- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılÇok da önemli değil. Benim hiç seks tecrübem yok ama nasıl seks yapacağımı biliyorum. Dudaklarla ellerle ne yapılır penisle vajinayla ne yapılır yapılabilir seks pozisyonları neler çok iyi biliyorum. Herifin penisini alıp da burnuma sokacak halim yok. O da vajinaya ayağını sokmayacağını biliyor. Öpüşmeyi bilmiyorum. Yani öyle romantik filmlerdeki gibi dilli milli yapamam belki ama ben de öperim. Kadın erkek ilişkilerinde ne kadar çok kadınla erkekle birlikte olursan ol her yeni ilişkide deneyimsizsindir. Çünkü herkesin zevk alış şekli farklıdır. Mesela kimi kadın klitorisine sert ve hızlı uyarımdan hoşlanır titreşimden hoşlanır kimi basıtırılmasından hoşlanır kimi de yavaş yumuşak ve dairesel hareketlerden hoşlanır. Kimi erkek altta olmak ister kimi erkek üstte olmak ister. Kimi erkek testisleriyle ilgilenilmesini ister kimi erkek makata yakın bölgelerden uyarılır. Sen yatakta eski sevgilini uyardığın gibi yeni sevgilini uyarsan ve o bundan hoşlanmadığını söylediğinde de "AMA NASIL OLUR SEN DE KADINSIN/ERKEKSİN SENDEN ÖNCEKİ SEVGİLİM BÖYLE ZEVK ALIYORDU SEN NASIL ALAMIYORSUN BU İMKANSIZ İLK KEZ SENDE GÖRDÜM BUNU BENCE SEN SORUNLUSUN" desen o yatakta kan çıkar. Bu sadece sekste böyle değil ilişkide de böyledir. Ne kadar çok kadından/erkekten ayrılırsan kazık yersen her yeni tanıdığın insana güvenmekte zorluk çekersin. Geçmiş ilişkilerinde bir olay yaşadın ve kötü sonuçlandı buna benzer bir olay daha yaşamaktasın diyelim. Giriş aynı şekilde ama gelişme ve sonuç farklı olacak diyelim sen önceki tecrübelerine dayanarak sanki bu da öncekiyle aynı sonuca ulaşacakmış gibi davranırsan sen kaybedersin. Benim daha konuştuğum adamın bir tanesi bende 2-3 yaş falan büyük. 4-55 ilişkisi olmuş birlikte yaşamış sevmiş aşık olmuş ama sevgilisi olan birlikte yaşayan kadın onu aldatmış hem de aynı evde başka bir odada yalnız kalacağım deyip başka bir adamla mesajlaşmış. Ben ona hiç ilişkim olmadı dediğimde çok şaşırmıştı. İyi tamam da sen hiç yanlış yapmamışsın ama aynı zamanda da hiç yapmamışsın, yaşamamışsın demişti. Ben de kötü şeyler yaşamak istemedim dedim. O da bana beni çok fiktiler bu hayatta fiktiler beğenmediler iyi fikemedik deyip bir daha fiktiler ama artık kimse beni üzemiyor ben bir insanla konuştuğumda onu anlayabiliyorum artık dedi. Sen bunu bilmiyorsun demişti. Bu aslıdna övünülecek bir şey değil kötü bir şey. Üzülünecek bir şey ne kadar kötü deneyimler yaşamış ki bu hale gelmiş. Bu adam s... ksen hiçbir kadına güvenmez. Güvenir gibi yapar güvenmeye yakınsar ama her seferinde de içinde bir acabası korkusu olur. Bu şekilde biz s... kişmeyi bilmeyen erkek istemiyoruz bizi evire çevire ağlata ağlata s... kecek erkek istiyoruz diyen kadınlar bence kendi ipini çekiyor. Diğer tarafdan da çok kadınla ilişki yaşamış erkek illaki kötü tecrübeler yaşıyor o da kadınlarla ilgili genel bir kanıya sahip oluyor. Hiç seks yapamamış hiçbir kadın tarafından kabul edilmemiş hep ret yiyen erkek de kadınların hepsi o.. r... s.. pu bir sürü erkekle yatıyor bir tek bana vermiyor diye düşünüp kadınlardan nefret duyuyor. Bu görüşlerin hepsi hastalıklı. İnsan sevgiği arzuladığı insanla sevildiği arzulandığı zaman bunu yaşamalı. Hiç seks yapmamış bir erkek/kadın seks yapmayı sevişmeyi bilmiyor demek değildir. Bunu böyle uzun uzun yazdım çünkü ciddi ciddi 15-25 yaş arasındaki birçok erkek bunu sorun yapıyor. Kendilerine İNCEL diye isim bile vermişler. Herkesin hayatı ve o hayatın kendilerine sağladıkları durumlar özeldir, benzersizdir. Kimse kimsenin hayat koşullarından sorumlu olamaz. Benim sevgilim olmamasının sebebi benim çok çirkin olup kimsenin sevemeyeceği biri olmam değil. Ben hayatta başka şeyleri önceledim. Cepte adam bekletmedim. Sevmediğim hoşlanmadığım erkeğe bir gün sana vereceğim Niyazi deyip parasal manada ya da cinsel manada ya da manevi anlamda sömürüp beklenti yaratmadım.
62 Yorumla
Soran+1 yılİncel ne demek? Kendilerine taktıkları isim bu mu
- +1 yıl
kitap gibi yazmışsın helal olsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltecrübeli olgun erkek, tecrübesiz utangaç çıtır kız ilişkisini çok severim, kızın tecrübesiz oluşu daha güzel bence, ddaha fazla zevk veriyor bana kızın o hali, özellikle tecrübesiz utangaç bakire kızla uzun uzun aheste aheste sevişmeler çok çok daha zevki.. kız 2 saat sevişmeyle kucağımda mayışıp kalıyor, kucağıma gömülüp uyuyor orgazm olduktan sonra, çok hoşuma gidiyor, kız uyurken saçlarını yanaklarını göğüslerini okşarım hafiften, nefes alıp verişlerini kalp atışlarını dinlerim, ayrı bir haz verir bunlar bana... tecrübe önemli.
03 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl37,5 ;)
- +1 yıl
Napcan adamın yaşını neden sordun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok önemli. Kadının uzun süreli zevk alması için neyi nasıl yapacağını bilmesi gerekir. Orgazm a kolay ulaşabilirsin
10 Yorumla
hazzı yaşarsın yoksa canın yanar
14 Yorumla
Soran+1 yılErkek tecrübesiz olursa canım mi yanar?
Soran+1 yılGerçekten öyle oldu. En son biriyle buluştum iki kere. Sokacağı deliği bulamıyordu. Sürekli penisi dışarı çıkıyordu denk getiremiyordu
Bir de ereksiyonu düşüyordu sürekli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bilmiyorum umursamıyorum yani erkek arkadaşım baya tecrubeliydi sormadım ama insan hareketlerinden falan anlıyor yani ilk birlikte olduğumuz da ortam falan iste mum ışığı falan bana dokununca birden aklıma başkalarına da böyle dokunduğu geldi " kaç kişiye böyle dokundun ln " gibi bir cümle çıktı sonra tamam tamam boş ver demiştim sjkskdkkak
51 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi önemli değil ilkler yA
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaya önemli , Ne yapacağını bilmeyen biriyle olmak sıkıntılı olur
10 Yorumla Seks yapan kadın için önemli elbet , seks yapmayanlar bunu nasıl düşünür bilemem
Benim şahsi düşüncem ise sıfırdan başlayacağım biri olması
Tecrübeli kadını ne yapayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin gerçek anlamda (yalamalı, emmeli, gömmeli, sokmalı çıkarmalı) ilk seks deneyimini yaşadığı kadın olmak (olman) hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Nerde nasıl davranmasını bilmek lazım
İri kalın bir organım var ve geç boşalan bir insanim00 Yorumla
+1 yılBen oraldd çok tecrübeliyim bunu her yaptığımda ağzıma boşalan kadınlar söylüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılVajina tadı nasıl bir tat
- +1 yıl
Onu niye merak ediyorsun ki? Lesbiyen misin?
Soran+1 yılMerak ediyorum yalayan erkek ne hissediyor
- +1 yıl
Metalik bi tat geliyor ama o an tadına ben takılmıyorum daha çok kadının inlemeleri beni daha da iştahlandırıyor
+1 yılKız orgazm olmak istiyorsa erkek tecrübeli olmalıdır. Yoksa 2 dk ya erkek boşalır kız soktu boşaldı der ve hiç bir şey anlamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCook önemli yoksa bir dk hadi çay içelim dersin😂
10 Yorumla
+1 yılÇok önemli zevk vermeli ve kendinden önce seni düşünmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede çok önemli tecrübesiz erkek hemen boşalır ve kadın orgazm olmadan kalır buda kadını seksten soğutur tecrübeli erkek ön sevişmeyi uzun tutar vajinaya oral yapmadan girmez oral kadını azdırır ve sulandırır ve çok rahat bir şekilde boşalmasını sağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence önemli, çünkü tecrübesiz birisi, erken boşalabilir, zevk veremeyebilir. Kadının neyden zevk aldığını anlamayabilir. Bilen birisi. Deneyimli, gören, geçiren birisi herzaman daha iyidir
00 Yorumlasexmi yapacaksın sexmi ögreteceksin veya bilen birinin elinde tadını çıkartarak mutlumu olacaksıın
00 Yorumla
+1 yılBoş soru. Türkiyede kızların yüzde 90 ı bakire. Tecrübeli erkek bulamazsın kolay kolay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki cinsin de önemsiz hormonlarını dinledin mi zaten otomatik seks tanrısı gibi oluyosun
00 Yorumla
+1 yılNasil tecrübeli oldun derse al başına bela sonra 😂
00 Yorumlagerçek erkekler bilir giysek de kadınların da tecrübeli olması lazım
00 YorumlaKadının da erkeğinde tecrübelisi farkı hissettirir.
20 YorumlaÇok Çok önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli erkek ve kadın demek defalarca seks deneyimi olmuş biri demektir mideniz nasıl alıyor böyle kişilerle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence her iki tarafta lazim tecrube
10 Yorumla
+1 yılKadının ölü gibi yatmamasi kadar önemli
10 YorumlaDaha çok zevk alırsın tecrübeli erkekle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılFarkı anlamam lazım ben yeterli gelirim
00 Yorumla Yemek yemeyi bilmek kadar..
00 Yorumla
+1 yılYani debelki temiz arıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılXevk meselesi arayis meselesi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Nedense kızlar bakir olsun derdinde degiller
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence de çok önemli
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tecrübeli partner her zaman öndedir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerle seks yapmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEn önemli şey bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok önemli 😂
00 Yorumla İşi biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli çok iyi bilecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan yok mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılÇok onemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Önemli tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat