. yoksa bence biraz daha bekleyip evi arabayı aldıktan sonra evlilik adımını atın.
Ayrıl gitsin evet erkekler cinsellik olunca elde etmiş olar görür ve değer vermez. Ayrıl ve Bi daha da kimseyle evlenmeden ilişkiye girme.
19 Yorumla- +1 yıl
artık kızlar kendileriyle yatmayan erkekleri terk ediyor
- +1 yıl
aynen öyle. yatmadım diye beni terk etti 😊
- +1 yıl
Bu dediğin de benim garibime gidiyor. Kadın kendini kullandırıyor örn evlenecek olan kişiye hayır diyor ama geçmişte başkası yapmış 😅
- +1 yıl
Garip durum ama bunun üzerine ilişki kurmak zorlaşıyor 🤔
Merhaba, 6 yıl çok uzun bir süre, insanların yorumlarından ziyade senin gözlemlerin çok daha önemli, her insan bir değildir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek bir değil ki belki başka bi sebebi var bunu da senden başka kimse bilemez sevgilisi olan sensin
00 Yorumla
+1 yılHem sana hem baskasına vuruyo elinin altinda duruyon iste ne guzel öyle düşünüyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası yok beraber yaşıyoruz zaten
- +1 yıl
O dahada beter
+1 yılyorumları doğru daha 3-6 ay içinde en geç 1 yıl içinde söylerdi niyeti olsa önemli olan bunun için adım atması her zamanda sözlere inanma tabi
00 Yorumla
+1 yılyo cepte bile değil. istediği kadarını alıyor zaten. niye evlensin? hevesini almıştır zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle sevgili olmak, sevmek hevesle mi alakalı? Ne alaka? Yemek mi bu heves alınsın?
- +1 yıl
zükmeseydi evlenmiştiniz şimdiye kadar. 6 yıl bu. 6 gün değilki.
Soran+1 yılSorun seks yapmış olmamız mı?
- +1 yıl
hem o hemde 6 yılda sıradanlaşır ilişki. aranızda resmi bir bağ olduğunda bile monotonlaşıyor , şimdi bir bağ yokken evlenmez o zahmete girmez bence.
aksini düşünse evlenirdiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi senin giyimine kuşamına karışmayan biri seninle ciddi düşünmüyordur. Hazır vuracak biri var ihtiyacımı gidereyim boş ver kafası sezdim. Sonrası zaten önemsiz kalıyordur.
10 YorumlaYa değişir ama bana da hiç iyi gelmedi keşke beraber olmasaydın
10 YorumlaTüm bunların doğru olduğuna inanmak için başka ne duyman gerekiyor?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılmaalesef ki erkekler evlilik gibi yaşıyorlarsa evlilik düşünmüyorlar
10 Yorumla Evlenmek zorunda değil, güzel bir ilişki yaşıyorsan evlilik diye diretmen anlamsız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılNe evlenmesi bu yıl boyunca memnun bıraktıysa birlikteliklerinde ona bak sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten doymuş sana ya bu şekilde devam eder ya da ayrılık var. Zaten bu yüzden evlenmeden cinsellik yaşamak sıkıntı 👍 sen şimdi nikah vs desen ayrılık olur büyük ihtimalle..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl boyunca bunu idrak edemediysen bu soruyu sorman bile saçma.
00 Yorumla
+1 yılKeşke evlenmeden cinselliği sunmasaydın. Erkek cinsellik yaşadığı kadına evlilik gözüyle bakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni resmen kullanmış ilgisi yoksa böyle bir hanzo ile çok mu aradın
00 Yorumla Ayrıl artık bu bir onur meselesi olmuş 6 yıla kadar aklın nerdeydi cidden?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsamın karakteri nasıl evlenince bir ömrü sana ziyan etmesin bence iyi düşün kızım. Seni kullanıyorsa da izin verme. Arayıp da bulamadıkları şey cinsellik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu hikayeye göre hakkaten kullanıyo seni gibi görünüyo ama gerçek niyetini bilmemiz çok mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen öyle cinsellik olunca erkek kadını cepte görür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var kıskanmadıgı ya da kısıtlamadıgı sevmedigi anlamına gelmiyor bence?
10 Yorumla6 yıldır o işi yapıyorsan tabiki ceptesin cünkü sen onu terk etmediğin müddetçe sana bu benden başkasına gidemez gözüyle bakıyor madem 1 yanlış yaptın başka yanlışları da peşinden sürükleme derim ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yilds o kadar vermissin ki eleman artik senden sikilmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirnkac takilip ayrilcam ne gordugum umrumda bile degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl ozman neden peşinde dolasıyorsun. mesaj at ayrıl.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEe tabiki evlenince olan sey evlenmeden olursa evliliğe ne gerek kalir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok ama sevgiliysen illaki sexs olacak ve olmalı olmuyor sa sıkıntı
00 Yorumla6 yıl ciddi adım atmadıysa düzenli seks yaptığı birisin
20 YorumlaOlabilir seninle birlikte olup birde açık giyinmene karışmıyorsa ya g*vat ya da d*yyustur afedersin de insan kıskanır o nasıl erkekki öyle?
00 Yorumla
+1 yılKankaa seni üzmek istemiyorum ama kıskanmayab erkek kendşne erkek demesin ayrıl kullanıo seni
10 Yorumla
+1 yılyani muhtemelen doğru seni ihitiyacını gidermek için kullanıyor gibi
10 YorumlaHeycan azalıyor sende merak edeceği bisey kalmıyor
20 Yorumla
+1 yılBilemiyorum erkek arkadaşınla konuşsam anlarım
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum. Kafam karışık. Çevrem ayrıl seni kullanıyor diyor. Sevgilim zamanı var tabii ki zamanı gelince evleneceğiz diyor
- +1 yıl
6 yıl çok kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmez böylesi, garanti görüyor işini hallediyor sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılİşini halletmek ne? Ne biçim terim
Cevap sahibi+1 yılIhtiyacını gideriyor işte evlenir mi zannediyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim söylediyse doğru söylemiş sen onun için sadece ihtiyaç gideren biri hâline gelmişsin artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle görmüyor öyle oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. cevapların yarısı yapay zeka 😂
00 Yorumla
+1 yılCebin büyükse görür
00 Yorumla
+1 yılKendi ağzıyla demiş kullanıyor işte
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026