+1 yılBunda senin utanman gereken bir şey yok ama pişman olmanı ve bu pişmanlığı unutmamanı tavsiye ederim. Gerçekten ders olarak bir kenara not alınmalı. Kimseye ama hiç kimseye ilerde şuyum olacak, şu an ona çok güveniyorum, yemin etti bilmem ne düşünceleriyle nude falan atmayın. İnternet kendi karısının özel fotoğraflarını paylaşanlarla dolu. Bir erkek değer verdiği kadından böyle şeyler istemez zaten. Yapmayın bunu kendinize.
91 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı. kinama ve sapik kafilesi yine is basinda.
Kiz pismanim diyor, hata yaptim diyor, ona inandim diyor, kendimi kötü hissediyorum bu yüzden diyor, ders cikardim bu olaydan diyor.
ama Kinama ve sapik kafilesi yorumlarda kendi bildigini okumaya devam ediyor..
Gecmis olsun. Hepsimiz insaniz ve hata yapariz. Hickimse sütten cikmis akkasik degildir buna inan.
BAzen yaptigimiz hatalarin bedelini agir bazen hafif sekilde öderiz. Önemli olan bu hatalardan kendimize cikardigimiz sonuclardir. Cünkü hayatimiza bu aldigimiz sonuclari rehber ederek devam ediyoruz.
Kafani takma, birdaha cok dikkatli olmaya calis.
Ve umarim o kiside biraz adamlik insanlik varsa o fotolari baskalariyla paylasmaz..22 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Çoğu kişi burada ahlak bekçiliği yapmış. Görüntülerim hala onda mi bilemiyorum. Ama sildigini düşünüyorum. Fotoğraflarımı yaymak gibi bir düşünceye girse ağır bedeller ödeyecegini iyi biliyor. Hakkımı savunurum yaptığım her ne kadar hata da olsa goruntilerimi paylasmasi büyük suç. Ve her ihtimale karşı onun görüntülerini de ben sakladım. Korkum yayması değil tamam birazcık korkuyorum ama sadece beni bitiren pişmanlık. Ona inanmam ve öyle bir hataya dusmem kendimi affedemiyorum sadece
- +1 yıl
Rica ederim. O ahlak bekcileri allah bilir kac tan ekizdan böyle isteklerde bulunmustur. Bizim millet hicbirzaman cuvaldizi kendine batirmaz. Üstün evazife olmayan herseye burnunu sokarlar. Oyüzden hic aldirma dikate bile alma yazdiklarini.
Yaptiginin dogru birsey olmasigini zaten kendinde söylüyorsun. Önemli olan bundan sonraki hayatinda burdan cikardigin dersleri unutmaman.
Dedigim gibi hepimiz insaniz ve hata yapabiliriz. Tabiki bunda kendini kötü hissediyor olman dogal birsey. Zamana birak, biraz zaman gecsin unutursun.
sunu unutma, birsey üzerine ne kadar cok düsünürsen onu kendi zihninde büyütürsün, ama ne kadar az düsünüp önemsemez isen o senin zihninden cikar gider.
Kendini baska seylerle mesgul et. Düsünmeye firsat verme..
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen troll ama hadi ciddiye alalım... Sen utanma, pişmanlık duyma yazanlar olmuş. Şaka mısınız? Eski sevgilim oldu, pişmanım. Eğer eski olmasaydı pişman olmayacaktın belki de. Sadece anı düşünmenin faturası böyle oluyor işte. Anı yaşamayın, anda yaşayın. Defalarca bu tarz "attım, pişmanım" tarzında sorular gördüm. Kızlar atmazsam sevdiğime ayıp olur, benden ayrılır kafasıyla atar hatta yaşar olmuş. Gerçekten seven erkek bunu sizden istemez. İstedi, bu sefer zorlamaz.
