Bir yillik iliskim nude göndermedigim icin bitti. Ilk günlerdeyim ve icimde büyük bir bosluk var cok büyük bir eksiklik var. Yazmak istiyorum sürekli ama yalvariyormus gibi oluyorum beni birakmamasi icin. Yazmazsam onu birakirsam da bensizlige alismasindan cok korkuyorum. Siz benim yerimde olsaniz napardiniz? Gercekten bogazimda bir dügüm sürekli aglamak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayırdır da sensizliğe alışması neden sana koyuyor sırf sana kardeşim yaptı diye kendinde yedirememek nedir ergen misin kendine gel öyle bir kardeşim kurtulduğun için şükretmek zorundasın ben burada 5 6 yıllık ilişkilerinin canım saçma sebeplerle bitirenler gördüm seninki en azından yine idare eder bu hayatta en kötüsü başına gelmediği için. şükretmek zorundasın
Sana koyacak biliyorum ama evet şu an gayet mutlu muhtemelen başka kıza yazıp ondan nude almaya çalışıyor ve sen onun için gram önemli değilsin
Bence koysun, koysun ki hayatın ne halt olduğunu öğren ve yoluna devam et böylelerinden medet ummamak gerekiyor00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBayram ederdim daha evlenmeden böyle şeyler istiyorsa kim bilir başka neler yapacaktı. Sırf böyle bir şey yüzünden bittiyse demek ki sevmiyor amacı başkaydı diye düşünürdüm. Arkama bile bakmazdım
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
nude atmayı uygun bulmayan biriysen iyi olmuş bitmesi zaten kafası cinselliğe çalışan adamla devam etme
14 Yorumla
Soran+1 yılÖzel fotograflar atiyordum zaten yeri geldiginde. Ama cirilciplak fotograf atmayi dogru bulmuyorum iyi hissetmezdim. Bunun icin iliskiyi bitirmis olmasi normal mi sence?
Soran+1 yılSadece bu da degil. Fotograflar disinda grup seks de istiyor. Erkeklerle degil ama daha fazla kadinla. Bunu kabul etmedigimde de bitirecekti iliskiyi. Anliyorum her insanin beklentileri farkli olabilir ama olmadiginda bitirmek cok aci. Ben napacagimi bilmiyorum o kadar alistim ki ona
+1 yılNude atsan , bir sonraki evreye başlayacaksın.
Her istek ve hata merdiven gibidir. Diğer adım kaçınılmaz olur.
Sana hata geliyorsa eğer ‘ onada hata geleni bul. Takma.00 YorumlaSürekli aglaman, ona yazmanda çok daha iyi. Çıplak fotoğraf göndermedigin için senden ayrılmış, senin ısrar ettiğinde yapman gerekirdi bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yapmadigim icin kendime olan saygimdan da oldum
siz bu kişiyle cinsellik yaşadınız mı hiç? Yaşadığınız halde nude istiyorsa bir pislik olabilir. Yaşamadıysanız merakından istiyor olabilir daha ciddi birşeyler için.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir yasamadik
Soran+1 yılHayir atmayacagim zaten bitti artik kabul etmedigim icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı şeyleri böyle uzatmadan nikah masasına taşımak gerekir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Doğru olanı yapmışsın bu nedenle bitecek ise bitmeli.. konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin
10 YorumlaSeni hiç sevmemiş ki. boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılalışkanlık boşluğu o zamnala geçiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak bu bence de. Nasil geciyor? Ben sürekli ona yazarken buluyorum kendimi
- +1 yıl
Kendini oyalayacak bir şey bulduğun da kitap okuduğun da KS den yeni bir arkadaş edindigin de
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 sene hiç buluşup gorusmediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum sakin ol içini rahat tut
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz ya
00 Yorumla
+1 yılSevgilikte cinsellik hep oluyor genelde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir yıllık ilişkim nude göndermediğim için bitti. Siz de böyle hissediyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat