libidom tavan yaptı artık .sevişmek istiyorum sürekli .bekireyim ama evleneceğim insana saklamak istiyordum diye bunca yıl bekledim bıktım artık .evleneceğimde yok ortada erkek arkadaş bile yokk ben ne yapıcamm yaa off .
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba,
Gördüğün ilk insanla birlikte olamayacağına göre öncelikle biraz sosyal ortam yaratmalısın kendine...
Bunun için arkadaşlarınla birlikte alkollü mekanlara gidebilir, arkadaşlarının arkadaşlarıyla tanışabilirsin... Bu hem sana yeni insanlar tanıma fırsatı sunar, hem de arzu ettiğin cinselliği yaşamak için güven duyabileceğin birini (kimbilir belki de gelecekteki eşini) tanıma şansı yakalamış olursun.
Hem sosyal olmak ve vaktini eğlenerek geçirmek de seksi daha az düşünmene yardımcı olur...
Umarım istediğin gibi biriyle karşılaşırsın...15 Yorumla
Soran+1 yılinşş evlenceiğime rkek olmasını istiorum
- +1 yıl
Buna değen biri olsun yeter... Evliliklerin de ömrü kısa artık, dolayısıyla pek fark etmeyecek inan bana... Yine de herşey gönlünce olsun...
Soran+1 yılyoo uzun yıllar evli kalıor çoğu kişi
- +1 yıl
Tamam da bunun garantisi yok ki, belki 50 yıl sürer belki 5 ayda biter...
Soran+1 yılyok ama ben öyle istiotum
En İyi Cevaplar
Soruyu soran bayan,
imanın varsa gerektiğinde eline ateş söndürür iffetine hakim olursun.
evlenmek için dua gerek.
Temiz hatunlar temizerkekllere gelir, patlak hatunlar patlak erkeklere.
Şeytan bu işin şeklini belirlemiş ilişki sevgili zaten nerde usulsuz var o daha yeyecanl ıve zevk verir.
arkadaş çevreni iyi tanı ve sağlam evlenileek erkelerle tanıştrısınlar seni.
o pisliği usulsüz yapmakdan uzak dur. Allah'ı unutup, peygamberini hatırından çıkarma
Zinaya yaklaşmayın, Cima evlilik hepsinden daha hoş87 Yorumla
Soran+1 yılbencede ama çıkmıyor o adam ben ne yapayım böle kuruyup gideyim mi
- +1 yıl
kurumuyorsun aksineolgunlaşıyor daha da yeşeriyorsun cinselliğinin isteğinin hat safhaya çıkması evlilik zamanının geldiğini gösteriyor. erkeğini mutlu eden bir hatun olman duasıyla.
Öyle erkekleri çevrenden ciddi şekilde soruşturarajk tanışman gerek. En başta da DUA nı etmelisin. Sığınmalısın. İffetli hatunlar değerlidir. kendini verme bu usulsüz ilişkilere
Soran+1 yılhangi duayı edeyim bildiğin dua var mı eş bulmak için
- +1 yıl
Yaw kalpten yalvaracaksın. ya rabbi halimi görüyorsun bana sevdiğin değer verdiğin hayırlı bir eş çıkar karşıma de. eş istemenin özel duası mı var.
Yalvarmak biz kullara değil mi yakar işte. yaşamak istiyorum evlenmek de, iffetimi muafaza eyle de yakar işte. Allah da sana bu cima (evlilik) niemtini en iyi yaşatanlardan eyler.
Soran+1 yıltamam böle dua edicem bu gece hadi inşş
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25-29 yaş aralığındasın daha dur bakalım karşına birinin çıkıp çıkmaması adına umutlarını yitirmek için henüz erken değil mi? Karşına birisi nasılsa çıkar o sorun değil p*rno seyretmem iğrenç demişsin, mastürbasyona üff demişsin, gelen açık teklifleri reddetmişsin vs vs ben senin yaşadıktan sonra öyle veya böyle çok pozitif kalacağını düşünemedim açıkcası cinselliğe de.
13 Yorumla
Soran+1 yılhevesim kaçıyor bazen bazende istiyorum öyle ilginç bir durumdayım yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman herşeyi zamana bırak kendini de tatmin etmek için mastürbasyon yapmak en mantıklı yolun olsun en etik ve en sağlıklı teknik bu herşeyin de her zaman en mükemmeli olmuyor sen de olmadı biraz ödün verirsin isteklerinden.
Soran+1 yılödün verirsem mutlu olamam işte o var .
