Cinsellik istemediğimi daha doğrusu kendimi evleneceğim adama saklamanın benim için doğru olduğunu söylememe rağmen başta kabul edip bir hafta sonra tartışma çıkarıp ilişki bitiriliyor ben mi yanlışım devir mi değişti çözemiyorum
3 ay
Cinsellik istemediğimi daha doğrusu kendimi evleneceğim adama saklamanın benim için doğru olduğunu söylememe rağmen başta kabul edip bir hafta sonra tartışma çıkarıp ilişki bitiriliyor ben mi yanlışım devir mi değişti çözemiyorum
Eskide ne üzerinde idi yine birleşmek yani sevişmek üzerineydi. Sadece p zaman din, gelenek, toplum baskısı ile saklı tutuluyor veya yapılmıyordu evlenmeden şimdi bunların ağırlığı azaldığı için insanlarda açık şekilde söylüyor. Senin tercihin tabi saygı duymak zorunda ama başta evet demesi şu ateşle barut yanyana durmaz birkaç ay sonra olur diye bekliyor bakıyor ki sen değişmedin o yüzden baskıya dünüşüyor. Burada senin yapacağın bu konu açıldığında otomatik ilişkiyi bitireceksin.
Bir ilişkinin her şeyini yaşamak isteyip iş cinselliğe gelince ben kendimi o kişiye saklıyorum dediğinizde karşınızdaki erkeği canım yerine koyuyorsunuz gibi oluyor. Elbette çok karaktersiz sözde adam çok kişi var ama bu durumda kızlar da bir erkeğin evleneceği kişiye sunacağı imkanları içinde cinsellik olmayan bir ilişkide kendilerine sunmak istemeyebileceğini anlamalılar bence
Cevap
19Cevap
İlkel canlıların başka amacı olmadığı için hayvanlar gibi sadece üremeye ve sevişmeye odaklıdır o yüzden.
Ya ben düzgün insanların olduğuna inanıyorum ya varlar
Çok nadir işte
benim için duan et ki denk gelsin ncjfj
Maalesef duygu temelli ilişkiler çok az sadece cinsel açlık var
Maalesef
Hiçbir ilişkimde cinsellik talebim olmadı hepsi de kendi başlatmıştı
Aynen knk
Bekaretini almadım diye terkedildim sen düşün
Hayır yanlış değilsin doğru olanı yapıyorsun veya yapmaya çalışıyorsun. Devir çok değişti maalesef
Kötü bir devire denk geldim
maalesef öyle denk geldik.
Doğru kişiyi bulana kadar yanlışları elicez
Aynen öyle. Ben artık doğru kişiyi bile aramıyorum
Bdhdjd saldım diyon
Evet evet 😀😁
Bvbbb
Sana denk gelen insanlardan bence böyle normal aklı başında kızda erkekte bunu yapmaz
Bende bir sıkıntı var o zaman bdbd
Nxndndj keşke başka şeyler çeksek para şans gibi ndncj
Var bfhfhf
Paranın önemi
Çünkü çoğu kapıyı açıyor
Ya bana kalkıp para para önemsiz nidasi okuma
Tamam
Samimiyete sevgiye güvene değil ilkel dürtüye bağlılar çünkü
Bu normal bişey mi
Sonra da oturup ağlıyorlar bide bazıları var tam iki yüzlü bakiyon dini şeyleri beğeniyor konuşuyor falan ama niyet tamamen farklı
Çoğu kişide yok
Sıkıntı hep bana denk gelmeleri
Nasıl
Ben onu yapıyorum ztn sıkıntı onu geçiyor
Değişiyor
Ya tutarsa mantığı mi
sen yine kendini sakla saklayarak birçok şey yapmanın onlarca yolu var
?