Üzüldüm demeyeceğim ama sevindim de diyemem. Keşke atmasaydınız. Bu saatten sonra yapacak hiçbir şey yok. Peşinden koşma, ters teper. Samimi bir tövbe edip hayatına odaklanmalısın bu saatten sonra.58 Yorumla- +1 yıl
Seven, sevdiğinin vücudunu neden merak etmez anlatsana lütfen
- +1 yıl
@Poinsettia seven sevdiğinin vucudunu neden merak eder sen anlatsana
- +1 yıl
Sevdiğim insanla aram iyi olacak diye Allah ile aranızı bozarsanız, her şey iyi hoş giderken Allah bir sebep yaratır da yine ayrılırsınız.
- +1 yıl
@Poinsettia Seven, sevdiğinin vücudunu elbette merak eder, etmeli. Hatta cinsellikten beklentisi, talebi ne bunu da edebiyle sormalı, bilmeli. Ancak eğer islama girmeyi "kabul ettiysek" bunun zamanı var demektir. Zamanı geldiğinde sorarak, konuşarak öğrenebilirsiniz. İyi bir analiz, gözlem kabiliyeti şart. Sormanın dışında evlenmeden bakamazsınız, yaşayamazsınız.
- +1 yıl
Sevdiğin, çekici bulduğum insanın vücudunu neden merak etmiyorsun? Sen aseksüel misin? @iirene
- +1 yıl
@Poinsettia bazı erkekler sadece vucuduyla ilgileniyor? Seven insan bile sadece sevdiğini cinsellik olarak görmez ondan nude gibi çirkin şeyler istemez abi masumca sevemiyor musunuz ya ben sevdiğim erkekten niye nude isteyeyim o benden nasıl istesin neden istesin vucudu merak etmek demek gözlemle nasıl olduğunu anlayabilir değil mi? çıplaklığımı niye merak etsin çıplakken nasıl olduğumu merak eden beni mi vucudumu mu seviyordur
- +1 yıl
@-iirene Neden her ikisi de olmasın? Sen sevdiğinin vücuduyla ilgilenmesen onu yine de sever miydin? Atıyorum 100 santim boyunda birisi olsaydı yine aynı hisleri besler miydin? Masumca sevgi diye bir şey yok. İki insan birbiriyle kesiştiyse, birbirlerine karşı romantik hisler besliyorlarsa, birbirlerine karşı cinsel hisler de beslemeliler. Bu senin kontrolünde olan bir şey değil, biyolojik bir ihtiyaç, dürtü. Ha din yüzünden yahut başka bir şey yüzünden baskılarsın orasına bir şey diyemem senin seçimin. Ama cinsel hisler beslemediğini iddia ediyorsan aselsüelsindir
Sakın canını sıkma bunu tek yaşayan sen değilsin bunu kafana takman bile ne kadar temiz bir insan olduğunu gösterir. Çoğu kız bu hataya düşer. Hatta çoğu pislik olduğu için atar. Ama dikkat et bir daha yapma çünkü kafana takıyorsun akıllı bir erkekte bunu istemez diye düşünüyorum. burada yorum yapan namus bekçileri varya namussuzun önünde gideniler emin ol senin kılın etmezler takma kafaya.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılHiçbir halt yiyemez. Korktuğunu belli etme. Bunun üzerine gitme. Seni bununla tehdit ederse de seni polise veririm, seninle muhattap olmak istemiyorum de ve kimseye böyle resimler atma bir daha. Hiç kimseye böyle resimler atma. Bir şey olmaz, kendi başını da yakar. Kendini de öyle görme. Hepimiz hata yapıyoruz.
22 Yorumla
Soran+1 yılKorkmuyorum hiç bir şey yapamaz bundan eminim aşırı korkak biri ve o çoktan silmiştir benim goeuntulerimi. Ama yinede her ihtimale karşı onun görüntülerini yanımda tutuyorum. Sadece yaptığım hatanın pişmanlığını fazlasıyla çekiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Kendine yüklenme. Aynı hatayı tekrarlama. Pişman olman çok güzel. Kendine haksızlık yapma. Olabiliyor böyle şeyler, yeter ki tekrarlama kendi iyiliğin için. Erkeklerin çoğu istediğini almak için böyle roller yapar. Yatıp kalkmadın, hadi diyelim onu da yaptın hamile değilsin. Daha korkunç şeyler de yaşayabilirdin. Kendine kötü kelimeler söyleme. Hangimiz hata yapmıyoruz ki? Hangimiz aynı hatayı defalarca yapmıyoruz ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır sakın böyle hissetme, çünkü böyle hissetmesi gereken kişi sen değilsin o. ayrıca ilişkilerde sürekli bunlar yaşanıyor, isteniyor ve atılıyor. bunu yapman için de illa evleneceğin birisi olmak zorunda değil. sevdiğin biriyse, canın da istiyorsa atarsın. karşı tarafa güven önemli tabii ki... o onun karaktersizligi işte.
333 Yorumla- +1 yıl
Kız normal karakterli mı oluyor?
Cevap sahibi+1 yılevet? gayet normal şeyler bunlar sayın mağarasından kaçmış maymuncum :) sen en kısa zamanda yuvana dön ama olur mu? sırıtıyorsun buralarda böyle cahil cahil...
- +1 yıl
Aynen sen normal görünce medeni laik modern oluyorsun hahaa
- +1 yıl
Chp zihniyeti
- +1 yıl
Acıyorum senin gibilere
Cevap sahibi+1 yılo senin zihniyetsizligin. iki tarafında isteği varsa her şeyi yaparlar, buna kimsenin laf etme gibi bir hakkı yoktur olamaz da. burada mağdur olan kişi kadin zaten? manipülasyona uğramış, guvenmis ve atmış. kimseye de açıklama yapmak zorunda değil, canı istedi ve atti bu kadar basit. öyle köpek gibi havlama arkadan.
Cevap sahibi+1 yılbana acıman umrumda bile değil sizin gibileri zerre kadar ciddiye almıyorum. hatta komigime bile gidiyorsunuz. kaçıncı yüzyılda sizin gibilerle uğraşmak bazen can sıkıcı oluyor bak, olmuyor değil... insanlar istediği gibi yaşar, size laf söylemek düşmez. anlıyorum işsizin tekisin ama kendi hayatına odaklanmaya çalış dostum...
- +1 yıl
Evlilik vaadiyle şey yapalım resim at diyen erkek evlenmez işte kanmayın böyle oyunlara 😄😂
- +1 yıl
Yüzyil ne olursa olsun edepsizlik ahlaksızlık normal değildir
Cevap sahibi+1 yılayrıca laiklik ile konuyu nasıl bağdaştirdin sayın cahil... laiklik ne demek sen biliyor musun? eminim bilmiyorsundur. insanlara saygı duyup hayatlarina karismamayi modernlik haline getirmissiniz ya, yazik size ne diyeyim :) burnunun bir yeri varsa orası da yüzündur kanka, başkalarının fikirleri veya yanlısi doğrusu degil.
Cevap sahibi+1 yılgaayet normaldir. sen normal bulmuyorsan yapmazsin, yapanlara karışma gibi bir hakkin yok senin. budaha ucube
- +1 yıl
Dini inancın yok galiba?
- +1 yıl
Yoksa bile edep ahlak diye bir şey var
- +1 yıl
Laiklik chplilere göre açık giyinmek se*s vb gibi ya hani?
Cevap sahibi+1 yıldini inancim seni alakadar etmez? sen sanki kendin dört dörtlükmussun gibi insanlara laf atınca dinini yaşamış mı oluyorsun hahahshhahaha aynen bayildim sizin inanc anlayisinixa
- +1 yıl
Dini inancı olan birisi asla normal göremez böyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yıldini inanci olan biri kendisi yapmaz, yapanla da ilgilenmez. beni alakadar etmez deyip kendisine bakar. yanlış gördüğü şeyleri kendisi yapmaz. eminim ki sen yoldan geçen herhangi bir kiza agzinin suyunu akitarak bakiyorsundur. bu da normal degil, gunah ya hani? herkesin doğrusu yanlisi bir olamaz. sen sadece yanlis gordugun seyleri yapmamakla yukumlusun, digerleri seni alakadar etmez.
