Cinsel Yaşam Erotik shopta satış danışmanı olmak tarzında işler söyler misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Açık görüşlü insanlarla çalışmak istiyorum internette ifşam var çünkü. Gay barda bargirl falan da olabilir belki bılmoyorum onerisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Kizlar bile link istiyo hiç mi vicdanınız yok ya :( Erotik shopta satış danışmanı olmak tarzında işler söyler misiniz? Cevapla Fal Soruları İş Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yazılanların dışında pavyon da olabilir belki... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Namuslu is ıstıom Yorumla Soran +1 yıl Kımseye kendımı elletmem Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kanka taksimde super fabric diye bir bar var. Orada çalış 0 38 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yer? Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Lgbt bar işte aşırı havalı güzel bir yer Yorumla Soran +1 yıl Heterolar da gidiyor mu Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Evet ben heteroyum gittim işte Yorumla Soran +1 yıl Gay bara neden gittin ki heteroysan meraktan sadece. Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız eden olur mu ? İçkili ortam ya Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Arkadaşlarım biseks, gay filan gidelim dediler gittik. Ama güzeldi Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Alkollü ortamda hep garip şeyler olur ama bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Konsurmatrıse donmıyim sonra 😂 Yorumla Soran +1 yıl Amacım düzgunce çalışıp para kazanmak Yorumla Soran +1 yıl Midem almaz oyle laubalılıkleri Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Lgbt barda erkekler kons oluyor 😂 Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Takıl kanka işte eğlenceli olur Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok eğlenceliymışşş yaaaa Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl O ortamda bulunmak bile eğlenceli olur 😂😂 Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Evet öyle oluyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gittin mi konsa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşuyorlar hep merak etmişimdir 😂😂 Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Ne gideceğim lubunyalara ya Yorumla Soran +1 yıl Labunca konuşuyon ama 😂 Yorumla Soran +1 yıl Labuncan hangi sevıyede bende ogrenmek ıstıyorum bu ard Yorumla Soran +1 yıl Arada Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl C1 Yorumla Soran +1 yıl Bir de başka iş geliyor mu aklına erotik shop ve bargirllük dışında soruyu açma sebebim başka iş imkanlarını da değerlendirmekti Yorumla Soran +1 yıl Wooow çok havalı Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Kanka bilemiyorum ya Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Yani otel olabilir Yorumla Soran +1 yıl Bende tam albergo diycektim Yorumla Soran +1 yıl 😂 olur mu diye Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapabilirim otelde Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Resepsiyon, danışma, temizlik filan Yorumla Soran +1 yıl Müşteriler izlediyse rhatsız etmezler mi ya da patron falan :/ Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Uff izlememişlerdir ya Yorumla Soran +1 yıl Ya izledilerse Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Yüzün gözüküyor mu kanka Yorumla Soran +1 yıl Evet gözüküyor Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Ya eskisi gibi izlenmiyor ifşalar filan sallama aq Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En iyisi live eritic shop musteri danismasi magza sorumlusu olursunGiderken de fantazik giyin 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aaa cidden tebrik ediyorum sizi hatta tanımak isterdim 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Onu anca büyük şehirlerde bulursun. Önce yaşadığın yeri değiştirmen gerekebilir 0 1 Yorumla BayKastamonu +1 yıl İfşası olan herkese denk gelmek zor. Link isteyenler de ifşalanmak istiyor demek. Hayırlısı diyelim olan olmuş Yorumla
kaan-50 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnternette ifşam var diyorsun, çok cesur iş soruyorsun sonra da neden link istiyorlar diyorsun 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İfşan sadece mastürbasyon yaparkense olabilir ya herkes yapıyor. 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Hadiya ifsan hangisi merak ettim şimdi 😀 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Neden orası 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Barlara basvur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
yazılanların dışında pavyon da olabilir belki...
Namuslu is ıstıom
Kımseye kendımı elletmem
Kanka taksimde super fabric diye bir bar var. Orada çalış
Nasıl bir yer?
Lgbt bar işte aşırı havalı güzel bir yer
Heterolar da gidiyor mu
Evet ben heteroyum gittim işte
Gay bara neden gittin ki heteroysan meraktan sadece.
Rahatsız eden olur mu ? İçkili ortam ya
Arkadaşlarım biseks, gay filan gidelim dediler gittik. Ama güzeldi
Alkollü ortamda hep garip şeyler olur ama bir şey olmaz
Konsurmatrıse donmıyim sonra 😂
Amacım düzgunce çalışıp para kazanmak
Midem almaz oyle laubalılıkleri
Lgbt barda erkekler kons oluyor 😂
Takıl kanka işte eğlenceli olur
Ayy çok eğlenceliymışşş yaaaa
Kesinlikle
O ortamda bulunmak bile eğlenceli olur 😂😂
Evet öyle oluyor 😂
Gittin mi konsa 😂
Ne konuşuyorlar hep merak etmişimdir 😂😂
Ne gideceğim lubunyalara ya
Labunca konuşuyon ama 😂
Labuncan hangi sevıyede bende ogrenmek ıstıyorum bu ard
Arada
C1
Bir de başka iş geliyor mu aklına erotik shop ve bargirllük dışında soruyu açma sebebim başka iş imkanlarını da değerlendirmekti
Wooow çok havalı
Kanka bilemiyorum ya
Yani otel olabilir
Bende tam albergo diycektim
😂 olur mu diye
Ne iş yapabilirim otelde
Resepsiyon, danışma, temizlik filan
Müşteriler izlediyse rhatsız etmezler mi ya da patron falan :/
Uff izlememişlerdir ya
Ya izledilerse
Yüzün gözüküyor mu kanka
Evet gözüküyor
Ya eskisi gibi izlenmiyor ifşalar filan sallama aq
En iyisi live eritic shop musteri danismasi magza sorumlusu olursun
Giderken de fantazik giyin
Aaa cidden tebrik ediyorum sizi hatta tanımak isterdim
Onu anca büyük şehirlerde bulursun. Önce yaşadığın yeri değiştirmen gerekebilir
İfşası olan herkese denk gelmek zor. Link isteyenler de ifşalanmak istiyor demek. Hayırlısı diyelim olan olmuş
İnternette ifşam var diyorsun, çok cesur iş soruyorsun sonra da neden link istiyorlar diyorsun 🙄
İfşan sadece mastürbasyon yaparkense olabilir ya herkes yapıyor.
Güvenmeden yapma işte y
Bu ne terbiyesizLink😂😂😂
Eğer cekincen yoksa onlyfanstan devam et.
Hadiya ifsan hangisi merak ettim şimdi 😀
Neden orası
İfşa. Hangi konuda?
Kaç yaşındasın ve yüzün de gözüküyor galiba
Bakabilir miyim ifşana
Barlara basvur
Nasıl ifsan var
Yap yso