Bakıyorumda herkesin derdi cinsellik olmuş artık o olmazsa ilişki ilerletmiyorlar. Ciddi ilişki sarmıyormu artık sadece FB olarak mı takılmak mantıklo geliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında ilişkilerin sadece cinsellik üzerine kurulduğunu söylemek doğru değil. Ancak, modern toplumda cinsellik daha açık bir şekilde tartışılır hale geldi ve bu da insanların cinselliğe daha fazla önem vermesine yol açtı.
İnsanların ilişki kurma nedenleri ve beklentileri değişebilir. Bazı insanlar sadece cinsel bir ilişki isteyebilirken, diğerleri ciddi bir ilişki arayabilir. İnsanlar farklı şeylerden hoşlanır ve bu nedenle, bir ilişkinin cinsellik üzerine kurulması birçok insan için uygun olabilirken, diğerleri için uygun olmayabilir.
Ayrıca, medyanın etkisi de göz ardı edilemez. Televizyon, filmler ve diğer medya kaynakları, cinselliğin toplumda daha açık bir şekilde tartışılmasına yol açtı ve bu da insanların cinselliğe daha fazla önem vermesine neden oldu.
Sonuç olarak, herkesin ilişki beklentileri farklıdır ve bu nedenle, bazı insanlar ciddi bir ilişki ararken, diğerleri cinsel bir ilişki arayabilir. İnsanlar arasında bu konuda birçok farklı görüş olabilir ve bu tamamen normaldir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar
- Aslında neden artık hep dememeliyiz!
- Bu zaten var olan bir oluşumdu!!!
Sosyolojik açıdan baktığımızda
İnsanın dünyaya geliş amacının 3 amacı var..!- 1) barınma
- 2) beslenme
- 3) üreme
Diğer arada çıkanlar amaç değil araç
(Lüks yaşam, konfor ve aklınıza daha ne geliyorsa ekleyebilirsin)- Ve eklemek istiyorum çoğu soruları sorup okumuyor hatta kız erkek farketmezsizin yazılanları okumuyor bazen yazılarımın arasında ufak notlar açıklamalar sorular ekliyorum.. ve bu durumu sormuştum kimse merak edip nedir diye sormadı ( konuyu kısaltmaya karar verdim ve bununla ilgili bir bence yapıcam en kısa sürede)
Neyse konuyu dağıtmayayım...
Ancak bu oluşum olduğu zamanlar ( nasıl olduğunu sorgulamadan devam ediyorum)
İlk çağlarda iletişim araçları yokmuş.
Ve bu iletişim araçları arttıkça her şey ulaşılabilir oldu...
Sana ulaşmasalar ötekine berikine bir yerden ulaşıyorlar. Ve gerçek insalar değillermiş gibi istediklerini rahatça dile getirmeye istemeye başladılar.
İnsanın cinsel açlığı aslında normal..
Normal olmayan şey bunu herkesten isteniyor olması ve herkesin çeşitlilik içine girmesi.
Evliliklerde zaten o yüzden var bu durumun önüne geçmek için..
Tartışan, canı sıkılan, ayrılan,
Bazı şeyleri kurtarmak yerine internet sayesinde kafasını dağıtma için her yolu deniyorlar (yazımda daha geniş yer vermek istiyorum)
Ve sonuç ilişkisi varken yeni bir kişiden sorunsuz yaklaşım alıyor.. bu herkes için geçerli..
Ya direk isteniyor.. ya canımla başlayan sohbet yatakta ya da sanal sekste bitiyor..