+1 yılBence öncelikle spora başla.Tenis bence en iyisi hem sosyete sporu hem de çok yakışıklı tenis hocaları var.Biraz sabırlı ol başka bir konuda da sosyal çevreni geliştirip kendine istediğin gibi bir hayat kurabilirsin.Sakın acele edip hayatını berbat etme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
Bu çok doğal çünkü kadınlığının en doğal getirisi bu istek ve arzu. Anladığım kadarıyla sendeki çıkmaz; bedenini ileride evleneceğin kişiye verme düşüncen. Bu anlamda ise ikilem yaşıyorsun, kadınlığın bunu yaşamak isterken kuralların bekle diyor. Elbette herkesin iç mutluluğu ve hayata bakışını kendisi belirlemeli ama cinselliği en azından bekaret kısmı hariç yaşayabileceğin ama seni hak eden ve seninle sadece bu amaçla olmayacak bir erkek arkadaş bulabilirsin bence. Önemli olan karşı tarafın art-niyetli olmaması, kendi gibi olması..
17 Yorumla
Soran+1 yılya ben evlenmek öyle yaşamak istiorum
Soran+1 yıldoğru insan zaten evlenceğim bana aşık olan erkektir bana aşıksa zaten evlenir birlikte oluruz evlenmeden önce yaa sonra fark etmez
- +1 yıl
İki şeyi aynı anda istiyorsun sevgili Gizli Kullanıcı; hayatının bu döneminde kadınlığını yaşamak ve hayatının erkeğini bulup onunla evlenmek. Bu iki kişi aynı adam olsun istiyorsun, tamam anlaşıldı. Ama evleneceğin o doğru adamın bulunması senin elinde değil, ne zaman olacağı belli değil, bu ay da olabilir, 3 ay sonra da 3 yıl sonra da. Dolayısıyla ya aynı anda bu iki şeyi istemeyeceksin, ya da başka çözüm bulacaksın. Haksız mıyım?
Soran+1 yılaynı anda ikisinide isteyebilirim olur olmaz o ayrı .ben evlenmek istiorum hoşlandığım sevdiğim birinle sonrada onla bilikte olmak çok şey sanki
- +1 yıl
Elbette isteyebilirsin. Bu istediğin çok şey de değil. Beni yanlış algılıyorsun inan ki. Sorunda "ben ne yapacağım offf" diye çok içten bir yakınma olduğu için birşeyler yazmak istedim sadece. Önemli olan ne yaşarsan yaşa bunu gerçekten de istediğin şekliyle yaşaman. Ben kadınlığını yaşama konusunda senden farklı düşünüyorum sadece, ama dediğim gibi bu senin hayatın.
Soran+1 yılbuda benim doğrularım
herkesin teklifini reddetmişsin bütün çareleri de terslemişsin arkadaşım ya ne yapacağını bilmiyorsun ve kararsızsın yada ne aradığını bilmiyorsun...
bütün yorumlara genel olarak göz attım bana söyleyecek başka söz kalmamış bir çare bulamıyorum açıkçası bence bu kadar gerilemk yerine ya birisiyle sevişeceksin yada direk en kısa zamanda kendine bir koca bulacaksın başka çare gözükmüyor..10 Yorumla
+1 yılbu yaşına kadar nasıl idare ettiysen bundan sonrada öyle yap bence tatlım.. yada mükemmeli aramaktan vazgeç biriyle ciddi bir beraberlik dene ve evlen kurtul bu sorunundan..
72 Yorumla
Soran+1 yılinşş evlenirim bir an önce .mükemmeli aramıyorum ki ısıncak biri olsun yeter çıkmıor
- +1 yıl
çıkar tatlım karşına daha gençsin.. doğru zamanda doğru insanı bulduğunda da kaçırma
+1 yılben de tam olarak 26 yaşına kadar tutmuştum :) sonra ne oldu? evlenmeye karar verdiğim kızın ne maceraları çıktı. ohoooo! boşuna saklamışım kendimi. ya sen de bu duyguyu tadacaksın yani kendine karşı suçlu hissedeceksin. ya da kendini tutamayıp salacaksın :) bakalım hangisi olacak :)
06 Yorumla
Soran+1 yıltut tut nereye kadar
- +1 yıl
bir de düşün ben erkeğim :) benim için herşey daha zor. elim kız eline değmemişti. sevgiliminse yaşamadığı macera kalmamış. an geliyor insan anlıyorki hepsi boş . haa o kızla da evlenmedim :) durumu 1-1 yapmadan olmaz:)
Soran+1 yılanlaşılır ama erkek daha önce tecrübe kazanmalı bence ki ilerde eşinle sağlıklı bir cinsel hayaı olsun
- +1 yıl
tecrübe kazanmazsa sağlıklı bir cinsel hayatı olmayacağını nerden çıkardın?
Soran+1 yılbilmem erkek tecrübeli olsa iyi olur
- +1 yıl
valla benim ilk deneyimim o bahsettiğim bir sürü macerası olan kızla oldu. gayet de başarılı bir performans sergiledim :)
+1 yılöncelikle masturbasyon tekniklerine bir bakın
kendine güvenin yok mu elini sallasan ellisi belki
bakireligini vermedende hosladıgın kisi ile beraber olabilirsin ege tabu ise bu
biraz daha dayan olmaz ise gel ben senle evlenirim. :-)010 Yorumla
Soran+1 yılolmaz herşeyi birinle yaşamak istiorum özel birinle evleniceğim insanla .yoksa tabi bulurum adam çok ölesine takılmak için ama öyle istemiorum
- +1 yıl
biraz daha dayan olmaz ise gel ben senle evlenirim. :-)
la görmeden tanımadan evlilik teklif ediyoruz iyi mi :-)
Soran+1 yılhehe güzel kızım ben bu arada pişman olmazsın
- +1 yıl
hehe demekki bosuna gecmemiş yüregimden artık nasip diyecez bekleyecegiz. seni artık ;-)
dur iltifat edeyim gönlünde kıprtılar dolassın :-)
sepet sepet yumurta sakın beni unutma unutursan kuserim KS ye sikayet ederim. hehe
Soran+1 yılüff iltifat eden çok
- +1 yıl
evet ama direkt evleneni yok :-) hehe
Soran+1 yılya varda benim beğendiğim yok yoksa hayranlarım var benimde
- +1 yıl
NE O GÜVEN oyle bakem :-) merak ettim simdi.
fazla güven iyi degil sonra seni sevene degil seni kapana zorla gidersin ona göre :-)
Soran+1 yılvalla iki taraflı sevmek oluyor bana hep aşıklar gelior ben sevemiorum bir iki kişindende ben hoşlandım ama onların da niyetleri evlilik diidli
- +1 yıl
merak ettim simdi seni gercekten dedigim gibi profilim belli yerim yurdum belli tanışmak istersen en azından bir kahve ısmarlarım
la asılıyorum gibiyim yada asıldım yardırıyorum ince ince :-) neyse kendine iyi bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılahuha yarıldım gülmekten gözümde 86 model bir bayan canlandı bunları söyleyen kıyamam sana bekle biraz daha sabret yoksa pişman olursun mastürbasyonla idare et evlenene kadar sonra basın ağrımasın ortada kalirsin falan ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılhee 86 modelim .gülüncek ne var yani sıkıntıdayım ben
Cevap sahibi+1 yılateşini söndürmek istersen bunu tüm erkekler yapar millet eşeğe tecavüz ediyor düşün durum ne kadar vahim ama kendini tut derim bu kadar durdun 7 sene bekle ben alırım seni 30 yaşımda evleneceğim ben de :)
Soran+1 yılumarım bir an önce çıkar biri
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşındayım evde kaldım diye düşünme. Kısmetin nerde ne zaman karşına çıkacağı bilinmez.
40 Yorumla :)))))))))))))) çok güldüm ya yaşın kaç senin çevreden birilerini ayarlayım sana
75 Yorumla
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
aramızı yap hadi ;)
+1 yılBiz ne yapacağını söyleyemeyiz. Ya sabrediceksin evlenene kadar bekliyceksin, ya da çekici gelen birisiyle cinselliği tadıcaksın. Ben birincisini tavsiye ederim ama karar senin tabi.
10 Yorumlaabooo durum kötü , o kadar millet var ya tetikte bekliyor .. bulursun elbet birini , cicilerini giy çık şöyle bi bakın ..
02 Yorumla
Soran+1 yılüff öyle değil ya bir kişi olsun istiorum evlenmek onla
erkek arkadaşının olmamasının verdiği psikolojik bir sorun olabilir bu bence bir uzmana danışmalısın..
21 Yorumla
Soran+1 yılsanmam
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hadi buldun birisini diyelim, evleneceğin adam olduğuna karar vermen çok kısa olmayacak... Yine bekleyecen yine bekleyecen...
013 Yorumla
Soran+1 yıl5 ayda evlenen biliorum ben bende öyle istiorum
Soran+1 yılyoo5 ayda evlenenler 10 senedir evli ve mutlulular .kısa sürede evlilik iyidir iyi
Soran+1 yılgirerim ne var bu işin 5 ayı 5 senesi mi var yani zaten ilk gördüğünde anlarsın o kişiyi beğenip beğenmediğini
Soran+1 yılöle ne yapıyım
Soran+1 yılevlenmeden öncede olabilir ama sonra o insanla evlenicem yani öyle biri olursa olur
Soran+1 yılinşş
Soran+1 yılyok uyanığımdır ben o konuda
+1 yılayni soruya benzer soruyu ben sordum dalga gectiler bende evlenecegim kisiyle ilk yapayim dedim dalga gectiler
32 Yorumla
Soran+1 yılgeçsinler banane
- +1 yıl
kaba ve kirici
uradan bir arkadaşa rica ederseniz . size yardımcı olabilir :))) libidoyu babaligoyu tavana yapıştırırısınız :))
00 Yorumlagit seviş çok zor bişey değil sevdiğin bi arkadaşının kucağına otur onu öpmeye başla devamı gelir zaten :D
13 Yorumla
Soran+1 yılolmaz evlenceğim adam olmalı
Soran+1 yılbananeolmasın ben evleneceğim erkekle olucam
Şimdilik bununla idare et link
07 Yorumla
Soran+1 yıllinki açmıorum sapıkça birşey kesin
Soran+1 yılyok banane
Soran+1 yılseni ne ayapıcam banene
Soran+1 yılistemiorum yaa alla alla al linkini geri açmıcam
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel isteiğini nasıl kontrol edebileceğinle ilgili cinsel terapi alabilirsin.Bazen hormonlar tavan yapar genç olduğun için doğal bu oldukça.
04 Yorumla
Soran+1 yılterapi mi utanırım öyle olmaz
- +1 yıl
Bayan uzmanlar va rmerak etme.Çok rahat olur hem de.
Soran+1 yılolmaz yaa öyle birşey istemiorum
- +1 yıl
Paylaşırsan rahatlarsın sonuçta gayet normal isteğin.Sevişemden nasıl davranırsın ya da ne yapabilirsin onu öğretecekler utanacak birşey yok.Burdan da fazla birşey soramıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yalan söyleyim , seni tanımama ma hiç görmeme me rağmen tahrik ettn beni , çılgınlar gibi sevişesim geldi seninle :S
22 Yorumla
Soran+1 yılçok etkilendim püff
Cevap sahibi+1 yılaynen bende de al bi o kadar püff
sorunda evlenmek istiyorum degil daha çok sevişmek istiyorum dediginiz için ben öyle anladım
11 Yorumla
Soran+1 yılsevişmek istiorum tabi ama o doğru kişi olması gerek sonra evlilik gelir zaten
+1 yılpatlamaya hazır bi' bomba.. sitede evlenilcek erkekler var bi'dünya (ben değilim)
06 Yorumla
Soran+1 yılüff burdakileri ne yapıcam
- +1 yıl
en azından ateşini alırlardı :DD
Soran+1 yılolmaz koca istiorum ben ölesine bir sürü bulurum yani adam çok
- +1 yıl
izdivaça katıl ?
Soran+1 yılüff tıfıl tiplersiniz yaa
- +1 yıl
tıfıl mı :) güldüm
işiniz zor yapsan bır dert beklesen ayrı dert sevişmeye degecek birini bulman en mantıklısı bence
03 Yorumla
Soran+1 yıliyide bırakır gider die korkuyrum işte
Soran+1 yılşansım mı yok anlamadım sevişmeye değecek biri ne yaa ben evlenmek istiorum le yaşamak
+1 yılbekle az dha dayan nolucak kafanı başka şeylere yönlendr
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyide daha bir adayın bile yok önce adayı bul sonra evlen sonra seviş hem sevişmek istiyorsun hemde daha ortada fol yok yumurta yok...
11 Yorumla
Soran+1 yılüff bulamıyorum adayı karşıma çıkanları beğenmiorum
+1 yılbul bir sevgili evlenene kadar beklenir mi hiç.eziyet resmen
27 Yorumla
Soran+1 yılhemnde ne eziyetartık geceleri uyuyamıyorum bile
- +1 yıl
:=) o derece oldun yani
- +1 yıl
yaş kaç ?
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
gençsiniz daha 26 yaş en güzel yaşınız bn de 29
Soran+1 yılen güzel yaşlarım kurudu gitti
- +1 yıl
neden kurusun ki ıslatırız :)
Biri bizimle maytap geçiyor :) Manava bi sor belki müsaittir .
