Arkadaşlar 19 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve 3 yıldır birlikte oluyoruz. Daha önce böyle değildim son 5 aydır çok fazla istekliyim. Devamlı her gün aralıksız sevişmek istiyorum . ,erkek arkadaşım ilk başlarda bunu aldırmıyordu bana karşılık veriyordu ama artık yoruldu ve benim cinsel isteğim arttıkça onun azaldı. sevişme süremiz 2 günde 1 e indi. ben sevişmek isteyince beni reddediyor. sevişmediğimiz günlerde aklımda cinsellikten başka bir şey olmuyor. p*rno da izliyorum ama tatmin olamıyorum ne yapmam gerekir?
Cevabın nedir?
Yaşın gereği normal bence. Zamanla azalabilir. Sevişmenin tadı çok iyi gelir insana ama zamanla azalır bence. Mesela Bende ayda belli dönemlerde aşırı artıyor günde dört beş defa yapasım geliyor bazen dinlenmek istiyor insan uzaklaşıyorum. SENİN SÜREKLİ Mİ BU ŞEKİLDE YOKSA dönmsel mi
03 Yorumla
Soran+1 yılsürekli böyle
- +1 yıl
sürekli öyle ise farklı hazlar fantaziler dene. faydası olur belli bir zaman giderirsin tecrübeyle sabit. ben hayatta sanal sesli görüntülü yapmam diyordum bir iki üç ay baya iyi geldi. değişiklik güzeldir. veya farklı biri ile sevişmek de iyi geliyor deneyebilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılNemfomani diye bir hastalık
10 Yorumla
+1 yılulan 19 yaşındasın 3 yıldır ilişkiye giriyosun ulan sen çişini tutamazken adamla yatmışsın bide kendimi tutamıyorum yazmış , ahlaksız pislik ! baban bu halini görse o da seni dövmekten tatmin olmaz eminim ;)
10 Yorumla
Seks bağımlılık yapar. Eroin bağımlısı gibi dusun kendini elde ettikce daha cok istersin. Biraz ara vermeye çalış, zorla kendini
11 Yorumla- +1 yıl
bağımlılık da olsa kötü bir şey değil ki sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHop Hop, p*rnoyu hemen kes bu saplantı haline gelir ve zamanla tüm benliğini ele geçiriz. Derhal kendini meşgul edecek bir şeyler bul kendine aksi halde eldekinide kaybedeceksin. Benzer şeyler yaşadım sevgilim ile seninkine yakın şeyler yaşadık. 17 yaşımızda başladık 24 de iş artık içinden çıkılmaz hale geldi.
00 Yorumla
+1 yılhormonlardan kaynaklanıyor olabilir. Tam coşman gereken çağdasın. Enerji yapıcı yiyeceklerden uzak dur ve spora yönlen. Bir ay sonunda sonuç vermezse bir doktora da görün kan değerlerini ölçtür bir şeyler fazla geliyor olmalı.
00 YorumlaYa muhtemelen asiri enerji alimi yapiyorsun ve enerjini harcayamiyorsun :/
Ya da gercekten kafanin bir yerlerinde birseyler var ve gerceklestiremiyorsun :/00 YorumlaSana sağlam Bi abaza lazım. Ne yazık ki erkeklerde cinsellik öyle başta çok istekli olur sonra bıkar. Fantastik şeyler denemenin tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpatnerını deyıs kalın penıslı bırını gızlı bul ben öle yaptım bak dah a cok zevk laıyorsun istda yasıyorsan öneerrım sana masajıda cok ıyı penısı dehset kalın ve buyuk sorunu begndım
00 YorumlaBen oalyim onun yerne satlerce san oral yaprm masj yaprm gece gunzzdz 5 diyorum sana
00 Yorumla
+1 yılyasının verdıgı hormonel bı olay. ı sure sonra gecer takma yasının verdıgı bı durum
00 Yorumla
+1 yılOlağan bir şey sekste istekli olmak çok güzel bir şey .
00 YorumlaFarklılıktan,değişiklikten hoşlanır mısın kendini tatmin etmek adına ?
11 Yorumlabeklediğin cevap gel ben becereyim ise burada yüzlerce bulabilirsin
yok başka bişe ise o daha icat olmadı :S10 Yorumla
+1 yılBizim niye böyle sevgilimiz yok fakbadi var ama bunu sevgiliyle sevdiğinle hergün yapmak apayrı yaa
00 YorumlaAzmşıssın kızım sen durum vahim. Hadım etmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılbence hormonlar fazla yükselmiş :D
zamanla geçer bişey olmaz ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapabildiğin kadar yap.İstekli olman normal bir durum.
00 Yorumlakendine büyük bir sap bul,aaa dur bende bir tane olacaktı istiyorsan kullanabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaocu sevişmeyi öğrenin, elemanın yetmeme sıkıntısı olmaz. Çatır çutur takılırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 yaşından beri ilişkiye giriyorsun toplam kaç defailişkiye girmişsindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kötü birşey değil.. kendine güvenin tam demekki.. tanrı seni onurlandırmış
00 Yorumla
+1 yılFantazileri denedin mi
00 Yorumlabence bir sevgili daha edin
00 Yorumla
+1 yıloruç tut.oruç tut cevabım çok kısa çok
00 YorumlaNormal bir durum hormonlarin tavan yapmis
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı var mı aranızda?
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yaş var
- +1 yıl
Him. Gayet iyi aslında.
Sadece boğmussun sanırım
Az ver ki kıymetli olsun
Çok verirsen bol bulur
Kıymet bilmez
p*rno izlemeyi bırak düzelirsin..
00 Yorumlaoha cus yaniiii .p #salataliklaradikkatetannesi
00 Yorumla
+1 yılhacı ne yedin ne içtin sen yaw :D
00 Yorumlatakviye yapayım mı :)
00 Yorumla
+1 yılKendinden 3 4 yaş büyük biriyle ilişkiye gir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsna benim gibi biri lazım ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit bir de psikoloğa ver kurtul...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorunmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla düzelir.
00 Yorumlayok artık :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçer merak etme.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi