İnternet üzerinden satış yapan bi erotik shop da işe başladım şiparisleri takip edip paketliyorum
Ne iş yapıyosun diyen yakınlarıma nasıl söyleyebilirim
İnternet üzerinden satış yapan bi erotik shop da işe başladım şiparisleri takip edip paketliyorum
Ne iş yapıyosun diyen yakınlarıma nasıl söyleyebilirim
Erotik bir mağazada çalışmaya başladığınızı çevrenizle paylaşmak, kişisel tercihinize bağlıdır ve sizin rahat ettiğiniz bir konudur. İşinizi paylaşırken ne kadar rahat hissettiğinizi düşünün. İşinizle ilgili ayrıntıları paylaşmak veya sadece işinizin bir parçası olduğunu belirtmek konusunda sınırlarınızı belirleyin. İşinizi paylaşırken profesyonel bir tutum sergilemek önemlidir. İşiniz hakkında saygılı ve olgun bir şekilde konuşarak, çevrenizdeki insanların size karşı olan tepkilerini etkileyebilirsiniz.
Yapay zeka mı bu
Oyuncak deme tuhaf kaçabilir. Medikal falan karışık de. Benim şu rahatsızlığım var vs derlerse gışdır gıcık ürünler var sana yarayan yok de. Çok sıkıştırırlarsa söylersin yapacak bir şey yok. Bizim burada ta 99'da falan başladı o iş sahibi de bayandı. Reprezanttı, bıraktı o işe geçti. Sonra kapattı ya da evden sattı onu bilmiyorum ama aynı isimde erkek çalıştırıyor artık.
Yapılan satışları takip edip paketiyorum dersin. Ne satışı derse de normal siteler işte çok şey var ama ben sadece paketlemeden sorumluyum dersin. Hangi site derlerse bir siteye bağlı değil kargo gibi düşünün dediğim gibi ben sadece paketleme işindeyim dersin. Bu sayede teorik olarak hem dürüst davranmış sayılırsın hem de merakları giderirsin.
AA almak ıstedıgım bısı vardı bana fiyat verırmısın :)
Olur
Tesekkurler
Cevap
23Cevap
İnternet üzerinden satış yapan bir firmada paketleme ve sevkiyat işleri yapıyorum dersin.
E-ticaret yapıyoruz de geç.
Bi arkadaşımın kocası erotik ürün toptancısında envanter kontrolü yapıyordu misal. Biz çocuğun ne iş yaptığını biliyorduk, çevremizde yadırgayan kimse de olmadığından olay olmadı. Ama bizimkiler anlamaz diyorsan üstü kapalı söyle madem. Medikal ürünler satıyoruz falan filan diye.
Medikal bir şirkette çevrimiçi satış sorumlusuyum dersin. Ne üzerine diye sorarlarsa da ekseriyetle cinsel sağlık de işin eğlence kısmına girme konusunu insiyatifine göre göze alırsın. Bir arkadaşım erotic shopda çalışıyordu, ona kız istemeye gittiğimizde babası tam olarak bu şekilde açıkladı da kız tarafı maşallah diye diye hal olmuştu.
Herkese tek tek şöyle ihtaciniz varsa hallederiz de kimseye deme de otelde calsoyirum dersin onlarda öyle desn
Söylemek zorundamisin e ticaret isindeyim de ama zaten insanlar bence artik daha bilinçli ayrinti soranlara anlatabilirsin oylesine soranlara e ticaret isi dersin
Serbest meslek masa başı işi çağrı merkezi tarzı de
Eticaret yapıyorum de zor değil. Ne satıyorsunuz diyenlere de pek çok şey var deyip geçiştirebilrsin.
E ticaret işindeyim de ürünleri söylemek zorundayım değilsin her türlü ürünü satıyoruz dersin
Oyuncak satıyoruz de yemin etsen çarpışmazsın 😀
Söylemek zorunda değilsin online sitede çalışıyorum dersin
Kozmetik ürün sektöründeyim dersin. Sitenin adresini at bi bakayım
söleme vibratorle dolaş, şişme kadını helyumla doldur ucan balon yap bırak davranışın söylesin
Direkt söyle ne var bunda. Utanıyorsan o işten yapma bence o zaman.
Online satış de ayrıntı vermene gerek yok bence
Kültür yaa, farklı kültürler, farklı hayatlar...
Aynen
ne kadar kazanıyorsun
10.450 lira ya anlaştım sonra asgari ücrete zam geldi ilk maaşı öyle alırım sonra 14 15 falan alırım heralde
Asıl soru Linkedine ne yazacaksın :)
Kargo paketleme personeli
Kritik shoptayım dersin..
Kondom hediyeli kartvizit falan dağıt
Aklıma öyle espriler geldi ki yazamadım yahu 😄
Alet satıyorum de.
İthalat ihracat işleri diyebilirsin
Oyuncakçıda çalıştığını söyle
on line satış de gitsin
Oyuncak satışı yapıyorum dersin mskdks
Oyuncak bebek mi 😂
Sağlık sektörü dersin
alışveriş merkezi. Sağlık ürünleri. dersin.
Utanıyorsan söyleme
Abi eleman arıyorlar mı
Dhdhsodjjd
@Cemrekaya701 arıyolar
E ticaret
Onu diyince direk ne üzerine diye soruyolar
her şey var de gec
Seninde gerçekten zor kardeşim
%40 a %60 falan tabi evli çiftlerde çok veriyor
Direk söyle
E ticaret dersin
Takma kimseyi onlar mı karnını doyuruyor