Cinsel Yaşam Sevgilimle her gün sevişmek istiyorum neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yani hep sevişmek istiyorum sevgilimle ama arada sırada buluşup yapıyoruz nedenn Sevgilimle her gün sevişmek istiyorum neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ɢɛʟinciӄ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Pişman olmuyorsanız yapabilirsiniz normal bence, alan razı veren razı, isteklisiniz demekki ikimizde uyu önemli zaten cinsellikte. 0 0 Yorumla
Jr_karyagdi Takip Et Yoda Yaş: 109 +1 yıl Doyamadığım için her seferinde 5 6 kez boşalsan arada bir dersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben tam doymuyorum Yorumla Jr_karyagdi +1 yıl Partnerinle vaktini iyi değerlendir ve daha çok uzun seninle ilgilensin ayrıca tam birleşme yoksa anüsü ne masaj yaparak oral yapsın zevkini 2 3 katına çıkarır buda daha çok boşaltma ve rahatlama demektşr Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benle isteyecek halin yok ya tabi sevgilinle isticeksin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama ayda 1 görüşüyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bir ayda Yorumla Soran +1 yıl Ancak özlüyo sevişmeyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman seviştiği birisi var Yorumla Soran +1 yıl Hem onunla hem benimle sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen öyle san Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evmi yok balım:) ne bilelim neden 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Var her şey ama ayda 1 görüşüyoruz Yorumla GaraGuru +1 yıl neden ayda 1 ? yetmezki böyle ama Yorumla Soran +1 yıl Evet bana yetmiyor Yorumla GaraGuru +1 yıl erkek arkadasına yetiyormu? neden ayda 1 ama Yorumla Soran +1 yıl Yani bilmem ayda 1 görüşüyoruz işte bende anlamadım ona yetiyor demek ki Yorumla GaraGuru +1 yıl ne erkekler var bende böyle olacak of of:) ayda 1 nasıl yetsin insana ya durmadan mast. Yorumla Soran +1 yıl Çok yoğun çalışıyo onu bile yapmıyodur Yorumla GaraGuru +1 yıl sen nasıl dayanıyorsunn onun bu durumlarına? bu arada hangi sehir Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum işte boş bir zaman bulunca değerlendiriyoruz Yorumla
Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl si. kişin sevişin yiyişin 0 1 Yorumla pengueen11 +1 yıl Tavsiye gibi tavsiye Yorumla
venividi_ Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Azgınsın kanka normal yani. 0 0 Yorumla
Maviaris Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Sanal seks yapmıyor musunuz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Maviaris +1 yıl Sanal seks olmadan olmaz ki bence sonuna kadar haklısın. Sanal neden yapmıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Zaten sevmiyorum reel iyi Yorumla Maviaris +1 yıl Ama sanal sınırsız. Reelde konusamıcağın her fanteziyi dibine kadar konuşur zihnini rahatlatırsın Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman hep yapın söyle açıkça 0 0 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence gayet iyi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Pişman olmuyorsanız yapabilirsiniz normal bence, alan razı veren razı, isteklisiniz demekki ikimizde uyu önemli zaten cinsellikte.
Doyamadığım için her seferinde 5 6 kez boşalsan arada bir dersin
Evet ben tam doymuyorum
Partnerinle vaktini iyi değerlendir ve daha çok uzun seninle ilgilensin ayrıca tam birleşme yoksa anüsü ne masaj yaparak oral yapsın zevkini 2 3 katına çıkarır buda daha çok boşaltma ve rahatlama demektşr
Benle isteyecek halin yok ya tabi sevgilinle isticeksin
Ama ayda 1 görüşüyoruz
Neden bir ayda
Ancak özlüyo sevişmeyi
O zaman seviştiği birisi var
Hem onunla hem benimle sanmam
Sen öyle san
evmi yok balım:) ne bilelim neden
Var her şey ama ayda 1 görüşüyoruz
neden ayda 1 ? yetmezki böyle ama
Evet bana yetmiyor
erkek arkadasına yetiyormu? neden ayda 1 ama
Yani bilmem ayda 1 görüşüyoruz işte bende anlamadım ona yetiyor demek ki
ne erkekler var bende böyle olacak of of:) ayda 1 nasıl yetsin insana ya durmadan mast.
Çok yoğun çalışıyo onu bile yapmıyodur
sen nasıl dayanıyorsunn onun bu durumlarına? bu arada hangi sehir
Bekliyorum işte boş bir zaman bulunca değerlendiriyoruz
si. kişin sevişin yiyişin
Tavsiye gibi tavsiye
Azgınsın kanka normal yani.
Sanal seks yapmıyor musunuz
Hayır
Sanal seks olmadan olmaz ki bence sonuna kadar haklısın. Sanal neden yapmıyorsun?
Zaten sevmiyorum reel iyi
Ama sanal sınırsız. Reelde konusamıcağın her fanteziyi dibine kadar konuşur zihnini rahatlatırsın
arada kalan günlerde de de bana gel
Kudurukkkk her an islak ve yuksek 😊😊
o zaman hep yapın söyle açıkça
Bence gayet iyi.
Sevişmek mi seks mi?