Bana asla benimle evlenmek istemediğini en başta söyledi..
Ama ben adamı çok beğeniyorum ve içimde kalmasın diye istediğim her şeyi yapıyorum ve fok zevk alıyorum
Kullanıyor mu beni
Bana asla benimle evlenmek istemediğini en başta söyledi..
Ama ben adamı çok beğeniyorum ve içimde kalmasın diye istediğim her şeyi yapıyorum ve fok zevk alıyorum
Kullanıyor mu beni
Yani hergün sevişiyorsun, ayrı sen istediğin için sevişiyorsun. Adam da yok demiyor tabiki. Hangi erkek olsa yok demez. Bu kullanmak değil bence. Sana acıkca söylüyor evlenmem kesinlikle diyor. Sende bunu bile bile yapıyorsan sen kendin kendini kullandırıyorsun. Adamın suçu yok. Zorla da almıyor. Veren razı alan razı. Olay bu.
Şu an şu durumda olay anlattığın şekildeyse sen her şeyin farkındasın ve de zevkte alıyorum diyorsun kullanılma göremedim. Ha deseydi ki seni seviyorum işte beraber olucaz sen de istememene rağmen memnun etmek için beraber olsaydın evet derdim ama bu durumda kullanılma göremedim. Ama sen kendini kullanılmış hissediyor musun? Eğer öyle hissediyorsan illaki bir sebebin vardır:
Cevap
16Cevap
Zevk alıyor musun? Almasan yapmazsın yapıyorsun yaşa dibine kadar boşverrr,.
Di mi
Çok zevk alıyorsan zevkine bakacaksın o zaman boş ver düşünme bu seferde yaptığın seksin kalitesi düşecek yaslar nedir?
Iste seveni opuyolar openi seviyolar bu devir boyle yapacak bir sey maalesef
Gayet zevkli
Devam et durayim deme o zevk dedigin seyin ne kadar zararli oldugunu gorursun bi de kullaniyor mu beni demis ya yok askindan geberiyor yuzuk takacak parmagina nikahi da basacak
Onunla evlilik düşünmüyorum ve sevişmenin de bir zararını görmedim aksine çok faydalı
Dogrudur ilerde faydalarini goreceksin zaten cokca icin rahat olsun bu konuda
İleriyi düşünerek kendini zevkten mahrum bırakmamalısin
Ileriyi dusunerek evlilige yasanacak bir sey birakmalisin velev ki evlenmek istemiyorsun gecici heveslere kendini kaptirarak zevk dedigin seyin siradanlasmasina goz yumarak karsilasacagin hoslanacagin sevecegin kisilere karsi hislerini arka plana atarak onlari cinsel obje olarak gormeyi bilincaltina kabul ve telkin ettirmelisin ki gercekleri gorebilesin
Sende onu kullanıyorsun hatta sen onu kullanıyorsun
Seni kandırmıyor, hem onun seninle seviştiği kadar sende onunla sevişiyorsun.
Sen edepli olsan nikahsız başka biriyle olmazdın hak sana
Hayat kısa istediğim her şeyi yaşamalıyım hiçbir şey içimde kalmamalı
He görürsün ileride sen hayatı bekle ondan sonra sağda solda ağlıyonuz delikanlı adam neden kalmadı siz nmuslu kadınlar olsanız devir bozulmaz dı AIDS hastası gibisiniz
Hahaha cinsel ilişkiye girip bundan pişman olmakta kaçıncı yüzyılda kaldı bilmiyorum bu da bi şey yaşayamayan insanların kendini avutma şekli
Sence kullanmiyor da ne yapıyor seni sadece cinsel ihtiyacı icin bir arac olarak kullanıyor.
Ne var bunda
Nasil ne var bunda diye sen sormuşsun iste bende kullaniyor resmen seni onu diyorum
Ben kendi zevkime bakarım
alan razı veren razı doyurduğu kadar olduğunca ye tamam mı yavrum
Karsilikli kullanma eglenme olayi 😄
Sende onu kullanıyorsun, karşılıklı oluyor.
Tadını çıkarıyor
sanki sen onu kullaniyosun gibi :)
Sen onu o da seni kullanıyor Tabii ki
Zevk alıyor isen sorun var mı senin için
Öyle bakarsan sende onu kullanıyorsun
Hayır sen kullanmış oluyorsun bu durumda 😄
Aklın nerede?
Kullandırma kendini.
neden evlenmek istemiyor
sende kullandırtıyosun kendini mk
Sanki sen onu kullanıyosun gibi🤣
Peki zevkine mi sacdcf