Bu bilimsel olarak nesillerini devam ettirme içgüdüsü ile doğrudan bağlantılı bir olay.
Doğaya baktığımızda bir aslan dişisi ile çiftleşme isteği güttüğünde maalesef bir kediye dönüşebiliyor.
Mesela bazı örümcek ve peygamberdevesi türlerinde çiftleşmenin hemen ardından dişisi tarafından yenildiğini biliyoruz. Peki bu eril örümcek/peygamberdevesi aptal mı ki öleceğini bildiği halde bu ritüeli gerçekleştiriyor.
Bunun 2 alternatif açıklaması var.
1) Erkek hayatı boyunca yalnızca bir kez çiftleşebileceği için dişi tarafından yeniyor ve bu velet için protein olarak dişiye gidiyor
2) Dişi erkeğin kafasını yemeye başladığında erkeğin fizyolojik olarak vücudunda yer alan değişimler spremlerin daha hızlı ve daha fazla aktarılmasını sağlıyor.
Çekilir çile mi lan bu?
Cinsellik için erkeğin harakiri yapması. Dişide ki lükse bakar mısınız?
Ayrıca dişileri de bu konudan muaf tutamayız.
Bazı balina türleri maalesef ilişkilerinde tam bir or**ospu. Kaç tane balina varsa hepsi ile birlikte flört etmek istiyor. Sonunda hangisinin alet-edevatı büyükse ve güçlüyse ona sırnaşıyor.
Bir muhabbet kuşunu da ele alabiliriz bu hususta.
Çiftleşme ve neslini devam ettirebilme güdüsü üzerine dişisine yaptığı kurları görseniz ağzınız açık kalır.
Önce kanatlarına ince dokunuşlar sergiliyor sonra ise onun ilgisini çekmek için kırk takla atıyor.
Yem getirip ona vermeyi deniyor. eğer kabul ederse her fırsatta ayaklarını dişinin üzerine atarak şansını deniyor.
Olmazsa daldan dala atlıyor , hiç ummadık hareketler sergileyebiliyor.
Yuvayı gösteriyor , bu benim diyor. benim bir yuvam var diyor. Neden senin de olmasın diyor. (anne neden benim bir yuvam yok... )-Pardon bu başka bir şeydi..
Neyseki Nazım Hikmetlerin , Cemal Süreyaların , Yahya Kemallerin gerçekten aşık olduğu için mi o mükmemel eserleri kaleme aldığını düşünüyordunuz. Tabii ki arkasında libido yatıyor.07 Yorumla
Soran+1 yılOkumadım ama hayvan değiliz içgüdü falan diyip durmayın insanlar birbirine saygı sevgi duymalı en öncesinde
- +1 yıl
İşte hep bunlar geleceğe yatırım @deja_vue
- +1 yıl
Bence mi yazdınız
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ilişkiler cinsellik üzerine mi Kurul u Evet kurulu dersek çok hakkaniyetli bir yaklaşım olmaz yani insandan insanı değişen durumlar Kimisi vardır duygusal dönemde ikimizi vardır kudurganlık dönemde Kimisi vardır Yalnızlık dönemde örnekler çoğaltılır O yüzden bir şey diyemem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılHayır benim için cinsellik hiç on planda olmadı. Basit insanlar sadece yatağı düşünür.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🫶🏻👏🏻
- +1 yıl
🌷
Yani birliktelik aslında hem sevgi hem cinsellik üzerine kuruludur. Sevmek onu arzulamak özlemek vb herşeydir. İnsanlar onun varolmuş yani üremek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet artik ask iliskisi yok menfaat iliskisi var onceden de boyleydi de daha cok ayyuka cikti
02 Yorumla
Soran+1 yılKızların menfaati ne
- +1 yıl
para yakisikli gordugu erkekle hava atmak
Sadece cinsellik üzerine kurulu olan ilişkilere sevgi veya aşk ilişkisi diyemeyiz ama cinselliğin de önemi çok.
00 Yorumla
+1 yılHayır bunuj uzerine kurulu değil ama cinsellikte iliskinin bir parçası
00 YorumlaCinsellik olmazsa olmazi
00 Yorumla
+1 yılHer iliski cinsellik degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmac o değil ama sonucu o
00 Yorumla
+1 yılTabi ko degil ama sonuc oraya variyor
00 Yorumlaİlişkiler para üzerine kurulu
00 Yorumlaşu sıralar evet insanlar biraz o düşünceye kaydı.
00 Yorumla
+1 yılE yani
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılEvet.
00 Yorumla
+1 yılÇoğunluğu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu öyle
00 Yorumla
+1 yılherkes değil
00 Yorumlaevet öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar