- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan nedense yatakta farklı bir kişiliğe bürünüyor.
Veya aslında dişiliğini böyle daha çok hissedecekmişsin gibi bir düşüncen var muhtemelen. Dominant olmak seni yoruyordur. Artık kendini teslim edip zevkine odaklanmak istiyorsundur. Ama gerçekten sekste kadına itaatkârlık çok yakışıyor. Bu bir gerçek. Utanılacak bir durum yok bunda.
Ve nasıl söylenir konusunda ben de hâlâ çok çekinceler yaşarken, ciddi olacak bir ilişkide bunları sormak nasıl olur, ne tepki alır hiç bilmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayatinda dominet olman kendinden emin ve ozguveninin yüksek olmasından yonetenin sen ve kontrolün sende olmasını onemserken cinsel kişiliğinde erkeksin üstünlük sağlayıp seni ezmesi seni heycanlandirip cinsel arzularını kamcilayip yükseltmesi gizli içine sıkışmış özgürce cinsel arzularının yaşayamayan ve faklı fantazilerin seni heycana boğup haz vermesi seni cezbediyor çoğu kadında cinsellikte hep erkeğin gücünü hissederek ezilmek altında bu sayede kadınlığını hissederek dahafazla haz alır bu normaldir ama kimse bunu karşısındakine itiraf edemez sanırım seninki senin cinsel arzularına yeterince cevap veremiycek bu hayatta dengi dengine düşmüyor ne yazikki
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle söyleyeyim. Ben sosyal hayat ile yatağı farklı iki hayata ayırırım. Ben sosyal hayatta naif ve kadına saygılı yaklaşırken yatakta tüm gücümü kadına hissettirir tarzda sevişmeyi severim. Domine ederim. Sözümün dinlenmesini severim. Çoğu insan bence böyledir ama yatakta kendini eşinden sakınır. Yatkta özgür ol. Farklı kişiliğe bürün. Yoksa noluyo biliyo musun? Eşinle yaşayamadığın fanteziyi başkasında arıyosun. Bulursan da aldatmalae başlıyor. Şekil a ben
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Sormak en güzeli aslında ama ülkemizde bazı durumlarda yanlış anlaşılabilir insan bence sen yalnızken soru yonelt sıradan sorulardan sonra konu oraya gelebilir
İstekli olman ve beklentilerin normal umarım beklentınsekı gibi birisi olur yoksa evlilik cok keyifli olmuyor 😄
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ben de böyleyim dışardan aşırı özgür asla kısıtlamaya gelmeyen ama ilişkide erkek üstünlük sağlasın istiyorum. fantezi boyutunda olmadım hiç sadece kafamın içinde böyle. utanırdım ben de söylemeye aslında söylemek gerek belki de. ben kurnazlık yapıyorum:D eşim kaba saba biri değil öyle canımı yakmaktan çekinir ama bazen çok kudurtuyorum ve kaçıyorum kaçınca deliriyor, tahrik ediyorum ve onu o kıvama ben getiriyorum. adamın gözü dönüyor hiç sert davranmayan adam bir anda bambaşka biri oluyor, belki de içindeki canavarı çıkarıyorum ortaya. onun o noktasını buldum yani belki sen de öyle yaparak yaşayabilirsin fantazilerini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu şu görücü usulu kısmetsizlik falan filanı bırakın
siz erkeği görmeye gidin
neden evde vitrindeki raf ürünü gibi alıcı bekliyorsunuz. siz gidin beğendiğiniz erkeğe. siz görücü olun.04 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım mı sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende is ve ev hayatinda gayet dominant biriyken, konu yatak odasi olunca esime birakiyorum kendimi, teslim oluyorum. Aksi mumkun degil.
61 Yorumla- +1 yıl
Zevk almayı biliyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin gibi fantezileri olan kadınlar için deli olan çok adam var, birçok insanın hayallerini süsleyecek fantezilere sahipsin. Mesela benim karşıma çıkmış olsaydın şimdiye nikahlı eşimdin… hahahsjs
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden bu kadar kısmetsizim hak mı bu
Cevap sahibi+1 yılArayışta olunca insan bazen kısmeti kapanabiliyor. Belki de iyi bir şeydir bu senin için, bütün bunları anlayışla karşılayacak biri çıkmayacaktı karşına ve üzülecektin. Ben şahsen bütün bu söylediklerine tamamım, keşke senin gibi biri olsaydı hayatımda. Genelde hep “vanilla sex” seven kadınlarla birlikte oldum. Evet keyifliydi, pişman veya eksik hissetmedim hiçbir zaman ama yine de hayal ettiğim şeyleri yaşayamadım.
Cevap sahibi+1 yılOrada yazan yaşım doğru değil bu arada…
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şeyden korkma kısmetinin seni gelip nerede bulacağını bilemezsin asla.
- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar yatakta olacak şeyler. Bence utanacak cekinecek bir durum yok. Ayrıca ülke erkeklerinin yüzde 90 ı senin gibi biriyle evlenmek ister net söylüyorum. Yani herhangi bir sorun yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yatak hayatını sonuçta eşinle yaşayacaksın bunları bilmesi gerekiyor elbette ki senit tatmin edebilsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence en azından fantezilerini anlattığın birisi ile sosyal medyadan tanışıp buluş ve isteklerini gerçekleştir. Yoksa evlenmek çok riskli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi tane daha yay burcu tanımıştım, anal hastasıydı artık vajinal değil analdan zevk alıyorum, erkeğin istediği gibi kullanması hoşuma gidiyo ve herşeyimle erkeğe teslim olmak istiyorum diyordu. Seninki de ona benziyor biraz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen niye denk gelemiyorum senin gibisine. En büyük korkum yatakta uyumsuz olacak bir kadının denk gelmesi. Sırf bu tarz beklentileri karşılamayacak, itaatkâr olmayacak biri olursa diye hep çekindim evlilikten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhh ah böyle hatunların bu durumda olması kadar üzücü bir şey yok. Merak ettiğim bir şey var ama. Bu yaşına kadar hiç içine bir şey almadın mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır almadım klitoristen mastürbasyon yaptım hep
Cevap sahibi+1 yılTebrik ederim. Hiç mi canın istemedi bu yaşa kadar ne bileyim deliğin yakınlarına elin gitmedi mi?
Soran+1 yılGitti tabi ki ama özel bi an olsun istedim
Cevap sahibi+1 yılValla millet ne der bilmiyorum ama benim gözümde gerçekten değerlisin. Kimşle tanışırsan tanış şanslı olacağını düşünüyorum. Belli ki cinsel anlamda mutlu edeceksin erkeğini ama dediğin gibi partnerinin senin hakkını vermesi hele ki görücü usulüyle baya zor. Seni tanımak isterdim gerçekten
İstediğini soylicen ki alacaksin yoksa alamaz hep yarim kalirsin
00 Yorumla
+1 yılSen söyle neden korkuyorsun ki. Sekste dominant olmak bence kadınlar için daha iyi
00 Yorumla
+1 yılUygun bir zamanda söylemelisin eminim onunda hoşuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe zaten öyle feminen özgürlük yanlısı görünen herkes kendine hüküm edilmesine, dominant olan birine teslim olmayı bayılır. Bunu ifade edemez.
Fantezilerinizi sevdiğiniz ile açık açık konusun00 Yorumla
+1 yıleder eder merak etme. evlenince ne istiyorsan söylersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu normal olan bir şey. Çok nadir de olsa tersi de olur ama dominant davranılmasını sevmen, (sadece cinsellikte) gayet normal.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇoğu sakin insan da, yatakta sertleşebiliyor. Bu durum da var...
Cevap sahibi+1 yılAcı çekmekten daha fazla istediğin şeyler var mı?
Soran+1 yılAcı çekmek değil sadece domine edilmek
Cevap sahibi+1 yılHa yani kafanı bastırıp domaltma tarzı şeyler seviyorsun sadece.
Cevap sahibi+1 yılNefes nefese inleyeceğin tarzda
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılBu gayet güzel ki
Cevap sahibi+1 yılNeyse görücün var, bunun sertleşmemesi ve sana kadınlığını yaşatma düşüncesini aklımdan çıkartmalıyım 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel hayatını erken keşfedip bunu saklamak için tam tersine bir karektere bürünmüşssün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ediyorum aynı eski sevgilimsin o da yay burcuydu birebir aynısınız bende kızda sıkıntı var sanıyordum ama değilmiş salladık gül gibi kızı iyi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYaylar ateşli olurlar akrepmiş boğaymış tek geçer
Cevap sahibi+1 yılKonu sadece ateş değilde normalde ilişkide ben baskınım genelde bundan çatışıyorduk. Sonra ilişkiye girmeye başlayınca önceden beklenti ve isteklerimizi konuşuyorduk. Ben söyledim sonra bana uyum sağladı ama istediğim için sanıyordum. Sonra ben ona uyum sağlamaya çalıştım (ipleri ona vermek gibi) daha az etkilendi. Ben baskın rolde iken şelale oluyordu. Öyle yani bu konuda
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar eşlerine böyle fantezileri söyleyemediği için genelde gizli şekilde başkasıyla yapıyorlar. Ya da içlerinde tutuyorlar. Evli birkaç kadına denk gelmiştim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulüyle evlenince evlendiğin kişinin profesyonel bir erkek olacağını mı düşünüyorsun
Biz yayların yapısı böyle zaten ama beklentiler ve karşılaşılan eh işte
00 Yorumla
+1 yılevet evlenmeden önce söyle hatta yoksa mutsuz olursun
00 Yorumla
+1 yılDeyim yerindeyse yatakta nefes aldırmam. Baskın olmayı ve dediğin gibi el kol bağlamayı pozisyondan pozisyona sokmayı evirip çevirmeyi çok severim ve yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke seninle evlenmiş olsam bende sen gibiyim bana da tam aksine sıfır libido eş geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence biiraz çözmen gerek öyle yapmalısın. peki normalde nasıl yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun neden oldugunu anlatabilirim istersen. dominant bir birey olarak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaz bana anlatayım
+1 yılAl benden de o kadar kısmetsizlik bende de
00 Yorumla@soran dertleşmek ister misin?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSWt on,,,, takılınn 👏👏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradigim fikirde bi kadinsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen tam benliksin aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşine herşeyi söyleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSana sadist bir erkek lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılAcı çektirmek değil sadece bunlar
- +1 yıl
Biliyorum. Cinsellikte mazoşistsin sen
Soran+1 yılSadece domine edilmek istiyorum karşı tarafın acı çektirmesi değil sadist mazişist bunlar ağır kaçıyor
- +1 yıl
Deneyince seversin :)
Soran+1 yılDenemeye açığım tabi
- +1 yıl
Gel deneyelim :)
Kesinlikle soyle yoksa evlenme
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle tabi
00 Yorumla
+1 yılSen gibi birjni bulsam keske diyorum 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKelepçe kırbaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar mı şu an biri peki
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim ismim kivamç seni tanımak isterim sende istersen
**spu sanar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de ondan korkuyorum
Harika birisin
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler