İlerde evleneceğim kişiye anlatmalı mıyım? kendimden tiksiniyorum

merhaba arkadaşlar sonuna Kadar okuyun ve gereksiz yorumlar atmayın!.. 3 sene birisiyle çıktım.. arkadaşımın kuzeniydi kendisi.. ben almanyada yaşıyorum o ise türkiyedendi.. ilk seneler güzel geçti.. ilk sene buluşmamızda onun beni dudağımdan öpmesine izin vermedim..çok inançlı birisiyim ters olduğunu biliyorum..neyse ateşle barut yanyana duramaz fazla.. 2inci sene yazın öpüştük..3senesinde dahada yakınlaştık...çok utanıyorum..bana oral yaptı..ama fazla sürmedi..açık konuscam göğüslerimi yaladı..sürtündü bana.. aklıma geldikçe kendimden tiksiniyorum... cinsel ilişki yaşamadık..analde birşey olmadı..1 ay sonra beni başkasıyla aldattı..duyunca dünyam yıkıldı...ya ona o Kadar güvenmiştim ki o yüzden bazı şeylere göz yumdum herseferinde ona günah bu diyorum..evleneceğimiz hayalleriyle yaşıyordum (APTAL KAFAM) çok yanılmışım...gerçek yüzünü görememişim...bin kere tevbe ettim birdaha yapmıçağıma kendime söz verdim..ondan sonra kimseyle yakınlaşmadım..ilerde eleneceğim kişiyede bu yaptıklarımı anlaticak değilim..ben yaptığımdan pişmanım zaten onun bilmesine gerek varmı ki? bilmese daha iyi kendimi daha çok kötü hissedeceğim..beni Temiz birisi bilsin yeter...artık kimseyle cinsel konuşmalara girmicem sevgilim bile olsa..beni seven böyle sever cinsellik düşünmez..abartma diyeceksiniz ama ben buyum işte... neyse...sizce ilerde evleneceğim kişiye anlatmalı mıyım? ben sadece birisini sevdiğimi söyliyeceğim fakat detayına girmicem..
İlerde evleneceğim kişiye anlatmalı mıyım? kendimden tiksiniyorum