Bağlar mı yoksa karşı taraf istediğini aldıkça sıkılır mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşk ve sevgi hakimse cinsel ilişki yaşanan sevgili bizim için kutsal olur ve bağlık olur ama bak cinsellik olacak ve bana bağlanacak sanma yanlış anlama aşk ve sevgi ilgiyi iyi anlaman gerek sevgilinde bunlar yoksa cinsel ilişki için bağlanır ve ihtiyaç giderir okadar başka bir bağlanma olmaz sanırım genç bir kimsesin bu yaşlarda genç her erkek keyfine bakar dikkat derim
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olduğunu biliyorum farkındayım 1 seneye yaklaşan bir ilişkikimiz var ve bu süre içinde asla beni kırıcak sevilmediğimi hissetiricek bişey yapmadı hem en yakın arkadaşım hem sevgilim oldu bende onun için öyleyim hayatımızda bişey olunca bazen tek anlattığımız kişi birbirimiz oluyoruz benimle sadece bu anlamda birlikte olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılher şey yolunda gözüküyor yazdığın üzere beraber olduğunuz zamanlar önemli her buluşma cinselik için oluyorsa bu ilişkiyi bir sorgula derim ama buluşmalarınız cinselik dışında aktiviteler sergiliyorsa işler yolunda demektir
Soran+1 yılfarklı aktivitelerimizde oluyor tabiki zaten henüz aramızda bir cinsellik geçmedi ikimizde istiyoruz ama henüz olmadı sadece öpüşme gibi basit şeyler oluyor buluşunca
Cevap sahibi+1 yılGenç kardeşim daha çok başındasın cinsel ilişki yaşayacaksan ve bağlanma gibi bir hadisenin yaşanacağını düşünüyorsan bunu aklımdan çıkart derim sizin yaşarlarda ayrılık vesaire çok yaşanır çünkü gençsiniz ne olacağını bu ilişkinin nasıl bir yol izleyeceğini şimdiden kestirmen ve tahmin etmen imkansız bir şey bana sorarsan iş ciddiye binmeden beraber olma isteyebilir siniz erkek arkadaşın daha çok ister erkek sonuçta ama şimdi sevgili ol arkadaş ol seviş ama ileri gitme iş ciddiye binmeden biliyorsun bu ülkede bütün yük bayanların omuzlarına yükleniyor sonra günün birinde şöyle demeni ve burada şöyle yazmanı istemem ( eskiden bir hayata yaptım onu yeterince tanımamışım ) gibi bak ben bakire olmayan eşim ile yıllardır evliyim olgun kafa bir insan ve sanırım senin yaşlarda oda hata demeyelimde keşke onun ile olmadaydım diye bana söylemişti bunu ben eşime zorla söyletmedim bana gençtim ve bir ömür beraber olacağım bir adamdı sevmiştim onu diye söyledi ama gençti ve bir ömür onula olacağını sanmış kendileri ve sonrasında bir çok baydan red cevabı almış kabul görmemiş bana çok dürüst ve açık olmuştur kendisi sevdim onu aşıktık bir birimize evlendik bana keşke seni önceden tanısaydım demiştir çok kez ama gel görki eskisi olan adama hep beddua ederdi tabi bu konular eskide kaldı hayatımıza ama eşim eskiden inandığı İçin onunla olmuş ve bu duruma düştüğü İçin onun içinde bir ömür pişmanlık olarak kaldı açıkçası kısaca fevri davranıp biz çok iyiyiz abi diyip beraber olma bence iş ciddiye binmeden çünkü çok gençsiniz bilemezsin ne olacağını şimdiden
Soran+1 yılAnladım haklısın bişey diyemiyorum ve bakireliğimi vermeyide düşünmüyorum Zaten peki Eşinle kaç yaşında tanıştınız?
Cevap sahibi+1 yıl29 yaşında demek isteğimi anla insanlar ciddi bir yola bu yaşlarda çıkıyor şimdi bu yaşlardan önce istisna öyle 20 yaşında sevgilin ile yat bir ömür beraber devam et kafalar biraz olgunlaşınca evleniyor insanlar ondan önce çok çok çok istisna durumlar yoksa herkes ciddi olmadan yaşıyor hee sevgilisi ile beraber olan yok mu dolu ama hep sonradan bayanlarda bir pişmanlık hissi keşke yapmasaydım hayatımın hatası bana söz vermişti gibi hadiseler işte erkeklere bakma onlara bir bok olmuyor çünkü onların sırtı hep sıvazlanır bu ülkede sen kendine bak sevgili ol olma demiyorum bak bu bir gereksinim bir şeyler paylaşmak konuşmak kafa dağıtmak bazen ileri gitmeden sevişmek bunlar gayet normal şeyler hem ciddi bir adamsa seninki seviyorsa seni hiç bırakmaz merak etme
Soran+1 yılBakirelik sadece kadınlara yüklenmiş bir kavram erkekler istediğini yapıyor hiç bir sorun olmuyor kadın yapınca hayatı boyunca onun yükü ve pişmanlığıyla yaşıyor biliyorum zaten bu yüzden bakireliğimi vermeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSana bir konu daha bahsetmek isterim isteğini alınca bıkarımı demişsin bu bıkma aşk ve sevgi hakimse bıkma olmaz ama senin sevgilin nasıl bir adam olduğunu bilemeyiz iç düşüncesi ne senin ile olduktan sonra başka bir bayana aşık olur ilgi gösterirse ne yaparsın karpuz değilki bu adam keselim bakalım adam daha genç sen belki aşıksın ona ve duyguların kesin şimdi belki beraber olup ilk ve son beraber olduğum adam bu olacak diyorsun içinden ama onu bilemem bilemezsin erkek o sonuçta siz bayanlar daha duygusal bakıyorsunuz olaya ama erkekler belli olmaz sana kıyamayıp bir ömür bırakmaz veya birden değişip ortadan yokta olabilir sonra ne olacak o yüzden iş ciddiye binmeden abicim o değil kimse ile olma bu erkek milleti sonra eski beraberliğini bakire olmamanı evli bile olsan yüzüne vurur sen zaten bakire değildin de bir kaçağa tartışmada üzülürsün soğursun boşanırsın bile sonradan
Cevap sahibi+1 yılAklına ne geliyorsa yaz kardeşim seni aydınlatırım bana ayrılan süre doldu yarın cevaplarım ancak özele gelmiyorum ben yanlız burada cevaplarım çekincem yoktur ne aklında varsa yaz iyi akşamlar sonuçta evde geçmişinden pişman ve bu yazdığım şeyleri yaşamış eşim var çooook uzun uzun konuşmuşuzdur onunla gençken yapılan yanlışları
+1 yılİlişkide sevfi saygı sadakat farklı paylaşımlar da varsa cinsellik bunu bambaşka bir seviyeye taşır ve apayrı bir bağ yaratır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Kadını bağlar, oksitosin salgılanıyor ama erkeği bilemem..
10 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta istemiyor muydu?
12 Yorumla
Soran+1 yılİki tarafta istiyor
- +1 yıl
E o zaman bir taraf istediğini elde etmiyor iki tarafta ediyor.. niye uzaklaşsın ki
İstediğini aldıkça sıkılır.
10 Yorumla
+1 yılKimisini bağlar kimisini bağlamaz
10 YorumlaNasıl yapıldıgına baglı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani😄
+1 yılbeni baglar
10 Yorumla
+1 yılBağlar
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla