Cinsel Yaşam İlişkide cinsellik bağlayıcı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İlişkide cinsellik bağlayıcı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bağlayıcı değil hayır 0 0 Yorumla
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Sanmıyorum. Giden kafaya koymuşsa öyle ya da böyle gider. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl haklısın Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl 👍😊 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bir ilişki cinsellikle bağlanıyorsa o ilişkisi sağlıklı ve samimi olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl haklısn Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet özellikle kadını bağlıyor. Sen hissetmiyor musun cinselliğin bağladığını? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl erkek bağlanıyor mu Yorumla sk0634 +1 yıl Erkek de okstitosin salgılar bir miktar kadını olduğundan daha güzel görür. Ama kadında çok daha fazla. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Aslinda seks baglayicilikta etkilidir ama tek basina ywterli degildir 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bi yerden sonra gerçekleşince evet 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet daha ilerletir ilişkiyi 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet benim için öyle kimisi kullanıp atar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ki o da çoğunlukta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle ben sahiplenirim baglanirim böyle oldugum icin beni bulmuyor demekki anlam veremiyorum Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı. Nasıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bağlayıcı değil hayır
Sanmıyorum. Giden kafaya koymuşsa öyle ya da böyle gider.
haklısın
👍😊
bir ilişki cinsellikle bağlanıyorsa o ilişkisi sağlıklı ve samimi olmaz
haklısn
Evet özellikle kadını bağlıyor. Sen hissetmiyor musun cinselliğin bağladığını?
erkek bağlanıyor mu
Erkek de okstitosin salgılar bir miktar kadını olduğundan daha güzel görür. Ama kadında çok daha fazla.
Aslinda seks baglayicilikta etkilidir ama tek basina ywterli degildir
Baglayici seks olmali
Bağlayıcı olan nikahtır
* insanlar bağlanır ancak.
bi yerden sonra gerçekleşince evet
Evet daha ilerletir ilişkiyi
evet
Olabilir
İlişkiye göre partnere göre değişir
Evet
Evet benim için öyle kimisi kullanıp atar
ki o da çoğunlukta
Aynen öyle ben sahiplenirim baglanirim böyle oldugum icin beni bulmuyor demekki anlam veremiyorum
Adamına gore değişir
evet
Aksine soğutucu
Değil
Nasıl