Kimse zora gelmiyor
Kimse burnundan kıl aldırmıyor
Baksanız herkes mükemmel
Sonuca bağlayım evlilikler olmadığı için ya da geç yapılmaya başlandığı için artık herkes yakaladığıyla birlikte olmak istiyor
Herkes aynı şeyden muzdarip
Herkes aynı şeyi istiyor
Ama kimse kompozisyon yazmayı bilmiyor
Giriş boş
Gelişme boş
Sonuca yüklen
Umarım herkes
İyi başlangıçlar yapar ve güzel gelişmelerle sürdürür hayatlarını
İyi bebelere ihtiyacı var ülkemizin😅😍🦋🌹❤️22 Yorumla- +1 yıl
Bana iyi dileklerde bulunur musun😫😣😢☺ güzel şeyler için ihtiyacım var😢☺
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde cinsel ilişki olan her ilişki FB ilişkisi değildir ki. Ciddi sevgili olup, evlilik düşünmeyen var, evlilik düşünmediği halde seks yapanlar var, zaten evleneceğiz diye seks yapanlar var. Genellemek doğru değil. İlişkinin ciddi ilişki olup olmadığını belirleyen şey, evlilik planları yapılıp yapılmaması, evlenme niyetinin olup olmaması değil. Türk kızının aklına ciddi ilişki deyince mutlaka evlilik niyeti gelir. Evlilik de o ciddi ilişkinin içine eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzentilikten başka bir şey değil bu yapılanlar. İnsanın zaten üreme vs doğasında varken bunu karakterin bile önüne koymak, ego tatmini ve ispat etmeye çalışmaktan başka bir şey değil. maalesef bu erkeklerde daha da fazla. İlkel bir dürtü olmakla birlikte toplumu yozlaştırdığını düşünüyorum. Hırsızın hiç mi suçu yok denebilir. Zaten günümüzde medya unsurları da teşvik edici nitelikte. İnsanın özünde değer vermenin var olduğunu düşünürsek, biraz oturup sakince karar vermekte fayda var. Geleceği düşünememe aşılandığı için anlık kararlar alabiliyoruz. Ama sevmek çok güzel bir duygu.. bunu göz aradı edemeyiz. Değerli olan sevgi ve sadakattir. Hırslar ve şehvet geçicidir. Bunları ayırt etmek gerek diye düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
131Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü aşk yok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten insan lar onları nasıl buluyorlar yıllarca kendimi eşim olacak insana sakladım duygusal bir yapım var ama elime kız eli bile değmedi ciddi düşünen bir yapım var evlenmeden elimi bile sürmem ama gel görki üzülen taraf hep ben oldum yaşım ilerledi ne heves kaldı nede aşka olan inanç sadece hayal edip kendimi mutlu etmeye çalışıyorum başka da elden bir şey gelmiyor. Tamam boyum posum yok tipsizim zaten güzel kızlara yazmak ne haddime 10 yıldır kendim gibi olan çirkin kızlara yazıyorum ya da konuşmaya çalışıyorum kimse yüzüme bakmıyor dersimi ve cevabımı aldım ne kadar param da olsa yine bu şekil mezara gireceğim şansızlık ve bahtsızlık kadar kötü bir şey yok
Çevremde kiler vakti gelmemiştir kısmet işleri diyip duruyorlar bunu diyen arkadaşımın 2 tane sevgilisi 1 tane de fb si var kızsız bir günü bile geçmiyor kızlar evlenmelik ciddi insan arıyorlar hepsi öyle söylüyor ama iş tanışmaya konuşmaya geldi mi ertesi günü göremiyorum ya boydan ya tipten ya da başka sebeplerden ötürü çatır çatır eliyorlar sadece annem seviyor kadın olarak Allah uzun ömür versin o olmazsa zaten hiç yaşayamam ayakta dahi duramam
Ciddi ilişki isteyen erkekler insanlar varda keşke onları görüp şans tanısanız genelde beğendiğiniz erkekler kızlara kolay ulaşabildiği tipi boyu posu maddiyatı ya da ünvanı olduğu için masraf yapıp evlenmeye bile ihtiyaç duymazlar çünkü çok rahat ulaşabiliyorlar şahsen arkadaşım yedekte beklettiği oyaladığı yüzlerce kız var canı sıkıldımı her anlamda gönül eğlendiriyor
219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sezzy 29 yaşındayım 30 olacağım kötü mü düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha sürekli düşünceler beni buna itiyor yeri geliyor çok kötü oluyorum içim içimi kemirip duruyor bence kısmet işleri seçim yani insan iradesine bırakılmış biz insanın kaderini azmine bıraktık derler yani çabalamadan eşin olmaz yani seçilmiyorsan ve olmuyorsa demek ki sorun benden kaynaklı hiç evlenemeyen insanlar var onları hiç düşündün mü neden evlenememişler çünkü kısmeti nasibi olmadığından değil uğraşmadığından ya da albenisi olmadığından ben çok ilahiyatçı dinledim bu konuda hepsi de anne babalara çağrı yapıyor çocuklarına destek ve yardımcı olun diye aday bulun diye kimse de oturun kısmetini bekleyin demedi
Kısa lafın özeti şu ben yavaştan kabullenmeye başladım artık o laflar boş geliyor bana madem öyle bir şey var neden kimse kısmetini beklemiyor da bazı kız ya da erkeklerin ikişer üçer tane sevgilileri var eşleri var farklı ad altında arkadaşlıkları var ama herkese sorsan zamanı gelmemiş vakti değil vs Allah ortamı yaratır karşına insan da çıkartır ama seçimde zorlamaz bunu unutma yani benim derdim şu tanıştığım ya da tanıştırılan kızların hiç biri beni beğenip tercih etmedi yani sorun bende anladın mı ondan ötürü psikolojim bozuldu ve bıraktım bu işleri
Cevap sahibi+1 yılCanım gerçekten çok yanıyor 30 yaşına gireceğim kızlarla nasıl konuşulması gerektiğini sevgililikde neler yapılır onu geçtim değer görme sevilme karşılık görme bunları yaşayamadım inan ki konuştuğum ya da tanıştırılan kızların hemen hepsi benim seviyemde çapımda insanlardı ben gidipte güzel ya da havalı tipler değil hatta orta güzellikte ki insanlarda değil kuyuda köşede kalmış ya da taliplisi olmamış insanlardı ama bunları yaşadım insanda ümit vs kalmıyor keşke 1960 ya da 70 lerde doğsaydım belki bir şansım olurdu ama bu devirde cidden çok zor kimse efendiliğe temizliğe saygıya bakmıyor ya çokça paran olacak ya da boy pos ve tipin olacak başka şekil şansın yok sıfır
- +1 yıl
O zaman ben öleyim. Benim de sevdiğim ya da beni seven yok. 25 yaşındayım evde oturuyorum aileme bakıyorum. Sen kötü örneklere ne takılıyorsun? Ben de onlar gibi yaşamalıyım dersen günahlara sürüklenirsin mazallah... Git kütüphaneye bak eli yüzü temiz bir kız varsa araştır soruştur talip ol. Benim annem ve babam görücü usulü evlenmişler. Dediğimi uygula birini bul araştır.
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha denemedim mi sanıyorsun lazere bile gittim yüzüm pırıl pırıl bakımlı bir erkeğim istesemde zaten yaşayamıyorum o hayatı günaha dahi sürüklenemiyorum araştırmıyor muyum sanıyorsun konuşmuyor muyum sanıyorsun öyle o kızlarda bana mı bakacak sanıyorsun zaten o seviyelerden düştüm lise mezunu okumamış kızlara ya da evelenip boşanmış dul insanlara bakıyorum belki alırlar evlenirler diye umut ediyor oldum ya da kendimden yaşça büyüklere yöneldim belki bir şans verir evlenirler diye ama maalesef olmuyor belki kız olsaydım bu kadar canım yanmazdı diye düşünüyorum her şey bakımla olmuyor giyimle kuşamla olmuyor iç güzelliğe bakan kız kadın kalmamış varsa yoksa para ya da boy pos endam yakışıklılık bunlar artık değerli merhamete dine bağlılığı sadakata güvene kalp temizliğine bakan yok
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha misal sende arabası olsun uzun boylu olsun yakışıklı olsun herkes böyle istiyor ama ben görmedim dinine bağlı olsun zina yapmamış olsun güvenilir olsun seven olsun diyen yok
- +1 yıl
Sen kısmetini arayıp bulamamışsın ve hemen pes ediyorsun... Biraz daha ara belki Allah sana gönderecek nasibini. Bu kadar karamsar olma. Benim 4 tane abim var 2 yıllar evvel evlendi 2 hala bekar ve 30 unu geçkinler onlar ne yapsın kuzu. Çok kötü düşünme karamsar olma bu senin sağlığına zarar...
- +1 yıl
Ben arabası olsun diye düşünmüyorum ki. Diğerlerine bir aksi bir şey desem yalan söylemek olur. Nefis istiyor diyebilirim. Ne kadar yenmeye çalışsam da bu böyle. Bunların dışında güvenilir dinine sağdık yalan söylemeyen Allahın emaneti olan anne ve babaya gözü gibi bakan biri her zaman daha güzel ama dünyaya dalınca bu böyle olmuyor tabi...
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha aramaktan gerçekten yoruldum bazı insanlar aramadan karşılarına su gibi çıkarken benim ya da benim durumumda olanlar sadece canı yanıyor inan ki psikoloji kalmadı gerek ülkede ve dünya da olan olaylardan dolayı gerekse yalnızlıktan dolayı zaten sağlık psikoloji kalmadı gerçekten kıyametin kopmasını ya da hani kıyamet dahi olmasa erkenden ölmeyi isterdim. Benim de 30 sayılır zaten 30 undan sonra evlensen ne olacak ki ne heves ne bir şey hiçbir şey kalmayacak çoğu şey için geç kalacaksın kimse anlamaz derdimi benim örneğim yok bende böyle sınanıyorum ne yapalım gelip geçici heves derler dünya hayatı
- +1 yıl
Ben de kendime karamsar derdim. Sen benden de betersin... Bu kadar karamsar olma artık! Bu ne ya evlenen yok seven yok. Allah seviyor kardeşim kendine gel. Allah elbet sana hayırlı bir eş verecek vermezse de burası için geçerli nereden biliyorsun ahirette en güzel eşin senin olmayacağını? Sürekli tartışacağın sana hakeretler savuran eş mi istiyorsun? Biraz sakin ol.
