Sevişmekten büyük zevk alan ve üst üste birkaç orgazm yaşayabilen her kadın seks düşkünü değildir. Fakat kişinin hiçbir doyuruculuğu olmayan cinsel ilişkileri sık sık yaşaması da tam tersi yanlıştır
Nemfomani: Kadınlarda görülen ailesinin yaşının ve psikolojisinin tam karşıtı bir davranışta bulunarak değişik erkeklerle olma isteği ve aşırı seksüel istek duyma ile karakterize bir cinsel işlev bozukluğudur. Kısaca kadında cinsel taşkınlık veya doyumsuzluğa varan aşırı seks düşkünlüğü demektir. Hastalık derecesine varacak kadar kompulsif cinsel ilişki kurma gereksinimi ve erkeğe doyamama durumudur. . Argoda "penis delisi olmak" olarak adlandırılır.
Eşine ya da sevdiği erkeğine duygulu ve cinsel yönden aşırı istekli olan kadınları nemfoman olarak değerlendirmek yanlıştır. Çünkü nemfoman kadınlar sosyal baskıları ve yasaları hiçe sayarak sadece bir erkekle değil herhangi bir erkekle ve her sınıftan erkekle yatmayı arzularlar ve genellikle de toplumda çok zor durumlara düşerler. Günümüzde nemfomanik kadınlar bazen mahkemelere kadar giden, büyük yankı yaratan, abartılı seksüel davranışları ile zaman zaman medyaya da malzeme olmaktadırlar. Eski Roma İmparatorluğunda Clausius'un karısı güzeller güzeli Messalina'nın her gece çeşitli erkeklerle yatmıştır. Messalina her gece kılık değiştirerek halkın arasına karışıp cinsel arzularını bastırmak için ilk bulduğu erkekle yatarmış. Bundan dolayı nemfomaniye "Messalina Kompleksi" denmektedir. Büyük Petro'nun karısı Katerina ve cinsel istek krizi tutkusuyla ne yaptığını bilmeyen mani nöbeti içerisindeki insanlar gibi hiç tanımadığı bir erkeği kendisiyle yatmaya zorlayan tarihten başka bir örnek de Kleopatra'dır. Kleopatra ve Messalina bu tür ünleriyle roman ve filmlere konu olmuşlardır.
Nemfomanlarda p*rnografi düşkünlüğü hızla kontrol dışı bir tutum halini alabilir ve seks bağımlılıkları alkol/madde bağımlılığı kadar güçlü ve yıkıcı sonuçlara yol açabilir. Öfkeli, sinirli ve gergin olan nemfoman kadınlar bir şeyler yolunda gitmiyor duygusunu sık yaşarlar, dikkatlerini toplamakta güçlük çekerler, gündelik faaliyetlerini yerine getirmekte zorlanırlar ve bu yüzden de diğer cinsel işlev bozuklukları ve özellikle orgazm bozukluğu da sık görülür. Çünkü nemfoman kadınlar cinsel boşalmada bile doyuma ulaşamazlar. Orgazmla birlikte gelmesi gereken rahatlama ve gevşeme olmaz ve cinsel gerilim hali sürer. Veya doruk noktaları çok yüksek olmadığı için ardından gelen rahatlama da çok yetersizdir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
burada keşke benimde öyle sevgilim olsa diyenler var öyle olmuyo işte en fazla günde 5 kez erkek boşalınca daha yapası gelmiyor kadınları bilemiyorum ama erkek çok kolay soğuyor bu alışkanlığın çok fazla devam ederse kendini seksden soğutmanın bir yolunu ara yoksa sen kötü yola düşersin yani genelev falan ancak orada rahat edebilirsin gücenmece darılmaca yok ancak orada doyururlar seni
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi hatunlarla takılmak hem enfes olur, bir o kadar da tehlikeli olur bence.
Ben şahsen güvenemem bu kadar cinsel istekleri fazla olan bir hatuna, sahiplenemem .Yarın öbür gün başka biri ile cinsellik yaşar, aldatır.
Nitekim bence aldatmışsındır en az bir kere.30 Yorumla
Hayır zaten olması gereken budur kadın erkekten çok daha isteklidir normalde ama her işte olduğu gibi bizim ülkede bu işte ters algılanıyor erkeğin daha istekli olduğu sanılıyor... Ayrıca sevgilinle aranda kesinlikle ten uyumu var...