24 Yorumla
Soran+1 yılne maytabı be
Soran+1 yılüff anlamıyor kimse
Gizli Üye(36-45)+1 yılyolda gözüne kesen birini çevirip yapabilirsin, kız olmak kolay, kimse size hayır demez
10 Yorumlabir süre daha katlan,çıkar birisi karşına ciddi düşünebilieceğin
00 Yorumlaistersen bulursun ama bakireligine karıştıtrma oral yapsın sadece
00 Yorumlaerkek arkadaş edinerek başla...bence sanal ve masturbasyon lada biraz vakit geçirebilirsin...:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gibi sevişsene annem. Tadın şu duyguyu gelmişsiniz kaç yaşına ya.
111 Yorumla
Soran+1 yıliyide bekaret
Cevap sahibi+1 yılÖnemli mi senin için?
Soran+1 yılönemli bu yaşa kadar bekledim ama kocada yok birşey yok
Cevap sahibi+1 yılÖnemliyse oral falan yapacaksın başka seçenek yok. Olmadı mastr.a devam.
Soran+1 yılolmaz ben yaşamak istiyorum herşeyi öyle yarım yamalak diil
Cevap sahibi+1 yılE seks yap o zaman. Bekaret önemli diyorsun? Ne istediğini bilmiyorsun sen. Sıkılmaya başladım ben.
Soran+1 yılevleneceğim erkekle olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlen o zaman annem. Ne bekaretinden vazgeçiyorsun ne evleniyorsun (erkek yok falan) diyorsun.
Sevişin ya takılmayın bu kadar şu konuya.
Soran+1 yılolmaz evleneceğim erkek olmalı o kişi özel olmalı benim için
Cevap sahibi+1 yılSıkıldım ben, hadi eyvallaa.
Soran+1 yılgitt zorla tutan var sanki safoş
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende senin durumdayım istersen seviyeli bir ilişki yaşayalım?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilla bekaretini kaybetmek zrunda değilsinki anal yap :)
20 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kızlarla takılmayı düşünebilirsin
35 Yorumla- +1 yıl
hahah güzel yorum +1.. :)) benimle takılsın o zaman
Soran+1 yılay yok miğem kaldırmaz
Soran+1 yılkızı ne yapıcam ben erkek istiyorum
+1 yılkız yanıyor biri şunun ateşini söndürsün
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleee azgınlığını biriyle atcaksın ne var bunda? sinirlenmişin herkese sende bir çeşitsin:)
00 Yorumlayaş gelmiş 29a seviş artık :/
12 Yorumla
Soran+1 yıl26
+1 yılen az 100 cevap alıcaksın varmısın iddiaya:)
07 Yorumla
Soran+1 yıldikkat çekmek için açmadım sorunum bu
- +1 yıl
ama seç evleneceğin biçok erkek bulursun burada:)hemen nikah masasına gidersin olur biter
Soran+1 yıloff burdakileri ne yapıcam ya
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
buradaki herkesi kötümü sanıyosun?bu kafayla gidersen 30 yaşında bu sitede yazını bekliyor olacam
Soran+1 yılkötü demedim ama netten ilişkilere olmuyor daha önce birinle konuştum arkadaşlık sitesinden adamın niyeti cinsellikmiş bende bıraktım birlikte olmadım buluşmadım bile hatta
- +1 yıl
en doğrusunu yapıyosun,nette tanıştığın anda ilk görüşte oturup ciddi konuşucaksın ve sonra sözleneceksin olay bu
+1 yılah ablacıgım gelır o gunlerde sıkma canını
03 Yorumla
Soran+1 yılgelmior
- +1 yıl
suslenpuslen bı kafeye gıt otur gelır bırı yanına
Soran+1 yılpüfff istersem yaparım adam dolu ben eşime saklıyorum ama bulamıyorum
+1 yılbence bi fckbuddy bul kendine.gevşe biraz da :)
02 Yorumla
Soran+1 yılp*rno zilemem iğrençç
- +1 yıl
hayalgücün iyidr umarım o zaman :D
+1 yılUlan sen ne skişirsin ne 69 yapmak bar senle
11 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel gtu elimle ayirip emerim emcgini
ara beni bişe yapmana gerek yok
00 YorumlaSokağa çık. Şöyle bir tur at. Mutlaka biri çıkar.
10 Yorumlasosyalleş biraz illaki biri olur ...
00 Yorumla
+1 yılmasturbasyon yapiyomusun...?
00 Yorumla
+1 yılturşusunu kur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkurdum zaten
+1 yılFake fake fake !
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence evlenmen lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede hemde derhal
Devamını Gör(32)