Cinsel Yaşam Erkek sevdiği kızla her gün sevişmekten bıkar mı? Girrlsss Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl İnsan sevdiğine sürekli dokunmak istiyormuş çünkü bi arkadaşım demişti Erkek sevdiği kızla her gün sevişmekten bıkar mı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben eşimle sevişirim sadece. ve bıkmazdım. 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bıkar.. Her gün pilav yenmez miydi neydi, öyle bı laf vardı doğru.. 1 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl hayır. ben benim fb lerle her gün buluşmak isterdim sevdiğim kız olsa onu asla rahat bırakmazdım 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben kolay kolay bıkmam kız soğutmazsa kendinden 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hergün cidden çok sıkıyor 1-2 kere ara vermek gerekiyor. ki 1 günde 3-4 postadan bahsediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben bıkmam kesinlikle ama hergün sevişmek yorucu olur hem erkek için hem kız için. 2-3 günde bir tadı da daha zevkli olur bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevdiğim aşık olduğum kadını hergun ama hergun sabahlara kadar saatlerce s... kerim ben 🤣 0 1 Yorumla Girrlsss +1 yıl İyi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hergün sevişirse sevdiği olmaktan çıkar..bazı şeyleri tatlı tatlı yaşamalı 0 0 Yorumla
düşünceli-erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben bıkmazdım hergün değil her saat isterdim 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek sevsede sevmesede sevismekten bikmaz 0 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani aldatma olayı genelde bu yüzden oluyor ya 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Her gün zaten olmaz 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Sanmıyorum. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tamamen kıza bağlı 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Bıkar evet 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bi süre sonra evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hergün kuru fasülye yenmez bacimm 1 1 Yorumla Yenidenyenii +1 yıl 😅😅 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bikmam sonuna kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben eşimle sevişirim sadece. ve bıkmazdım.
Bıkar.. Her gün pilav yenmez miydi neydi, öyle bı laf vardı doğru..
hayır. ben benim fb lerle her gün buluşmak isterdim sevdiğim kız olsa onu asla rahat bırakmazdım
Ben kolay kolay bıkmam kız soğutmazsa kendinden
hergün cidden çok sıkıyor 1-2 kere ara vermek gerekiyor. ki 1 günde 3-4 postadan bahsediyorum.
ben bıkmam kesinlikle ama hergün sevişmek yorucu olur hem erkek için hem kız için. 2-3 günde bir tadı da daha zevkli olur bence
Sevdiğim aşık olduğum kadını hergun ama hergun sabahlara kadar saatlerce s... kerim ben 🤣
İyi
hergün sevişirse sevdiği olmaktan çıkar..
bazı şeyleri tatlı tatlı yaşamalı
Ben bıkmazdım hergün değil her saat isterdim
Erkek sevsede sevmesede sevismekten bikmaz
Bıkar bakmazsa aldatır mi sence
Yani aldatma olayı genelde bu yüzden oluyor ya
Tam bağlı bir öküz ise bıkmaz
Sanmam
Her gün zaten olmaz
Sanmıyorum.
Tamamen kıza bağlı
Bıkar evet
Bi süre sonra evet