Merhaba KScanlar nasılsınız? Şu libido filan diyorlar ya sabah sabah onun gazı ile soru sorayım dedim bende normalde cinsellik yerine sık atmam soru, baktım ne sorayım bu geldi aklıma.
Abi ne se* shopu ya İnternet icat olalı çok oldu derseniz netten alıyorlar zaten insanlar ama onların satıldığı dükkanlardan paketleniyorlar sonuçta bana sorarsanız
Hiç marketten prezarvatif bile alamam ki alıp ne yapacağım bakir kalmak benim tercihim işime yaramaz. Öyle yerlerden ürün zaten girip alamam utanıyorum doğal olarak 🤪
Partnerim yanımda olacaksa girip alabilirim seks shopcuların bakışları ya da mağazan cıkınca bana bakan gözler benim komiğme gidiyor 😀 açık açık seks yapacağını halka ifşalamış oluyorsun, belki aklında olmayanında aklına sokmuş oluruz da eşini/partnerini mutlue der bizim sayemizde 😂 utanmam ben.
Aslında düğün olur ya vakit geceye yaklaşırken orada olan bir çok kişi o çiftin gece seks yapacağını biliyor belki onlardan gaza gelip gece seks yapan çiftler de vardır
Bunlara ihtiyaç duymayacaksınız bence eşin olacak kişi çok şanslı olmalı ama geç evlen erkek milletinden bol ne var her yaşta yürüyorlar kızlara ama buna değecek birisi önemli
Kanka cinsellikle ilgili her şeyin oyuncağının satıldığı yer Takma penis vibratör vagina insan boyunda şişme bebekler kelepçe bdsm ürünleri felan filan saydırma şimdi gir nete bak 🤪
😂😂😂 yok kanka neden kıvırayim. Ben sürekli ugrarim arkadasa kayganlastirici alirim genelde. Ha birde bi kiz arkadasa vibratör hediye etmistim. Nasilsa para vermiyorum 😂😂😂 ayrica emin ol seks shoplara kadinlar daha çok geliyor ya da alisveris yapiyorlar
Valla ama kanka ben gittigimde uzun zaman takilirim orada hatta gelen musterilerlede ilgilenirim. Emin ol gelenlerin yuzde 80 i kadin ve bunlarinda büyük bölümü tesettürlü kisilerdi. Tabi artik int satislari falan oldugu icin daha cok oradan aliyorlar 😉
Hani o tip ürünleri oralardan istemek satıcıya sormak bile tuhaf gelir
Düşünsene bana bir vibratör lazım diyorsun nasıl bir şey verelim vibratör mu siyah mı Asya mı kaç cm olsun damarlı mı olsun diye soruyor adam kız olsam utanırım ya bu sorular karşısın da elinde üstelik sallayıp filan xddd
İnternet var kanka çok affedersin bakire değilsen erkek milleti ile uğraşma seks makinesi al veya bakire ürünleri de var kendini mutlu etmek hakkın sonuçta illa bir erkeğe ihtiyacın yok bu tip ürünler hem evli hem bekar içinde var