- +1 yıl
Müslüman olan biri daha doğrusu. Dini inancı olan derken.
- +1 yıl
Benim dinimdense eğer uyarırım karışırım
Cevap sahibi+1 yılsen kimsin de insanlara karisacaksin lan dangalak? hadi ordan ucube seni. cok zavalli gorunuyorsun, defol magarana sayin dag ayisi :D
- +1 yıl
Aynı dindensek dedim boş yapma. Müslüman değilsen yazma bir daha
Cevap sahibi+1 yılrica ederim 💓 burada ahlak bekçiliği yapanları dikkate alma. eminim hayatlarında tek ahlaklı şey yoktur. tabi bunların ahlâk kavramlarını sorgulamak gerekiyor. sen kendince doğru bildiğini yap her zaman, insanlarin ne dedigi, ne düşündüğü her zaman önemsiz. kendinden şaşma.
- +1 yıl
Müslümansan bile zinayı vb normal görüyorsan zaten sayılır misin acaba müslüman bilemem
Cevap sahibi+1 yıls*ktir git yazma. senin gibi biriyle cok bile muhatap oldum cahil. ayni vizyonda değiliz. yazma.
- +1 yıl
Gördük vizyonunu laik modern chpli atatürkçü cahil zihniyetini
Cevap sahibi+1 yılAtam'ı da alakası olmayan bir şeye dahil ettin ya inanamıyorum 😂 atam sizi nasıl yakmış böyle, gurur duyuyorum. sizin gibi arapları mancinikla ulkeden atmak gerek.
- +1 yıl
Bu ülke de yaygın din islam. Atatürkçülerin ne halt olduğu belli olduğu için chp iktidar değil inşallah hicbir zaman da olamayacak.
Cevap sahibi+1 yılbu ulke, musluman ulkesi degil. her dinden insanlar var, olmasi gereken budur ve saygi duyulmak zorundir. rahatsiz olan varsa musluman bir ulkeye gidebilir. önümüzdeki seçim, iktidar değiştiğinde göreceğiz hepinizle :d
- +1 yıl
Çok beklersin
- +1 yıl
Yaygın din islam olduğu için müslüman ülkesiyiz
Cevap sahibi+1 yılTC laik bir ülkedir. anayasanın 4. maddesini açıp okuyabilirsin sayın troll...
- +1 yıl
Lafda laik haha.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan o hatadan çıkarmak. Sen de hatanı anlamışsın. En azından bir böyle bir şey yapmazsın. Pişman sen olma, bırak o olsun. Seni kandıran o, bırak o üzülsün, en üzülme. Senden demek ki bir başkası için ayrılmış. Emin ol, o kişi de o kızı da bırakır hem de başkası için. Senden uzak olsun da bırak ne yapıyor ise yapsın. Senden yine öyle şeyler istemek için dönecektir, bir daha atmazsın olur, biter. Bunun niyeti seni kullanıp atmakmış, hiç üzülme değmeyen kişiler için.
40 Yorumla Olmus ve ölmüse cagre yok.. umarim gelecegin icin bundan ders cikarip birdaha böyle sacma seyler yapmazsin. Zaten karsindaki Adam olsaydi senden öyle birsey istemezdi.. ama ne yazikki basimiza birsey gelmeden, onun hata oldugunu anlayamiyoruz. Üzme kendini, umarim gelecekte daha hayirli biri cikar karsina.
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle yaşanmış ve bitmiş bir şey için şu an üzülmeniz, kendinizi yıpratmanız hiç birşeye fayda etmez. Olmuş bitmiş. Ders alıp devam etmelisiniz hayatınıza.. Hata yapmayan insan mı var sanki.. Hepimiz sonrasında pişman olacağımız olaylar yaşayabiliriz. Ama güvenmeyin derim. Nikah masasından dönen insanlar var.. Kimseye nasılsa evleniriz gözüyle yaklaşmayın.. Hep en kötü ihtimali düşünerek adım atın..
20 Yorumlaboş ver sen sacma sapan insanlara takma ve soyle bişey söyleyim dersini aldıysan inşallah tekrar yapmasın böyle diyip tekrarı yapan da var
Halen iletişim halindesiniz fotoğrafları sildir ya da dava aç ona benden zorla nude istedi diye eski mesajlar duruyor umarım10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen suçlu değilsin sana sebepsiz yere umut veren ve sebepsiz şekilde ayrılan karaktersiz erkek üzülsün, nude normal bir detay gerçekten ilişki içind olanlar arasında
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Ama bu hata için çok üzgünüm pişmanım
Kendini kötü hissetmen çok normal ama pişmanlık duyma böyle bir şey için. İleri zamanda daha dikkatli olursun.
Yeni sevgilisi varsa onun da fotoğrafları silmiş olması gerekir. Silmediyse veya bir şekilde kullanmak istiyorsa da onun acizliğidir. Ki böyle bir durumda senin de ardını arama hakkın var.21 Yorumla
+1 yılinsanlara asla güvenmemek gerek nişanlın bile olsa güvenmemelisin hatta evli olsan bile sosyal medyadan bir şeyler atmamalısın zamanında çoğu kişinin bu şekil şeyler yaptığını düşünüyorum. Pişmanlık iyidir sakın unutma ki bir daha yapmayasın her şey yaşayarak öğrenilir
14 Yorumla
- +1 yıl
bende çok benzer bi durum yaşadım sürekli aklıma keşke keşke diye geliyor ama zamanı geri alamayız akıllanmalıyız ve kimseye güvenmemeliyiz sonuçta o anda sadece biz istediğimiz için yapmadık karşılıklıydı her şey bunu unutma gönlünü ferah tut
Soran+1 yılGerçekten bu kadar beyinsiz arasında güzel yorumlar görmek beni mutlu etti. Herkes hata yapabilir. Ben çok pişman oldum ve gerçekten bu durum için aşırı üzgünüm
- +1 yıl
kesinlikle herkesin çok iyi bildiği bi konu ama o duruma girmedikçe kimsenin umrunda değil üzgün olmamız bir şeyi değiştirmeyecek ama pişman olmak gerçekten bize iyi olur bundan sonraki ilişkilerimiz için
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Umarım bir ders çıkartmışsindir.
Eski arkadaşın bu resimleri kullanmazsa sorun yok. Kullanırsa da asla korkup sinme ve şikayetçi ol.22 Yorumla
Soran+1 yılMesele korkmak değil. Öyle bir şey yapmaya çalışsa benim gerçekten susmucagimi iyi biliyor. Hakkımı savunan bir kişiliğe sahip olduğumu iyi biliyor. Ben sadece Bunu yaptığımdan dolayı çok pişmanlık yaşıyorum kendimi affedemiyorum. Tek sorunum bu aslında. Tarif edemiyorum şu an ki duygularımı...
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kötü hissetmeni gerektiren bir şey yok senden bunu istediği için o utanmalı. Kimseye güvenilmemesi gereken bir dönemde yaşadığımız halde seni zora sokacak bir şey istemiş. Sadece görüntüleri sildiğinden emin olmaya çalış. Elbette asla tam olarak emin olamazsın ama en azından yayarsa başına gelebilecekleri ona hatırlat.
02 Yorumla
Soran+1 yılGoeuntulerimi çoktan silmiştir. Ama her ihtimale karşı onun görüntülerini yanımda tutuyorum. Mesele korkmak değil yarın bir gün beni tehdit ederse başına neler getirebileceğimi sessiz davranmicagimi hakkımı savunacagimi iyi bilen biri. Mesele şu ki ben aşırı derecede pişmanlık duysunu yaşıyorum bu yaptığım hatayı unutamıyorum
- +1 yıl
Hatalarımız bize her zaman böyle hissettirir ona yapacak bir şey yok. Hayatta hataların da olması zorunlu bir olay böyle bak.
- Cinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılSon pişmanlık neye yarar olmadı yaaaar şarkısı seni bir yere kadar götürür. Sonra zaman geçtikçe acıların ve pismanlıkların azalmaya başlayacak. Büyük hata yapmışsın. Fakat keşkelere fazla saplanıp kalma ve hayatı kendine zindan etme. Olan olmuş artık. Olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Dediğim gibi zamanla acıların geçecek. Sabırlı olmalısın. Geçmiş olsun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 765 cevap paylaştı. kendını kotu hıssetme olan olmuş o karaktersize güvenmişin sen napabilirsn ki o seni teht ederse şayet kesınlıkle prim verme ne olursa olsun resmini pylaşırsa seni rencde edici davranışı olursa polise git şikyetçi ol cezası ağır olur korkma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istedin ve attın hiç pişman olma bekaretini versen dahi bu pişmanlık duyacağın bir şey değil olmamalı da sen kahin değilsin kimsenin alnında karakter bilgisi yok o yüzden gülümse ve önüne bak 🤗
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama olmuyor. Kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum. Bilemedim böyle bir şey yapacağını gerçekten evlenecek gibi konuşuyordu benimle
Cevap sahibi+1 yılAnında olmaz zaten yıprandın tabi anlıyorum ama sürekli bunu düşünüp kendini de suçlama. Bak aynı şeyi konuşuyoruz bilemezdin kimse bilemez.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için:((
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim🤗
Yapmışsın bir hata bir daha asla yapmaaaa. Sana değer veren seninle gelecek dusunen biri sabrederr kocan bile olsa böyle bir şeyi yaparken yüz defa düşün neler var neler çok üzme kendini
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbacım nude isteyen sapık ve abazadır
evlenilicek biri değildir sadece o an zevk için istiyordur hepsi bu
bence daha atma kimseye22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle atmam artık. Yaptım bir hata gerçekten böyle biri çıkacağı aklımın ucundan geçmezdi
Cevap sahibi+1 yılbencede artık daha tma
ders olsun bu olay sana
+1 yılBuradaki namus dersi verenler öncelikle kendi hayatlarına baksınlar hayat bu düşmez kalkmaz bir Allah. Kendini kötü hissetme olabilir önemli olan bu hattayı tekrarlatmaman. Bu erkek milleti böyle işte bunu asıl unutma her zaman kaçan kovalanır. kendini asla artık öyle kolay teslim etme bundanda bir ders cıkar.
20 Yorumla
+1 yılİşte birini. Seçerken güveniceksin hemde kendinden çok o kişiye güveniceksin ki öyle atıcaksın resim yoksa tehdit edebilirdi şimdi sen boş ver o an yaşadığın zevki düşün mutluysan hiç takma kafana.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseye güvenmemek gerek, inşallah dağıtmaz o görüntüleri, çünkü çok k. pek var g. vat olan
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey olamaz onun da videoları var bende. O çoktan silmiştir ama ben silmedim her ihtimale karşı. ama içim çok kötü oldu kendimi çok kötü hissediyorum yaptıklarımdan dolayı. Evleneceğiz gibi konuşuyordu ondan dolayı rahattım
Cevap sahibi+1 yılLafta herkes dürüst, çoğu evlilik falan yalan öyle kandırıyor burada görüyorsun onun silip silemediği bilinmez ama sen tedbirini almışsın, yine de dediğim gibi sevgili bulamasa seni istese gitmesen tehdit eder. Çünkü öyle zorba çok, okuyoruz her yerde
- Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılPişman olman neyi değiştirecek? Mantıklı düşünüp pişman olacak şeyler yapmamak lazım. Ya da olan oldu diyip geçmek lazım. Bu ikisini yapamıyorsanız henüz yetişkin dünyasına alışamadınız demektir
20 Yorumla saçmalama şerefsiz alçak utanıcak olan sen değilsin karşimm senin başın dik olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana sunu soyleyim yaptigin sey pis bir sey degil sevdigin erkege atmışsın. Ama bundan sonra hic bir erkek icin nude sanal seks gibi bir sey yapma normalde yani gercekte opusup sevisirsen seviş. Unlar pis seyler degil
10 YorumlaBelki de seni denemek için söylemiş olabilir, sıkma canını umarım ders alırsın bundan bir daha yapmazsın.. Zaten nude isteyen erkekten hayır çıkmaz. Benimde ilişkim var mesela fakat hiç birbirimize o şekilde fotoğraflar gondermedik ve istemedik
00 Yorumla
+1 yılAlçak pis bir varlık değilsin, sadece bir hata yapmışsın ki bu insanın doğası. Herkes hata yapar. Geleceği kimse bilemez, bundan ders çıkarıp hayatına sonraki girecek kişilerde farklı davranırsın. Kendine yüklenme lütfen.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef onun gözünde artık basit birisin çıkarları için seni kullanmış sadece :((
10 Yorumla Utanacak bir şey yok ben nudist im keşke bana denk gelse senin gibi bir i ben arıyorum bulamıyorum onun yaptığı ayıp sen onun için hislerini ortaya dökmüşün en güzel giysin le fotoğraf atmışın o senin kıymetini bilmemis o kaybetmiş utanıp çekinip hayatı kendine zehir etme
10 Yorumla
+1 yılKötü de olsa tecrübe tecrübedir. Bir daha ilişkilerinde kocam olacak kafasıyla hareket etmezsin. Geleceği mi gösteriyor size laflarıyla erkekler. Bu kadar kanmaya meyilli olmayın.
10 Yorumla
+1 yılNude isteyen erkekler net abazadır. Evlenmeden böyle şeylere kalkışırsan kullanılırsın. Azıcık kendinize saygınız olsun bu kadar düşürmeyin kendinizi.
20 Yorumla
+1 yılYani ilk kez yapmissin belli
O yuzden hatandan ders cikarsan yeterli
Peki fotolarla sence sana bisiler yapmaya calisir mi ilerde04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama yapacağını sanmıyorum. Akraba sayılır hatta ilişkimizin olduğunu duymalarindan bile çok korkuyordu böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama her ihtimale karşı onun videolarını silmedim
- +1 yıl
O da atti yani peki onunkiler nasildi
Soran+1 yılFazla ayrıntıya girmek istemiyorum bu konuyla ilgili. Ama onunda yüzünün net olduğu fotoğraflar videolar var elimde. O benimkini çoktan silmiştir ama ben silmedim. Hiç bir şey yapamaz bunu da biliyorum ama ben yaptığımın pişmanlığını fazlasıyla çekiyorum tek sorun bu
- +1 yıl
Silmez diye emin olma belki o da sen gibi dusunup saklamis olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler hep öyle konuşuyo bir de gelin ata binmiş ya nasip demiş diye laf var atılmamalı bence hiş bi zaman
10 Yorumla
+1 yılO atmadı mı? Ayrıca nedir bu nude sevdası, adam akıllı biri böyle bir şey istemez. P. ezevenklerin işidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl şeytan erkekler oldu diyorum da kimse inanmıyor.
20 Yorumla
+1 yılbiliyor musun hiç bir erkeğe evlensen bile güvenmeyeceksin
21 Yorumla- +1 yıl
EİG bence
- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere güvenmez olmaz hiçbir konuda sen de bir daha aynı hatayı yapmasın dikkat bundan sonra başına bela alırsın sonra
00 Yorumla Ders olsun sana bir daha kimseye atmazsın. birde yüzün gözükmemiş ise kafana takma o kadar bir şey yapamaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Olan olmuş artık yapacak bişey yok.
Geçmişle takılı yaşanmaz.
En azından ders almış oldun bu tecrübeyle.00 Yorumla
+1 yılOndan geçmişte paylaştığınız fotoğrafları düzgünce silmesini iste birbirimizi güzel hatırlamak için de
01 Yorumla- +1 yıl
Ben şu an ki sevgilimin bile olan fotoğraflarını sildim aramız bozulunca belki düzeltemeyiz diye ama bazen keşke silmeseydim neden sildim diyorum kficmxxkxk
Aynen kendini kullandırmış oldun. Nude derken nereni attın? İç çamaşırlı halini attıysan sorun olmaz.
00 YorumlaGeçmiş olsun Twitter Türk ifşalardan izlersin artık
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey olamaz onun da videoları var bende. O çoktan silmiştir ama ben silmedim her ihtimale karşı.
Senin gibi kızların 1 gram beyni olduğundan şüpheliyim
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ayrıldınız kanka demek ki birini buldu hemen bıraktı seni ondanda ister seni unutur merak etme
10 Yorumla
+1 yılSacma sspsj konusma ne var bunda yobaz misin sen yaaaa bu neyin kafası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılböyle hissetmen normal ama yapacak bir şeyin de yok. tek endişen olsun; o da bir yerlerde yaymasın bu fotoğrafları.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey olamaz onun da videoları var bende. O çoktan silmiştir ama ben silmedim her ihtimale karşı.
- +1 yıl
iyi de erkek bunu çok önemsemez ki.
sonuçta bunlar mastürbasyon videoları muhtemelen.
sildiğine emin misin peki?
Soran+1 yılEvet silmiştir telefonda tutacağını sanmıyorum. yedeklemeyi de akıl etmemiştir anlamaz öyle şeylerden üstelik akraba. İlişkimizin olduğunu bile birilerinin duymasindan çok korkan biriydi
- +1 yıl
bir de akraba mı?
valla iyi cesaret sendeki ne diyeyim :)
madem bu kadar eminsin tehlike yok o zaman
+1 yılBence kendini asmalisin. Kendini bosyere uzme canim. Ben her daim senden taraftayim
00 Yorumlaİnşallah sonra sorun çıkmaz defolup gider hayatından. Gönlüne görw olsun her şey
00 YorumlaOlmuş olan artık. Bir daha yapma ama ders olsun sana
00 Yorumla
+1 yılBakıp bakıp içiyordur ben bunu nasıl kaybettim ahh diye 🙂
00 Yorumla
+1 yılYaaa alt tarafı resim birlikte bile olmamışsın takma bu kadar kafana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Öyle bir zamandayız ki insanlar kocasına bile nude atarken 2 kere düşünmesi gerekir oldu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Olmuş ile ölmüşe çare yok umarım eskide kalan resimlerini kullanmaz. :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenenler dahi ayrılıyor. Ne olursa olsun atmayın. Mutlaka pişman olursunuz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılKendin etmiş kendin bulmuşsun. maalesef yapacak bişey yok. Sebepsiz yere ayrıldı diyorsun. illaki vardır bir sebebi. Sadece sen bilmiyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir çok kişi yapıyor ınu olan olmuş kendini üzmenin bir anlamı yok bizdede benzer sorun oldu
00 Yorumla
+1 yılŞerefsizin önde gideni amacı kullanmaktan başka ni bok değilmiş güzel kardeşim belkide seninle birlikteyken de o kızla konuşuyordu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan hata yapabilir önemli olan hatandan ders çıkarmak hata yap yapa öğreniyoruz herşeyi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak dertleşmek istersen yaz konuştukça rahatlarsın
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu da sana ders olsun. Geçmişi unutup geleceğine bak derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece bir kere mi attın online görünt ülü mü yaprınız
00 Yorumla
+1 yılSana ufak bir tavsiye vereyim ne olursa olsun gerçekten seven biri asla senle cinsellik düşünmez. (tecrübeye sabit)
13 Yorumla- +1 yıl
İnsan cinselliği sevdiğiyle düşünür ve yapar. Sevmediğiyle düşünen ve yapan sapıktır
- +1 yıl
Hayır bir insan evlilik düşündüğü insanı o şekile getirmez
- +1 yıl
O şekile getirip getirmemesini tartışmıyorum. Eğer yaşıyorsa o cinsellik sevdiğiyle olur. Başka türlüsü net sapıklıktır
+1 yılBiliyor musun erkekler hep evlilik vaadinde bulunarak sizi kandırıyor. Işte şey yapalım evlencez söz falan diyerek...😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanmayın erkeklere çoğu tam bir pislik zihniyeti bozuk
20 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler