Size ait olsun amatör de olsa olur mu diyorsunuz ? yoksa daha önceden çok tecrübesi olmuş olsa daha iyi olur mu diyorsunuz ?
bayanlar cevap verirse sevinirim.
bayanlar cevap verirse sevinirim.
Ben bakireyim ama evlendiğim adam kesinlikle tecrübeli olmalı çünkü hem dışarıdan gözü doymuş olur evlendiğinde gözü dışarı kaymaz hemde cinsel hayatımızın verimliliği için güzel olur sonuçta benim hocam o olacak bana o öğretecek onun tecrübesi ve benim kadınlık hislerimle evliliğimizde harika bir cinsel hayatımız olur.
tecrübeli olup olmadığını nerden bileceksin de evleneceksin ?
Sonuçta bu konulur konuşulur evlenmeden.
Tecrubeli olmasin, oyle herkesle yatip kalkmis sonrada beni bulmus bir tiple ben asla yapamazdim..Gecmisini kafama takarim ben sevdigim insanin.
Zaten p*rno filmlerle büyüdüğümüz için ergenlikten itibaren bir çok şeyi görüyoruz orada sadece pratiği kalıyor . 2-3 ilişkiden sonra düzeliyor her şey çok takılmayın tecrübe olayına önemli olan iki tarafında değişik fantezilere açık olması .
KIzların hemen hepsi tecrübeli olsun yazmış ama gel biraz tecrübe kazanalım desek yok derler :)
Cevap
4Cevap
Amatör ne yaaa! maça mı çıkıyorsun.Bu insanın içinden gelen ve karşılıklı uyumdan doğan bişeydir.Karşındaki sana ayak uydurduktan sonra ve ten uyumu olduktan sonra ne önemi var ki
Alkisliyorum
teşekkürler
Tecrübeli olması daha iyi kıymetimi bilir farkımı farkeder
Farkını yaz bakalım.:)
sen çok mu tecrübelisn?
çok tecrübeli erkekleri sevmiyorum. eski erkek arkadaşım sırf sütyenimin kopçasını tek eliyle bir defada açabildiği için kafama taktım ve ayrıldım.
Sevgilimse eğer o kişi daha önce hiçkimseyle beraber olmamış olsun , amatör olsun benim olsun kıskanırım ben :/
tecrübeli istemiyorum ben sırf çok iyi performans sergilesin diye bunu isteyemem ikimizde birbirimizin ilki olalım birlikte öğrenelimm
en doğrusu bu da senin gibi düşünenlerden az kaldı kıymetini bilmek lazım
bu yolda devam et.doğru yoldasın.senin gibilerinin nesli tükenmek üzere...
ulan dünya harbi bozulmuş be , kızların % 80 i ilk özel duyguyu kendisiyle yaşamasını istemiyor.
hahahaha süperdi ya ...
tecrübe diyorum ve çekiliyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tecrübeli olsun yoksa mahveder kadını
mahveder derken ? bir tecrübeniz mi oldu ilk olan biriyle ?
Tabi ki tecrübeli olsun isterdim
nedeni nedir peki tecrübesiz olursa senin için kötü yanı ne olur ?
Ben tecrübesiz o tecrübesiz düğün gecesi nasıl geçicek? Ben utanıp çekinicem tedirgin olucam. Onun bir şeyleri hatta bir çok şeyi biliyo olması lazım ki rahatlatsın ne yapacağını bilsin
TEcrübe her zaman önce gelir..
Bu kızlar cok gerizekalı
Tecrübeli olsun.
Tecrübeli olmalı.
En İyi Cevaplar