ağzınla , dille neler yapabileceğini herhalde daha fark etmediniz
Ya bi git kardeşim
yavrum sen de çoluk çocuksun hiçbir şeyden haberin yok kalkmışsın burada soru soruyorsun
Çoluk çocuk değil müslüman bi kadınım ve kendime uygun birini onaylarim
🤷
aklın nerelerde, kendni bloke etmekten yorulmuşsun artık
Sen nasıl Z kuşağısın kuşağının kadını ol biraz , sen dogrusun devir yanlış
Yanlış kuşak ta doğdum ndnd
Geri de alamiyoz bcncbc
Sadece onu istiyorum ilşki istemiyorum
Tm
Cinsellik cok tatli
Çünkü insanlar orgasm olmak istiyor
Çünkü kadın seksen başka bir işe yaramaz oldu
Senin annende bi kadın
Doğruların üstünü bu tarz hatırlatmalarla kapatmaya çalışma. Senin annen şimdi ilişkilerde mi yer alıyor. Şimdi ki nesil mi yaşı 18 30 arası mı da anne diyorsun. Hadsizlik yapma
Kadın başka işe yaramıyor dedin bende cvbb verdim hadsizlik değil
Türkçen yetmiyorsa telaffuz edeyim ilk yazdığımı okursan şu anlam çıkıyor kadın yeni çağda bu halde geldi 18 30 yaş arasında bahsediyorum
Baştan belirlenen şeye uymayanlar hatalı.
Maalesef
O yüzden takma bunları, kendi hayatını yaşamaya devam et, isteklerine saygılı birini bulursun illaki.
Sanmıyorum ama inşaallah
Karşılaştıkların nedeniyle böyle olman normal ama şans bir noktada düzelir:)
İnşaallah
:))
Libidolar çok yüksek olduğu için
Herkesin kendi tercihi ne diyebiliriz
İnsan acaba ben mi yanlışım diyo ama
Yok en iyisini yapıyosun aynı durumu bende yaşadım bu arada bunların sayısı çoğaldı
Bu gidişle türümüzün son örneği olcaz bcbc
Zaman yatak zamani artik
İyi bişey değil bana göre
Aslında baktigimda yadirganacak birsey de degil seks ve cinsellik hayatin doğası bir olay ve evlenmeden de yaşanmalı ama kişisel kültür olarak da tum insanlık buna evrilmeli yadırgama olmamalı veya erkek olarak her kizla yatıp sonra bakire aramamali
Kral ben müslümanim ve bana göre bu şeyler evlilik öncesi yaşanmaz
Olabilir en doğal hakkin ona göre kişilikte erkekler seçeceksin o halde
Ayrıca orucunu namazını ibadetini kapanmayı yerine getirebiliyor musun
Ona bakarak seçtiklerim de maalesef gördüğüm gibi çıkmıyor
Evet
Çok şükür 5 vakit namaz kiliyom orucumu tutuyorum sadaka falan ibadetlerimi tam olarak yapıyorum elhamdülillah
Demekki istediğini ararken aradigin uyumsuz kişilikler demekki
Anlamadım
Aradiginla istedigin kişilikler uyumsuz diyorum
Kendine bakan benden biraz uzun anlasacagim biri
Kimse kabul etmez
Çoğunlukla evet
Cinsellik olmadan sen durabilirmisin?
Evet irade diye bişey var
İrade her zaman çare çözüm olmuyor irade bir yere kadar sonrası kendini cezalandırıyorsun
Senin dediğin i yapsak her sevgili olduğumuzla yatsak esc den ne farkımız kalir
Sen de herkesle çıkma zaten sen de herkesle çıkarsan yine eskorta ne farkın kalıyor aynı şey
Kral ilişkiler bitebiliyo ya hani
Evet kraliçe doğrudur Bakireysen sıkıntı tabi
Bakireyim ve bunla gurur duyuyorum
Ben de seninle gurur duyuyorum peki bakiresin o kişi yüzeysel olarak mı sen de bir şeyler istiyor yoksa İlişki mi yaşayalım diyor
İkisini de
Niye
Bir şey soracağım sadece
Burdan sor
burada olsaydı sorardım zaten
?
Ordamısın?
Konuşalım istemezsen yine silersin?
Olmuyorsa sal gitsin
İnsan istiyor ya