Veya böyle bir mağazada çalışmak istermiydiniz? Soru içinde soru : )
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Veya böyle bir mağazada çalışmak istermiydiniz? Soru içinde soru : )
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Ben istemezdim ya… mesela bi müşteri ürün alsa o kişiyi o ürünü kullanırken düşünürdüm ister istemez gülme gelirdi veya veya mesela bi müşteri bi öneri istese, bir ürün hakkında bilgi istese şimdi benim o ürünün kullanışını anlatmam gerekir ama anlatamazdım 😅
Ben kendimi iyi hissetmezdim. Müşterilerin birçoğu erkek olacak ve tam olarak amaçları cinsel doyuma ulaşabilmek. Kim bilir görüşmek için ne kadar taklalar atacaklar. Reddetsen müşteri kaybedeceksin, onay versen hiç olmaz. Ben en iyisi hiç çalışmıyım
Haklısın vallahi bende senin gibi düşünüyorum 👍
Teşkürlerr
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yok ya. Ben yapamazdım. Satın alınması tuhaf, ürün tanıtımı tuhaf. Bir de detay felan da sorarlar şimdi şunun farkı ne diye yok sjsjssjsj Tolga Çevik açsın yapar o. Arkadaşım Hoşgeldin’de her bölüm diyor erotik shop diye 😂😂
Ahaha 🤣
Öyle yerlerde çalışmak zor olur millete aleti tanitacaksin harika desen denedinmi derler aman aman kalsin
Cevap
13Cevap
Ekmek paramı legal yoldan kazandığım sürece sorun yoktur. Öyle bir yerde de çalışmam gerekiyorsa çalışırım hiç sorun değil.
Bir şey hissetmem. iş olarak görürüm. ama tanıtım vs ben yapmam.
Çalışacağın semt çok önemli, gidip Üsküdar'da bir dükkanda çalışmam fakat Kadiköy'de çalışırım. :D
Dükkana giren urospu ve pezzzevenklerden zamanla tiksinti gelirdi herhalde
Realistik şişme mankenlere yükselirdim
Dükkana zararım çok olur kovulurdum
Biri gelecek, vibratör soracak, kullandın mı diye soracak, ne cevap vereceğim? Aman istemez
Ya bende denemek isterlerse 😳😅
Denetir mıydıin😂
@TarantulaTuçiş denetirdim ama kendimde değil 😀
Çalışırım ne olacak
utanç verici hissettirirdi
Ekmek parası sonuçta.. Ayıp değil..
normal satıs danısmanı
Bikere girdim kotktum çıktım
İş iştir ekmek parası
Hayır.
Olmaz olamaz
İhtiyaç ürünleri ama cekinir insan