Cinsel Yaşam Nude atmak eskiden benim için çok kötü bir şeydi ama artık değil? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 eski duygularıma tekrardan sahip olmak istiyorum ama elimde değil siz ne düşünüyosunuz Güncellemeler+1 yıl atıyorum demedim nude atmak dedim iyi misiniz siz apt0l erkekler Nude atmak eskiden benim için çok kötü bir şeydi ama artık değil? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok tehlikeli bir şey. Sana gıcıklığına alır resimlerini senin ailene yollar. İnternete yükler. 3 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl pisküvetin kırmızı açma halkasını açtıktan sora geri dönüşü yok maalesef ya içindekileri tüketeceksin ya da çöpe atacaksın. 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eskiden ayıp geliyormustur. Muhafazakar yanın seni darlıyordur. O yanı kaybettiğin için umursamıyor olabilirsin. 0 0 Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Düşünceler zamanla değişiyor seninkiler de revize olmuş 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yınede atma sen 0 5 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden aptalndedın sımdı Yorumla Soran +1 yıl yalan mı dedim Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kedı adıma evet Yorumla Soran +1 yıl fenomen soruyu şikayet edince kalkıyo mu sorular Yorumla u kakilakuku +1 yıl Hayır kural dısıysa kalkar Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zevke kaptırınca kendini değişiyor insan 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Hoşuna gidiyorsa at, Keşke bana da atsan :P 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Rutine dönmüştür artık 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Görmeden bisey diyemem 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hadi ya at da gözümüz şenlensin 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Asılan sinir siradanlasir 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Cansınnn 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bana da atsana 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tuhaf. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zevk veriyor mu sana 0 16 Yorumla Soran +1 yıl attım yazmış mıyım canım mısın Yorumla Soran +1 yıl sqlak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akilsiz attin dedim mi sana sadece bu sana zevk veriyor mu dedim Yorumla Soran +1 yıl zevk vermesi için atmış olmam gerek şaka mısın akılsız da sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sakin ol sakince konuşalım atmayi düşünmek sana ne hissettiriyor Yorumla Soran +1 yıl s g gibi şeyler hissettiriyor anlarsın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S g ne anlamadım Yorumla Soran +1 yıl boşluğu çıkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Agzin cok bozuk senin hakaret edip durma bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzgünce konuşalım dedim Yorumla Soran +1 yıl ben ediyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etme iste düzgünce konuşalım hakarete gerek yok Yorumla Soran +1 yıl var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nude atmak neden kotu değil senin için ne değişti de böyle düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl ay bi sus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi tamam sustum kızım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl normal geliyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ne oldu sana konuşmak ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çok tehlikeli bir şey. Sana gıcıklığına alır resimlerini senin ailene yollar. İnternete yükler.
pisküvetin kırmızı açma halkasını açtıktan sora geri dönüşü yok maalesef ya içindekileri tüketeceksin ya da çöpe atacaksın.
Eskiden ayıp geliyormustur. Muhafazakar yanın seni darlıyordur. O yanı kaybettiğin için umursamıyor olabilirsin.
Düşünceler zamanla değişiyor seninkiler de revize olmuş
Ben atıyorum istiyorumda çünkü eğlenceli zevl veren seyler
Yınede atma sen
Neden aptalndedın sımdı
yalan mı dedim
Kedı adıma evet
fenomen soruyu şikayet edince kalkıyo mu sorular
Hayır kural dısıysa kalkar
Zevke kaptırınca kendini değişiyor insan
Bir kere başlarsan arkası gelir.
Hoşuna gidiyorsa at, Keşke bana da atsan :P
Artık eski duygularına sahip olamazsın