Cinsel Yaşam Cinsellikte tecrübeli mi önemlidir yoksa tecrübesiz mi önemlidir? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Cinsellikte tecrübeli mi önemlidir yoksa tecrübesiz mi önemlidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birlikte kazanılan her tecrübe daha anlamlıdır daha kalıcıdır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. geçmişe bakmam ben, 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tecrübe yaparak öğrendiğin bir şey değildir bence bilgi sahibi olman ilgi duyduğun biriyle istediğini yaşaman için yeterlidir. He birlerini altına alarak birilerinin üstüne çıkarak tecrübe edinmekle övünecekse tecrübesiz kalsın. 1 0 Yorumla
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Tecrübeli daha farklı oluyor ve zevkte tavan yaptırıyor tecrübesizde ise hem öğretiyor hem yapıyorsun sabırlı olmakngerek 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tecrübeli olanı tercih ederim. Bakirelerle işim olmaz. Sevgililik için de olmaz, evlilik için de olmaz. 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Benim için karşı taraf tecrübeli olsa daha iyi olur 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beraber tecrübe etmek daha güzel o anı beraber yaşamak olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl tecrubeli erkek seni yonetir, tecrubesizle de birlikte ogrenirsiniz ve neyi ogretirsen ona inanir 😀 tecrubesizi de sorun etmezdim 1 3 Yorumla joeblack_ 1 yıl O zaman konu şu, yönetilmek mi istersin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ogrenebilecegim ve ogretebilecegim cok sey var @joeblack_ Yorumla joeblack_ 1 yıl Öğrenim hayatımda bu isteğin yarısı olsaydı MIT kazanırdım 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl tecrube drdigin nedir ki tecrubesizde bir iki s2sten sonra makine kesilir 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tecrubeli erkek tabi ki 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sekste uyum önemlidir. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tecrübeli tercihim... 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tecrübesiz alayım ben 1 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl İki tarafın birbirine uyumu daha da önemli 1 0 Yorumla
neptun_q Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl birî bana tecrübesiz çok daha güzeldir demişti 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepsi 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tecrübeli tabiki 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Hepsi önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Birlikte kazanılan her tecrübe daha anlamlıdır daha kalıcıdır.
geçmişe bakmam ben,
Tecrübe yaparak öğrendiğin bir şey değildir bence bilgi sahibi olman ilgi duyduğun biriyle istediğini yaşaman için yeterlidir. He birlerini altına alarak birilerinin üstüne çıkarak tecrübe edinmekle övünecekse tecrübesiz kalsın.
Tecrübeli daha farklı oluyor ve zevkte tavan yaptırıyor tecrübesizde ise hem öğretiyor hem yapıyorsun sabırlı olmakngerek
Tecrübeli olanı tercih ederim. Bakirelerle işim olmaz. Sevgililik için de olmaz, evlilik için de olmaz.
Benim için karşı taraf tecrübeli olsa daha iyi olur
Beraber tecrübe etmek daha güzel o anı beraber yaşamak olsun
tecrubeli erkek seni yonetir, tecrubesizle de birlikte ogrenirsiniz ve neyi ogretirsen ona inanir 😀 tecrubesizi de sorun etmezdim
O zaman konu şu, yönetilmek mi istersin?
ogrenebilecegim ve ogretebilecegim cok sey var @joeblack_
Öğrenim hayatımda bu isteğin yarısı olsaydı MIT kazanırdım 😅
tecrube drdigin nedir ki tecrubesizde bir iki s2sten sonra makine kesilir
Tecrubeli erkek tabi ki
Sekste uyum önemlidir.
tecrübeli tercihim...
Tecrübesiz alayım ben
İki tarafın birbirine uyumu daha da önemli
Tecrübesiz daha iyi bence
birî bana tecrübesiz çok daha güzeldir demişti
Benimle tecrübe kazanması.
Tecrübeli isterim ben