68 Yorumla
Soran+1 yılNereden anladın ten uyumu olduğunu
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle ondan başkasınıda istemem zaten
Soran+1 yılDilerim olmaz öyle birşey başkasıyla olsamda hep onu hayal ederim
Soran+1 yılOlamam zaten her konuda sevgilim aklımın bir köşesinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılsevgilin çok zeki ve akıllı ise seni hiç bırakmaz böyle şans hayatta bir kere olur erkek için bir daha çıkmaz karşına biz kızla öpüşmek için kırk dereden su getiriyoruz Türk kızlarının nazı yok muadamı illallah ettiriyor bir bize çatmadı senin gibi çatmazda şans işte
20 Yorumlaherseye hastalik diyip durmayin hemen,bu kisilerin hormonu ile ilgili kimi az kimi cok salgilar ve atilmasi gerek bir sekilde,
bizimde hormon cok salgiliyor ama kardesim bize boyle kiz denk gelmiyorki kimi bulsak kendini leyla yapiyor bizide macnun saniyor,birakin biraz seviselim ::) :)30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbismilah sevgilimle nekadar birbirinize benziyorsunuz oda böyle kusursuz insana inanırmısınız o kusursuz ama yatakta senden farkı oral sevdası 10 kere boşalsam yine oral ister hiç durmadan tüm gün yapabilir sora benim canım çıkıyor sonraki gün yine kurudum bittim
20 Yorumlatatlım anladğım kadarıyla sizin oralarda günah zina olayı yok o halde rahat ol profilini açık tut senin gibi düşünen seks manyağı bulursun mutlaka ortalık sapık dolu mesela ilk sapığın olabilirim istermisin seks body olabilirim sana ne dersin
10 YorumlaSık sık biraz da şu taraflara doğru sık. Hayal dünyanda ne enteresan fantaziler varmış senin :) 4 kez her biri 20 dakikadan hesaplasan 80 dk. eder senin vajinan kaaçuk dan mı yapılmş ya da erkek arkadaşının penisi odundan mı :D Geçin bu ayakları git ergen egolarını fantezilerini başka yerde tatmin et genç.
113 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi birine düşse düşse duygusuz bir kadın düşer zaten bu kafayla gerçi onu bile hak etmezsin, benim gibilerini anca sen hayal edersin kimseye bişey kanıtlama gibi bir derdim yok işine gelmiyorsa cevap yazmassın önce bir yaşadığın hayaller ülkesinden gerçek dünyaya dön sonra konuş sen
Soran+1 yılLafımı tekrarlama istersen tabi beyinde
O kadar kapasitede yoktur:))
Madem ucuzum yazdığım şeyler zoruna gitmesin bu kadar, sen çok ahlaklısın ya aman deyim sanada bulaşır:)))
Soran+1 yılSenin ananda seni ucuzlukta dogurmus belli pazar mali kadar adisin tek kullanimlik...;))
Soran+1 yılSenin beynin baska kelime üretemiyor herhalde sürekli konuştuklarımı tekrarlıyorsun...
Zoruma falan giden birşey yok aksine bir erkek bana fahişe deyince hoşuma gidiyor o erkeğin canının ne kadar yandığını görmekten birde vuruyorsa emelime ulaşmışımdır:)))
Benim yaptığım o*luk seni hiç ilgilendirmez, banada fazla bulaşma aman deyim kirlenirsin çok namuslusun ya deyimine göre...;))
Hadii oğlum benim gibi o*dan bukadar git başka bir fahişe bul şimdi s*kmek için sırada bekleyenler var;)
Soran+1 yılSen önce kelime hazneni geliştir canım:))
Ben ne olduğumu inkar etmiyorum ama birgün sende ait olduğun yere gideceksin hadi şimdi uza*git:)))- +1 yıl
Kelime haznem geniş de sana karşı kullanabileceğim şeyler kısıtlı mesela basit,ucuz,kolay kadın v.b. standart şeyler fazlası gereksiz ne yoracağım kendimi :) Sen kendi haline yan ne olduğunu kabul eden acizsin başka bir şey değil benim ait olduğum yer de belli senin rüyalarda dahi göremeyeceğin yazık :)
Soran+1 yılDogru rüyalarimda bile göremem senin ait oldugun yeri yani cehennemin dibini ucuz olabilirim ama ben kendi cenettimde gayet mutluyum ne oldugumu kabul ediyorum hic olmazsa senin gibi gercek kimligini saklayan jigolo gibi degilim, bu kelimelerde seninde nerden geldigin belli sayin PIÇ :))) farkinda olmayabilirsin ama asil kendini ucuz gösteren sensin kaliten belli oldu aile terbiyesiyle yetismedigin belli:)))
Ayrica tam bir gerizekalisin bu kadar ucuzsam neden hala kicini yirtip laf Yetistiriyors- +1 yıl
Laf yetiştirmek değil cevap hakkını kullanmak denir buna ucuzluğun kadar cahilliğinde baya iyiymiş :) Ayrıca cehennemin dibini sen benden iyi bilirsin ufaklık ;) Terbiyeyi bana öğretecek son kişi de sensin unutma kimliğin belli :) Ayrıca benim kimliğim belli de sen onu öğrenebilecek seviyede misin ? Bu yüzden yırtma kendini sen köşe başlarında takılmaya devam et ;)
Soran+1 yılBu yasa kadar ögrenememissin zaten bu saatten sonrada basmas o olmayan beynin allahin öküzü üniversite bitirenler ne zamandan beri cahil oluyormus kenar mahalleden geldigin belli basmayan aklina ne anlatmaya calisiyosam kendini yirtan sensin buna cevap hakki denmez istenmedigin yerde yüzsüzlükle dolasmak denir o* cocugu*git serefsiz köpek benim laflarimi bana carpma yobaz köpek haa ben illa bir o* ariyorsan kendi ailene bak mutlaka bulursun birini zira sende o* cocugusun
Seninle evlenecek erkeğe acıyorum yeminle. Mutlaka elinin altında yedek 1 sevgilin vardır. Yaş kaç? Boy,kilo?
13 Yorumla
Soran+1 yılYaş 22, boy 1.72, kilo 57
Daha önceleri 65 kiloydum ama sürekli sevişmekten 57 düştüm
Cinsellik konusunda 342 cevap paylaştı. Bana yaz özelden her gün telefonda bosaltalım bir birimizi cok zevk verecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo değilde kiralık ev bende kiralamak istiyorum ama güvenmiyorum güven oluyormu? bizde kız arkadaşımla yapmak istiyoruz yer bulamıyoruz cevap verrsen çok sevinirim
03 Yorumla
Soran+1 yılValla bu zamana kadar bir sorun çıkmadı yani kamera falan olur diye korktuk ama bişey yok, bide genelde bir ark bu işle uğraşıyor sevgilimin o ayarlıyor genelde bu yüzden güveniyor
Soran+1 yılValla bu zamana kadar bir sorun çıkmadı, yani aslında sevgilimin bir ark bu işle uğraşıyor ve kendi evini günlük kiralıyor genelde aynı evi tuttuk
Cevap sahibi+1 yılhmm ne kadara kiralıyorsunuz peki
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 kere fazla ama bende de öyle arada oluyor. Çok dayanamıyorsan evlenebilirsin ve günlük evi kim kiralıyor genelde
11 Yorumla
+1 yılsenin gibileri çok gördüm ben bir gecede tırttt ...
00 Yorumla
+1 yılrahimin de kurt olması olasılığı çok fazla. rahiminde kurt olan kadınlar çok istekli olurlar diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yıltayyep şu günlük kiralık evleri de kaldırdığında ne yapacaksınız çok merak ediyorum. kendinize hemen bekar evi olan arkadaşlar edinin. ya da yeni evli ve çalışan arkadaşlar :))
00 Yorumlanormali aşmış seninki ama senden bitanede bende olmasını isterdim
16 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık ama kendimden korkar oldum, sinemada bile dayanamayıp sakso çektiğimi bilirim
Soran+1 yılBen bu durmdan pek hoşlanmıyorum ama, istanbulda sevişmediğim delik kalmadı, kayalıklardan tut sinemaya kadar gören p*rno izler gibi bizi izliyor
Soran+1 yılHayır gayette doyuruyor kendi zevkinden çok benim zevk almam için uğraşıyor hatta bıktırmY çalışıyor ve bu durum beni ona daha çok bağlıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu bir hastalık ve aaacilen tedavi yöntemi bulmalısın.bi dönem bir kadınla ilişkim olmuştu aynı senin durumundaydı ve kadın 4 çocuk annesiydi ve evliydi.beni anlıyorsun dimi?
00 Yorumla
+1 yılevet sen hastalanmışssın feci halde yarak hastalığı olmuş sende devası bende 4 postada ben vursam geçer.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni onden insan arkadan esek penisi ile s*kmek lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor yapıyormusun eğer yapmadığın halde libidon bu kadar yüksekse sakın spor yapma :)
10 YorumlaSende benim gibi sin çok azgın neden birbirlerini bulmazlar böyle istekli insanlar
10 Yorumlasana bizim taburdaki askerleri yönblendireyim ben :D
10 Yorumlaizmitteysen kuzum özelden ulaş bana ;) ateşini alırım ciddiyim
10 Yorumladoyumsuzluk zor zanaat.. sevgiliye alternatifler doğar yakında..
00 YorumlaBu sitede takil oZelden bulursun iste fantazilerini susleyen erkekleri;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana nye denk gelmıyo senin gibisi ya sınırsız seks :) Abi sekse doyum olur mu ya
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli ıslak mı geziyorsun? günde kaç kere değişiyorsun külodunu? :)
10 YorumlaCinsellik konusunda 386 cevap paylaştı. Normal bu kadar istekli olman
00 Yorumla
+1 yılsen bağımlısı olmuşsun gidişatın iyi değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşmuş bnde bole olmayı isterdim
33 Yorumla- +1 yıl
beni ekler misin? yani istediğin halde neden böyle değilsin ki
- +1 yıl
;)
+1 yılbu bir hastalık...işin zor
00 Yorumlavar var bunun çaresi var
04 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş o çare
Soran+1 yılSöylede bilelim
+1 yılsevgilin yetmezse bana haber :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. sana tek erkek yetmez.
00 Yorumlaharikasınnnnnnn :))) nerelerdesin beklerim seni ;)
10 Yorumla
+1 yılBeni eklermisi bayan pembe
00 Yorumla
+1 yılsende zamanla doyarsın merak etme :DD
010 Yorumla- +1 yıl
sevgilinin yükünü hafifletelim yazık çocuğa :)
Soran+1 yılValla bıktı yemin ederim yapma diyip duruyor
- +1 yıl
sen başkalarına yönel biraz rahatlasın çocuk
Soran+1 yılValla kendisi bilir o yapmazsa yapmak isteyen çok kişi bulurum... Korkuyorum bu yüzden evlenirsem ben bunu aldatırımda adam işe gidince napıcam
- +1 yıl
sağlam birini bulup verecen
- +1 yıl
birgünde bizim eve gelir misin :)
Soran+1 yılBizim ev derken?
- +1 yıl
bekar evimiz dört erkeğiz seni ömürlük sekse doyururuz
Soran+1 yılHmm ben sevgilimle gayet mutluyum sadece doyamıyorum
- +1 yıl
doyurtacağız bizde seni tAtlım
+1 yılihtiyacın olan bir dildo
00 Yorumlaadresini verirmisin :D
00 Yorumlavar sende bir sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltıpkı bensın varya aynn devam at dogru yoldasın
00 Yorumla
+1 yılBence arkadasin seni doyuma ulastiramiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDoyuruyor, hem kimle olursa olayım aynı doymuyorum sürekli canım istiyor
+1 yılhastalık değil arada olur öyle
00 Yorumla
+1 yılsevişgen kızları severim :D
00 Yorumla
+1 yılBravo sana..
00 Yorumla
+1 yılBu yaşlarda gayet normal Libidon yuksek sanirim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevgilim yok olmadıda ben ne yapayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbol bol marul ve bamya ye ıyı degıl bu kadarı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm olamiyomusun
17 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum hemde defalarca o boşalana kadar ben 3 kez oluyorum
Cevap sahibi+1 yılNe güzel o sevgilini kaybetme aranızda inanılmaz bir uyum varmis gibi görünüyo bu kolay kolay yakalanmaz
Soran+1 yılÇok bağlıyım ona her yönden sadece cinsellikte değil
Cevap sahibi+1 yılYukardako yorumlari okuyorum da erkekler ne kadar tiksinc ve yavsak
Senin adina sevindim canim :) hep boyle devam edersnz ins mutlu olursnz
Soran+1 yılEvet canım çoğu aynı kimseyle konuşulmaya bile gelmiyor, teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım sende mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederim
+1 yılsevgilinin ki kaç cm
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ölçmedik ama 20 cm falan vardır kalında baya
Cinsellik konusunda 557 cevap paylaştı. hergun sevıs ozaman.
00 Yorumlaayy ne güzel :DD
00 YorumlaBende öyleyim valla.
10 Yorumlaklasik akrep
00 Yorumlane güzel isteb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha gençsin normal
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği