Cinsel ilişkide erkekten beklenti nedir? Nasıl davranmalıdır çoğunlukla?
Baskın ve yöneten
Özenli ve duygusal
Değişken ve yenilikçi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temiz ve bakımlı vücutlar olmalı önce. Taraflardan biri baskın ve yöneten olmalı sonra. Ama biri arada bir karşı koymalı, diğeri de ısrar etmeli baskın bir tatlılökla. Sonra şehv*tle tutkuyla hazla birleşmeli tenler doruklarda. Ilık ılık akmalı derinliklerinde o an kadının. Erkek sımsıkı sarılmaya debam ederken kadın inlemeli zevkten. Öfff ne güzel olurdu değilmi tatlım. 🙈💕😎 Ayy ćok utandım ya sen?
katılıyorum👍🏼 çok betimlemeli ve detaylı olmuş
Hmmm. Öylemi. Doğaçlama. Kaptırmışım. Ama napabilirim, ćook seviyorum ve paylaßtım. 😊😚
degısken ve yenılıkcı ne yaa.. bunun hergun guncellemesımı yapılıyor:S
gayette değişken olmasını isteyen ve yenilik seven insanlar varmış.. sen güncelleme yapmak istemiyosan yapma ;) ama insanlar monoton olsun istemiyor anladığım kadarıyla
Ya şimdi iki laf edeceğim olmayacak neyse😂😂
iki tarafın da baskın olduğu, şehvetli ve tutkulu sevişmeler vardır. biraz kavga eder gibi, biraz karşındakini fetheder gibi. sevişme sırasında ani baskın hareketler, erkeğin gücünü hissettireceği, kadının tutkusuyla onu daha da ateşleyeceği çılgın birleşmeler. ennnn güzel olanlar böyledir.
Ćok güzelll. Çok profesyonelce cümleler. Aynen katılıyorum size. Ahh tahriik olduum inanin. Sizinle arkadas olmak isterim gizemli kadın, lütfen beni ekle tatlım. 😎😚
Anilar canlandi gozumde
Cevap
32Cevap
Sürekli yeni şeyler deneyip nasıl daha fazla zevkli olur onu arastırmalı
mantıklı
yenılıkçi olmalıyız monotonluktan cıkıp yenı heyecanlar için degısım sart erkek sert olmalı bırazda küfür etmelı arasıra kadında ona destek vermelı
Hepsi bir arada olanından olsa olmaz mı acaba kadınlara bu ağır mı gelir acaba 🤔
sanırım değişken seçeneği biraz hepsi bir arada olanını kapsıyor. çünkü değişken biri bazen duygusal davranır bazen baskın olur bazen yönetir bazen kontrolü bırakır
Her türlü yönetmeyi severim. Sertçe evire çevire skişmeye bayılırım
Kucakta, duvarda, yöneten erkek olmalı, yorgunluk olunca kadın
sen nasıl bir erkek istersin?
baskın ve yöneten isterim. ama ara sıra kontrolü bana bırakabilir tabi
umarım bulmussundur ya da bulursunn
Azına vercen sonra domaltıp sikicen bide ayakta ters hamuda kalkıcan 69 yapıcan
kadınlar yeniligi sever yatakta birde hoşlarına giden türden yeniliklerdense degme keyfine :)
Kontrol kadında olmalı. Erkek aldığı zevke odaklanmalı.
çoğunluk tam tersini diyor.. ilginç valla
Kadının kontrolünde olmak onun dudaklarını ve ellerini vücutta hissetmek harika olur.
sen nasıl istiyorsan öyle olmalı
baskın olmasını tercih ederim sanırım.. ama değişken de olsun hep aynı olmasın sıkıcılaşır
herşeyi erkeğe bırakmamak lazım kızlarında biraz zıplaması lazım
Sert olmalı , argo konuşmalı ve edepsiz olmalı ;)
hangi küfür?
Degisken ve yenilikci canin ne istioosa o an onu yapcan
değişken ama genelde baskın
Değişken ve yenilikçi 😏
degisik fantezi ureten
Updating... Plase Wait... 😅😀😂
hunharca bağırtan ve inleten
seks değişiklik ve fantazilerle canlı kalır
hepsi olmalı
Senin beklentin nedir?
baskın ve yöneten hanımefendi
Kadını mutlu edecek biçimde olmalı