CCiddi iliski yapalım diyoruz ya aldatilma ya da bastan hemen cinsellik jsteyen abazlar cikiyor ne olacak boyle herkes mi boyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kız cinsellik yaptığı için erkeklerde bu yüzden hemen cinsellik yapmak istiyor çünkü kadın beyni cinselliği erkeksilik olarak algılıyor. Mantık kapanıyor orada kadında. Tamam bir yandan doğurganlık için öyle olur ama mantığın kapanması kadınların cinsel obje gibi kullanılıp atılması oluyor. Bu yüzden dikkat etmesi gerekiyor kadınların
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBis erkekler de ciddi ilşki yapalım diyoruz, ya paracı, ya çıkarcı, ya yalancı, ya iki yüzlü, ya arsız edepsiz, kansız çıkıyor. Hep böyle mi? Evet öyle hanfendi...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Alış artık vermeyeni linçliyorlar Allah kahretsin ne yazık ki zaman bozuk
12 Yorumla
Soran+1 yılVermeyecegim evlenmeden istemiyorum ama millet sevgili olup ertesi günü sexe geçiyor konuyu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi alanların üzerine birileriyle tanış o zaman seks ilk seçenek olmaz.
112 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle birisi
Cevap sahibi+1 yılEkonomi, hisse senetleri ilgi çekici mi?
Veya saç bakımı, cilt bakımı, yemek yapma, hayvan sevgisi (özellikle sokak kedileri) scooter vs vs gibi ilgi alanın var mı?
Soran+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın?
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılKedilerimden birinin gözünde sorun var sence ne olabilir? Resim linki atıyorum aşağıda.
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBöyle gözlerinde sürekli bir akıntı var. Sanki ağlıyor gibi.
Soran+1 yılVeterinerler damla ve4iyor bunun için ama çay da iyi gelir bir pamuğa batırıp koy 2 güne gecer
Cevap sahibi+1 yılÇay pansumanı yaptım biraz daha iyi gibi teramisin krem verdi veteriner.
Soran+1 yılDüzenli kullan
Cevap sahibi+1 yılÇay pansumanınıda düzenli yapmam gerekiyor mu?
+1 yılHerkes böyle değil elbet, fakat çoğunluğu kaplayan bu kesimden dolayı normal insana denk gelmek daha da zorlaştı 👀
10 Yorumla
+1 yılYoo ben değilim, bende ciddi ilişki adamıyım ama ciddi ilişki kadını bulmak imkansız gibi bişey
05 Yorumla
Soran+1 yılAz da olsa varız hala
- +1 yıl
Ben bulamadım valla
Soran+1 yılHmm sana denk gelmemiş gerçi az var kızlarda erkeklerde bu kafada degil
- +1 yıl
Evet ikisi de çok az, artık herkes günlük bakıyo, sanki ev kiralıyo...
Soran+1 yılAynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Yanlis insanlarlasin ama cinsellik belli bi zman olmasi lazim 21. Asirdayiz
03 Yorumla
Soran+1 yılYa 2. Gün de konuyu oraya cekmemeleri lazim
Soran+1 yılYeminle oyleler
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef geneli böyle. kadınlar da nedense öyle tiplere bulaşıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik olmasa bile bazı şeyleri ister erkekler bu bir gerçek
10 Yorumla
+1 yılikinci emre kadar konuşmama kararı verdiğim, ciddi cevabı olan ciddi soru.
00 Yorumla
+1 yılBeb değilim bana da denli gelemdi ciddi ilişki yapacak bir insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZ kuşağı böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMarmara bölgesinde mi yaşıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılMesleğin ne peki?
Soran+1 yılÖğretmenim
Cevap sahibi+1 yılHangi bolgede yaşıyorsun peki
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Sana denk geliyor
10 Yorumla
+1 yılHerkes öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz