Cinsel Yaşam Evleneceğim kişiye labioplasti olduğumu söylemeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İstemiyorum açıkçası bilmesini Evleneceğim kişiye labioplasti olduğumu söylemeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne gerek var sende kalsın. Söylemeye gerek yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben de olmak istiyorum çok acılı ağrılı mı biraz bilgi verir misin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hastanede yattın mı hissiyatta sorun oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Yatmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl memnun musun su an Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tesekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar büyük çok mu? Ameliyat olabiliyormuşsun ama gerek olmaz bence 1 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki yapan erkek miydi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun için mi söylemek istemiyorsun? Kaç yaşındasın? Yorumla Soran +1 yıl Hayır be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İz falan yoksa ne gerek var ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok belli olmuyorsa. Kaç yaşındasın? Ailen ne dedi bu duruma? Yorumla Soran +1 yıl Bir şey demediler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel olmuştur şimdi :) Yorumla Soran +1 yıl Evet güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zorlu mu ağrın var mı? Bununla ilgili ailenle nasıl konuştun bu pek söylenmez Yorumla
SawGenx Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl neden labioplasti oldun? memnun değil miydin görüntüsünden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pek değildim evet Yorumla SawGenx +1 yıl anladım. yani söylesen de olur söylemesen de. erkek için çok önemli bir durum değil bana göre Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende çarşamba günü oldum ne zaman şişliği gececek 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada iz kalmıcak ama söylemesen anlamaz o Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktor bana 6 hafta ilişki yasak dedi bu çok değil mi Yorumla Soran +1 yıl Bana 1 ay demişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk seferde acıdımı peki Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Sempatiko44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl peki nasıl oldu şu an çok mu güzel 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Görsem olur mu utanır misin öncesi sonrası var mi Yorumla Soran +1 yıl Niye göresin ki? Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Bakalim hoş olmuş mu ilerde evlenirsem eşimin de belki yapmasını isterim Yorumla Soran +1 yıl Sanane ya Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Peki iyi günler Yorumla
CemmCenkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Bence gereksiz bir durum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Diktirdin yani 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Labioplasti neydi ablam Yorumla Soran +1 yıl Araştır lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baktım google dan bi halt anlamadım 🤦♂️😂 Yorumla
doktorcıvaanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Doktorsa anlar ama 1 10 Yorumla ÇılgınHatunnn62 +1 yıl Nasıl anlarki Yorumla doktorcıvaanım +1 yıl @ÇılgınHatunnn62 o da meslek sırrı her yerde söylenmez 😜 Yorumla ÇılgınHatunnn62 +1 yıl Her doktor anlar mı peki? Yoksa doktorun çalıştığı alana göre değişir mi? Yorumla doktorcıvaanım +1 yıl @ÇılgınHatunnn62 onu bilmem ben kendim ilgi alanım diye anlarım başkası anlar mı ona yorum yapamam Yorumla ÇılgınHatunnn62 +1 yıl Hmm anladım canım. Jinekolog musun Yorumla doktorcıvaanım +1 yıl @ÇılgınHatunnn62 değilim. Ya senden şeyime yorum yapmanı istersem? Yapt mısın yorum Yorumla ÇılgınHatunnn62 +1 yıl Tabiki. Yorumla doktorcıvaanım +1 yıl @ÇılgınHatunnn62 hemen de kaç kaybol cevap yazma Yorumla Soran +1 yıl Gel bana canım Yorumla doktorcıvaanım +1 yıl Nereye kim kime gelecek 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ne gerek var sende kalsın. Söylemeye gerek yok.
ben de olmak istiyorum çok acılı ağrılı mı biraz bilgi verir misin
Biraz
hastanede yattın mı hissiyatta sorun oldu mu
Yatmadım
memnun musun su an
Evet
tesekkürler
Ne kadar büyük çok mu? Ameliyat olabiliyormuşsun ama gerek olmaz bence
Peki yapan erkek miydi?
Evet
Onun için mi söylemek istemiyorsun? Kaç yaşındasın?
Hayır be
İz falan yoksa ne gerek var ki
Bilmiyorum işte
Gerek yok belli olmuyorsa. Kaç yaşındasın? Ailen ne dedi bu duruma?
Bir şey demediler
Ne güzel olmuştur şimdi :)
Evet güzel
Çok zorlu mu ağrın var mı? Bununla ilgili ailenle nasıl konuştun bu pek söylenmez
neden labioplasti oldun? memnun değil miydin görüntüsünden
Pek değildim evet
anladım. yani söylesen de olur söylemesen de. erkek için çok önemli bir durum değil bana göre
Bende çarşamba günü oldum ne zaman şişliği gececek
1 hafta sonra
Burada iz kalmıcak ama söylemesen anlamaz o
Evet doğru
Doktor bana 6 hafta ilişki yasak dedi bu çok değil mi
Bana 1 ay demişti
İlk seferde acıdımı peki
Yok
peki nasıl oldu şu an çok mu güzel
Aynen
Görsem olur mu utanır misin öncesi sonrası var mi
Niye göresin ki?
Bakalim hoş olmuş mu ilerde evlenirsem eşimin de belki yapmasını isterim
Sanane ya
Peki iyi günler
doğal değilmi tedavi nesi var
Bence gereksiz bir durum
Söyle bence
O ne oluyor?
Diktirdin yani
?
Labioplasti neydi ablam
Araştır lütfen
Baktım google dan bi halt anlamadım 🤦♂️😂
Doktorsa anlar ama
Nasıl anlarki
@ÇılgınHatunnn62 o da meslek sırrı her yerde söylenmez 😜
Her doktor anlar mı peki? Yoksa doktorun çalıştığı alana göre değişir mi?
@ÇılgınHatunnn62 onu bilmem ben kendim ilgi alanım diye anlarım başkası anlar mı ona yorum yapamam
Hmm anladım canım. Jinekolog musun
@ÇılgınHatunnn62 değilim. Ya senden şeyime yorum yapmanı istersem? Yapt mısın yorum
Tabiki.
@ÇılgınHatunnn62 hemen de kaç kaybol cevap yazma
Gel bana canım
Nereye kim kime gelecek 😅
Gerek yok
O nedir?
Nasıldı nasıl oldu
O ne demek