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha ne güzel söyledin işte herkes böyle şansım yok onu ben çok iyi anladım daha yapacak bir şey yok kaderimize razı geleceğiz ölüm günümü bekleyeceğim ne yapayım insanın elinden hiçbir şey gelmiyor işte oda insanı mahvedip üzülmesine sebep oluyor. Bu üzüntülerde elbet bir gün geçecek
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha başını şişirdim kusura bakma hakkında hayırlısı olsun karamsarlık ve boşluk gerçekten çok kötü Allah yaşatmasın kimseye benim yaşıma kadar talibin olmaz ise dediğimi anlarsın insan zinadan ve kötülüklerden kurtulmak için evlenmek istiyor sonra sünnet imanın yarısını tamamlamış oluyorsun ondan ötürü insan istiyor keşke bu isteklerimi bastırabilsem engel olabilsem ama elimde değil
- +1 yıl
Helal olsun ama benim en sinir olduğum nokta şu Allah nasip eder etmezse ahirette en güzelini verir. Sen acele ediyorsun herkesin var benim niye yok diyorsun. Sakin ol Allah büyüktür nasip eder. Ailenize söylediniz mi durumunuzu? Ben bu güvenilmez toplumda evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü evlenirsem ailemin yanında yaşamak isteyeceğim bunu da kikse kabul etmez o yüzden yalnız bir şekilde durmak daha iyi geliyor gözüme.
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha aileme de söyledim onlar bana 2 tane buldular o buldukları kızlar ilk görüşmede beğenmemişler kendi ailelerine öyle söylemişler doğru söylüyorsunuz sizinde önünüze fırsat çıksa inan ki evlenirsiniz şu an öyle düşünüyorsunuz ama inan ki kaçırmazsınız öyle bir fırsatı bence kaçırmayın kız olmak isterdim en azından taliplileri oluyor ama erkekte yakışıklı olursan oluyor yoksa olmuyor. Dediğiniz gibi olsun onların her iki tarafta da eşleri olacak sağlık olsun ne diyelim bize de böyle yazılmış ise yapacak birşeyimiz yok 30 yıldır acele etmedim bekledim dua ve sabır ile son zamanlarda böyle oldum hepsi o kadar Türkiye de de doğmak ve Türk kızları ile imtihan olmak asla istemezdim yabancı ülkelerde yine tolerans gösteriyorlar ama burada öyle değil hiç ama hiç şansım yok bence bu konuyu kapatalım gitsin boş ver 30 yıl elime kız eli değmedi bekar yaşadım ne kaldı ki ölüme geri kalanını da elbet yaşarım ondan sonra ölüp gideceğim sıkıntı yok artık öyle düşüneceğim biraz daha erken olursa daha iyi olur ölümüm tabi Allah bilir orasını
- +1 yıl
Beni soran teyzeler olmuş anneme. Onun dışında eve gelip isteyen olmadı. Kız olmak inan daha zor. Biraz cana yakın olsan erkekler hemen aaa ne kadar hafif bir kız diyor. Pek evlenme isteğim yok. Ailemin yanında yaşamayı kabul etmeyecek hiç bir kimseyi eş istemem. Allah esirgesin.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıleee moder medeni liaklik özgürlük dersen ne olacak Avrupaya Batıya özenirsen ne olacak din iman kalmadı artık ahlak edep adap haya ar namus haysiyet şeref iffet bunlarda kalmadı özentilik var Avrupalı yapıyorsa ben de yaparım Fatma Ali yapıyorsa ben de yaparım var namussuzluk aldı başını gidiyor namussuzluğun dibini sıyırıyorlar ama en namuslusu oluyorlar bu her iki cins için de geçerli namusun cinsiyeti olmaz ama kızlar erkekleri geçti artık erkeklerden beter hale geldi erkekleri geç kendi cinsleriyle yarışır durumdalar fizik yarıştırıyorlar kim daha çok beden gösterecek onun yarışını yapıyorlar kim daha çok erkeklerin peşinde koşacak onun hesabını yapıyorlar erkeklerin canına sefa zaten kızlar koşar erkekler de kucak açar önceden erkekler kızları yatağa atıyordu şimdi kızlar erkekleri yatağa atıyor tersine döndü her şey
80 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Ahlaksızlık moda oldu çünkü maalesef
Gerçek ilişki cinsellik üzerine kurulu olmayandır. Cinsellik sadece evlenince evliliğin, aşkın ve şehvetin doğası gereği kişilerin daha mutlu olması için yapılmalıdır. Öyle herkesle yapılacak kadar değersiz bir şey değildir ömür geçirilecek insana özel olmalıdır122 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle düşünüyorum. Evlenmeden biriyle olmak istemiyorum ama çevreyi görünce insanların ağzından çıkanları duydukça ya ben boşunamı bekaretimi sakladım boşuna mı kendimi tuttum diyorum bazen ama bu düşünceminde değişmesini istemiyorum.
- +1 yıl
Siz doğru olanı yapıyorsunuz sakın düşüncenizi değiştirmeyin ve başkalarının yanlışlarına alet olmayın. En doğru olan cinselliği sadece aşkından emin olarak evlendiğiniz ömrünüzü geçirmeyi planladığınız eşinizle yaşamaktır.
Genel olarak toplumda "Erkeklerin hepsi yapıyor kadınlar neden kendini eşine saklasın herkes yapar madem" şeklinde iğrenç bir algı oluşuyor maalesef. Ama yok böyle bir şey çok büyük bir hata. Evet erkeklerin çoğunluğu evlenmeden yaşıyor ve buna rağmen illa ben temiz kadın isterim diyen şerefszlerde var ama bu tüm erkeklerin yaşadığı anlamına gelmiyor böyle bir düşünceniz olmasın. Az da olsa kendini eşine saklayan ve hakettiği gibi biriyle olmak isteyen ben gibi düşünen erkeklerde var. Bence bu durumu kıracak olanda kadınlar aslında. Ben cinsellik yaşamamış erkek isterim diyerek erkekleri evlenmeden cinsellik yaşamamaya zorlayacakları ve çocuklarınıda böyle büyüterek böyle zamanla daha ahlaklı bir toplum oluşturulacağı yerde aksine nasıl olsa tüm erkekler yapıyor bizde yapalım nolcak sanki deyip hepten salarak durumu daha kötü hale getiriyorlar.
Bir söz vardı."Erkektir yapar diyen babalar, ben yaşayamadım kızım yaşasın diyen anneler yüzünden Ahlak fukarası bir nesil yetişiyor"
Toplumun geldiği nokta tam olarak bu maalesef.
Herkes hakettiğiyle olsa keşke o kadar güzel olur ki
+1 yılÇünkü nesil artık iyice bozuldu kimse yok falan demesin artık Allah inancı helal haram hassasiyeti falan yok kimsede hiçbir şeyim bilincinde değil insanlar 2000-2010 yılları civarında bile bize imkansiz falan gibi bir şey gelirdi sevgili ile cinsel ilişkiye girmek falan ama şimdi sorulara bakıyorum hep öyle şeyler gerçekten akıl vicdan yürek işi değil bunlar resmen Allaha isyan hani Allahım sen yok yasak falan diyorsun ama ben yapacağım demiş gibi yaşıyorlar belki de hiç farkında bunların bilincinde değiller Allah ıslah etsin ve bilgilendirsin ve hassaslaştırsın inşallah herkesi
10 YorumlaÇağın getirdikleri ile aklımın almadığı tek soru bu. Aşk, sevgi, saygı nerede, öncelik cinsellik haline gelmiş, olmazsa aşkın olmayacağını düşünenler var üstelik… Bu fikre saygı falan duyamıyorum asla…
91 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvlenmenin maliyeti her geçen gün artıyor. İşsizlik ve artan fiyatlar erkekleri evlilikten soğutuyor. Kadınlar batılı bir yaşam tarzı isterken evlenirken doğulu bir evlilik istiyor. Bu da evlilik giderlerinden ve evlilik süresince olan giderlerinden sorumlu kişiyi erkek yapıyor. Evlilik sonucuna gitmeyen ilişkileri kadınlar bitiriyor. Bunun bir erkekte yarattığı etkiyi düşünün! Kadınlar ise bu durumu beni fb olarak düşünüyor olarak yorumluyor. Bir ilişkide sadece kendi geleceğini düşünmek, ilişkiyi bir yatırım olarak görmek bencilce değil mi? Bir evliliğin gideri bugün ortalama 500000 ₺. Bunun 250000₺sini karşılamaya hazır mısınız? Değilseniz yetersiz akbil diyen kızdan ne farkınız var? Bu hayatta bir ortak olmayacaksanız size ne gözle bakılır bir düşünün
10 YorumlaCinsellik bir nebze önemlidir ama ilişkinin tamamı değildir. Belki görüş farklılıkları vardır, belki düşünce... Belki uyumlu gelmeyebilir. Bu sebeple ilişki bitebilir. FB olayına gelecek olursak, evet bunu evli insanlar dahi yapabiliyor. Aile kavramını dahaca anlayamamış insanlar düzgün ilişki yaşayamaz.
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Iliskiler cinsellik uzerine kurulu degilde askin icinde zaten cinselik var sevdigin kadinin adamin islak dudaklarini baska yerlerini arzularsin disardaki herhangi bjrini değil. Yani bu normal bisey bence. Cinsellik iliskilerde sart ruhlari da yakınlaştırır
10 Yorumlaİnsanlar bir kalbinin olduğunu unuttu artık. Duygular bitti harap oldu. Sosyal medyanın da yaygınlaşmasıyla ilişkiler iyice çarpık bir hal almaya başladı, artık herkes herkesle gündelik ilişkiler yaşama derdinde. Kimse sevgiye sadakate önem vermiyor. Seven insan sevdiğini çıplak değil gelinlikle veya damatlıkla hayal eder oysa. Çoğu kimsede bu kalmadı. Duygusal açlık yerini kör bir cinsel açlığa ve iğrenç tabulara bıraktı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılİyide sevdiğini arzulamak suç mu ya. Hadi abazanları ayırın onlar başka bişey önüne geleni devirmek ister. Adam gibi adam sevdiğini arzular sonunda evlenirsin ayrılırsın o artık kader Bi yerde. Bence evliliğin%50si cinsellik geri kalanı sevgi saygı gibi şeyler. 1 yatakta mutsuz olan evlilik dağılır abi kadın erkek fark etmez aldatır.
00 Yorumla Bu her zaman boyleydi. Kadin erkek iliskilerinin %80’i cinselliktir. Bunu inkar etmek mantiksizdir. Ayrica boyle olmasi kotu degildir veya iliskinin anlamini yitirmesine de sebep olmamalidir. Her gelen yeni nesil giderek cinsellik konusunda daha ozgur daha bilincli oluyor ve acikca dile getiriyorlar. Bu da daha saglikli bir sey kotuye giden bir durum oldugunu dusunmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü gerçek aşk, sevgi çok az kişide var, şimdi sevgili diye gezenlerin çoğu cinsellik amaçlı. Tv yapımlarıda ahlakı bozuyor, netflix yapımları mesela çok normalleştiriyorlar cinselliği. İnançsız olanlara lafım yok ama müslümanım deyip her haltı yiyenler var kadınlı erkekli, allah korkusuda azalmış bakılırsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik yaşayalım diye ilişki kuranlar evet işi fb durumuna çevirmişler diyebiliriz. Ama onun dışında insan sevdiği ve beğendiği kişiye cinsel çekim ve istek duyar. Bir şeyler yaşamak isteyebilir, gayet normal. Aslında arada bu istek yoksa bir sıkıntı var demektir diye düşünüyorum.
00 Yorumla Cahillikten ne olacak , aile önemli aile çocuğunu doğru düzgün yetiştirmeli inan kızlar çok berbat bu konuda tamam erkeklerde de var yok değil ama kızlar daha berbat özgürüz istediğimizi yaparız giyeriz ederiz diye diye ne olmasını bekliyordunuz? Herkes cinsellige artık hayvan gibi olmaya hepsi birbirinin üstüne çıkmaya basladi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanların yaşam tarzına göre değişir bu kimise göre cinsellik olan ilişki ciddi degildir.(bence yanlış bir sonuç)
Kimisine göre de cinsellik olmazsa ciddi bir ilişki yürütülemez.
Yani sonuç olarak bence bir ilişkinin ciddi ya da ciddiyetsiz olduğu cinsellikle ölçülmez bu kıstas olmamalı.00 YorumlaMalesf canım bide bekarken dokunmak isteyen çok günah diyen yok Allah korkusu olan yokk afam gibi sevip helaliyle evleneym ne olcaksa karımla olsn diyen adam yok düzgün biri kalmadı
40 YorumlaHaya edep kalmayınca böyle oluyor. Batıya bakıp özendiler de ne oldu kedi gibi hayat sürüyorlar. Birazcık bile şahsiyetleri kalmadı zina yapanların. Allah hepimize hidayet versin doğru yolu göstersin.
20 YorumlaGüvenilir de doğru kişi olduğuna inanilirsa yaşanmasında neden bir beis olsun? Saçma bir bakış açısı. Seversen istersin
41 Yorumla
+1 yılsevgi üzerine kurulmayan ilişkiler cinsellik üzerine kuruluyor şahsen ben hemcinslerimi sosyal hayatıma erkekleri ise cinsel hayatıma alırım sevgili olmak ciddi düşünmek vs boş iş
20 Yorumla
+1 yılAçıkçası bu kişilerin istek ve o arzuya duyulan açlık ile alakalı. Ulaşabilirlik diyebiliriz bizim ülkemizde cinsellik tabu ve dışarıya yani topluma bu şekilde yansıyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Sence peki olmalı mi evlilik öncesi
- +1 yıl
@Spartanyus Benim düşüncem olmalı karşındaki insanı tanımalısın.
- +1 yıl
Peki şu an aktif bi ilişkin var mi
İnsanların artık gizlisi kalmadı yenilerde bunlarla büyüyor ve gençleri tahrik olmalrina daha sonrada sanalda bunun çiğ olarak payasummadi vede sonunda piratik böyle oluumca genlerde istedini aldigindan geclik gin biteneka evlenmek istemiyor
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin genelini kendine ciddi bir şekilde yaklaşan erkeğe köpek çeken ama * olarak yaklaşana köpek olan kızlar yüzünden bu hale getirdi.
Kızlarıda özellikle yıllarca baskılayan aile bireyleri bu hale getirdi.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişkide cinsellik çok önemlidir. Fakat cinsellik üzerine ilişki kurmak farklı bir konudur. Birbirmi seven iki insanın bedenlerinin temas etmesi çok normaldir. Ama birisine sadece seks yapmak içinyaklaşmak çok farklı bir konudur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların birbirlerine saygısı kalmadı da bu yüzden. Eski zamanlarda fırına bakkala giden insanlar yolda yürürken yanından geçen hiç tanımadığı insana dahi tebessüm ederdi ve bi günaydın filan derdi. Şimdi desen bunu kesin dayak yersin.👍🏻
00 Yorumla
+1 yılAslında Bunu direkt genellemek çok doğru değil.. Maalesef günümüzde kendi kararlarını oturtmuş istikrarlı insan bulabilmek çok kolay değil bu sebeple İnsanlar bir şeylere ciddi yaklaşırken çok daha fazla düşünür oldu.. cinsellik de kesinlikle bir ilişkide olmazsa olmaz bu ayrı bir nokta ama her şey demek değil emin olun en önemli olan şeyi o gözükse bile bir ilişkinin sürekliliğini sağlayan şey olamaz iyi gözlemlediğinizde bunu fark edersiniz
10 YorumlaYakın bir gelecekte, insanlar kendilerini sevmesi için başkasına para bile vereceğine inanıyorum. 1 günlük sevgi ve neşeli bir gülümsemenin ücreti şu kadar diye.
10 Yorumla
+1 yılO değilde konuyu laikliğe batıya getirip ahlaksızlıkların temelinin o olduğunu söyleyen arkadaşa sesli güldüm 😂 yorumunu da kapatmış apt*lca şey söylediğinin de farkında
10 Yorumla
+1 yılEskiden evlenmek kolaydı şimdi millet evlenemiyor sek.. ste ihtiyaç olunca tabi bir şekilde tamamlama gereği oluyor aslında suç sadece böyle yapanda değil
10 Yorumla
+1 yılİnsan büyükçe cinselik beklentisi oluyor. Bi yaştan sonra artık aşk ilişkileriyle de uğraşası kalmıyor insanların.
20 Yorumla
+1 yılİlişkinin içinde heralde cinsellik olacak. Eskiden de cinsellik üzerineydi, şimdide cinsellik üzerine, gelecekte de cinsellik üzerine olucak. İnsanın fıtratında var cinsellik.
00 Yorumla
+1 yılÖnce seviş, cinsel arzunu rahatlat, sonra sakin kafayla anlaşabiliyormusun ona bak. Aynı eve girdikten sonra yaşayacağın şey bu. Neden rahatsız ediyor sizi.
00 Yorumla
+1 yılsevgi üzerine kurulmayan ilişkiler cinsellik üzerine kuruluyor şahsen ben hemcinslerimi sosyal hayatıma erkekleri ise cinsel hayatıma alırım sevgili olmak ciddi düşünmek vs boş iş
00 Yorumla
+1 yılFB benim için onurlu bir durum değil. Sevgililik gerçekten cinsellik oldu Biri kabul etmezse terkediliyor ❗️ Demekki kalpler bir çoğunda iki bacak arasında 🙂
02 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum sadece , tercih meselesi. Ciddi mantıklı , cinsellik olmadanda ilişki sürdürenler ve bu şekilde olmasını isteyenlerde var. Peki sen hangisini tercih ediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEn akıllısını yapıyorlar. Eskiden olduğu gibi sırf cinsellik için kadın tarafının astronomik düğün ihtiyaçlarını, triplerini karşılamak zorunda kalmıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılTakıldığınız ortamları değiştirin fikriniz de değişir
31 Yorumla
+1 yılsen bu yönden isyan ederek haklısın ama kızlar benim bindiğim arabaya takıldığım mekanlara ödediğim hesaba cebimdeki paraya göre analiz ederse bence ben haklıyım fb benim hakkım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi ilişki kadınları her halükarda ciddi ilişki bulur. Senin kişiye verdiğin tavizle alakalı bir durum. Erkekler hep ister önemli olan senin ne verdiğin ne istediğin. Duruşunu bozmazsan takılmak için gelenler elenir ciddileri kalır.
13 Yorumla- +1 yıl
Hakli olabilirsin ama kadinlar duygulariyla yaşayan varlıklar. Şahsım adıma konusmam gerekirse çok fazla bu sevgi uzerine fizibilite olaylarına giremiyorsun ne hissediyorsan onu yaşıyorsun o saflıkla. Ciddi adam isteyip oyle olduğunu sanıp yanilan kizlar da var. Erkeklerin maskeleri vardır cok iyi saklarlar birseyi elde etmek istediklerinde. Bu açıdan bak bir de yargılamadan.
Cevap sahibi+1 yıl@Beyazca1 kimseyi yargılamıyorum. Bu dediklerinin altına imzamı atarım. Benim açımdan uzun ilişki yürütemem libidom yüksek ve bu zorluyor ya hızlı evlilik olmalı ya da cinsel birlşktelik de yaşanmalı. Aslında günümüzde evlilik yaşının uzamasıyla beraber birliktelik kaçınılmaz oluyor ya da çok zorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAhlâksızlık almış başını gidiyor. Çok kötü bir dönemdeyiz. Ahlâksızlığın cinsiyeti yok iki taraf da yapıyor. Allah öylelerinden uzak eylesin.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBatiya ozenti. Dizilerin ahlaksizligi. Egitim kalitesizligi.
Cinsellik guzeldir ama onsuzda olmuyir10 Yorumla Öyle gerçekten ciddi ilişki istiyorum ama yok konu hep buralara geliyor keşke olsa
20 YorumlaSevmek sevilmek onurlu bir davranış onurlu insan sayısı az
20 Yorumla
+1 yılAhir zamandayız ahlaksızlık almış başını gidiyo
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyet kalmadı çünkü. Kadınlarıbin genelde amacı sömürmek olduğu için erkeklerde cinsellik açısından bakmaya başladı.
00 Yorumla Kızlar erkeklerle evlenmeden her şeyi yaşayınca adamlar da evlenmeye gerek görmüyor haliyle zaten sorumluluk olmadan cinsellik yaşıyorum diyor
00 Yorumla
+1 yılHormonal bozukluklar ve beraberinde psikolojik bozukluklar sonrası muamma maalesef, bir hastalık bu ve çoğu bunun farkında bile değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde hep cinsellik olma sebebi gerçek seviyorum ayağına kullanan insanlar çok insanlar menfaat ve çıkarı için için sever olmuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dünya sanki erkekteki ve kadındaki organlar üzerinde dönüyor onlar olmasa dünyasında bir anlami olmuyor
00 YorumlaCinsellik insanın doğasında var o ayrı bişi ama onun üzerine ilişki kurulursa çöker. Cinsellik peşinde olmadım ama hep de kaybettim.
00 Yorumla
+1 yılBenim kafam karışıyor artık birini tanı alış sev ayrıl baris en iyisi görücü usulü 😅😅başlarım ilişkisine sevgilisine
06 Yorumla- +1 yıl
Valla bu saatten sonra annem bulursa evlenirim ben bıktım yeni birini taniyacamda sevecemde falan filan bıktım inan
- +1 yıl
Sosyal ol biraz korkma kendini belli et kalabalık ortamlarda sohbetlere dal düğünlerde çık oyna ozguvenini toparla yaparsın korkma grup etkinliklerine git kamp treaking felan
- +1 yıl
Şikayet etme yok o işi erkekler yapmaz sen göster kendini
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. ciddi ilişki evliliğe götürür bu devirde evlenmek eğer gelenekçi aileler varsa büyük masraf ve kimse o topa girmek istemiyor
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılE tabi diğer türlü işimiz gücümüz yok durmadan nazla triple kaprisle mi uğraşalım
02 Yorumla
Soran+1 yılKakskdmkzlskdjz haklısın
- +1 yıl
Biliyorum 😉😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilik kurumunu yok etmek için bilhassa batının modernleşme adı altında insanları manipüle etmek için oynadığı oyun. Evlilik dışı ilişkiler zamanla meşru ve normal hale getirildi. Ne yazıkki kendi değerini hiçe sayarak önüne gelenle düşüp kalkan ilkel bayanlarında büyük rolü var bu gelişmede. Durum böyleyken erkeklerin bi bölümü “cinselliğe heran hazır okadar çok kolay bayan varken, neden ciddi ilişkinin veya evliliğin sorumluluğunu yükleneyimki” kafasındalar.
10 Yorumla
+1 yılerkeklere değer vermeye gelmiyor çünkü, kimse emek harcamak istemiyor boşuna
10 Yorumla
+1 yılAllaha şükür hiçbir ilişkimi bunun üzerine kurmadım. Kurmam da.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Doğru söylüyorsunuznartıl sadık insanda yok özenti çok var insanlarda
11 Yorumla- +1 yıl
🥰🥰🥰
+1 yılZaten onun üzerine kuruluydu sadece bu kadar rahat dile getirilmiyordu
10 Yorumla
+1 yılMillet duygu, aşk, tutki ve sevgiden uzak anlık kaçamak peşinde. Çirkin şeyler cidden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var. İsteyen yaşıyor. Ben kimsenin kimseyi zorladıgını dusunmuyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri