Her gün başka biriyle seviştiğinizi bir düşünsenize ?
Ne hissedersiniz ? Hepsinden aynı zevki alır mısınız ?
Ne hissedersiniz ? Hepsinden aynı zevki alır mısınız ?
Tıbben ve anatomik olarak, her vücut her kadın her erkek aynı tadı aynı zevki vermez... Ten uyumu ve zevk denilen şey tıbben ispatlı konulardır. İnsanların hemen hemen hergün farklı kişilerle olmak istemesi, farklı heyecanlar araması, nefsin zevk duygularıyla verdiği kararlardan oluşur. Dünyaya bir kere geliyorum tüm çiçekleri toplamalıyım felsefesinden ileri gelen, kendini tamamlayamamış; aklı, nefsi, duyguları oturuklu olmayan insanlarda dediğin şey meydana gelir. Her gün biriyle sevişmek; kabul edilmelidir ki anatomik olarak, insanın hayattaki en büyük mutluluğudur; ancak vücudun bu kadar kirli, aşağılık olması iğrençtir ki, ayrıca seçici olmayan beyin ve kalbin temizliği ve samimiyeti de şüphelidir.
Bir tanesi mutlaka daha ağır basar. Hepsi aynıdır, iyisi kötüsü olmaz ama birinin mimikleri, nefesi, bakışı, teni, sıcaklığı, karşılığı, oturuşu, kalkışı, kaşı, gözü mutlaka daha farklı gelecektir. İnsan yaradılışı gereği bunu arar. En iyisine sahip olmak ister.
Cevap
23Cevap
lütfen soru sormak için soru sorma ya her gün farklı bir yemek yiyorsun her gün doyuyorsun di mi basitçe düşün zorlama ama her gün de pilav yiyecem dieceksin şimdi evlendim mi evleniyorsan yiyeceksin aga başka yolu yok.
güzel bir deneyim olabilir ama aynı zevki alamazsın sanırım işi iyi bilen var hiç bilmeyen var kısmet...
İnan bana bir süre sonra çok keyifsiz bir hal alıyor...
Aynı zevk mümkün değil her kadın ve her sevişme farklı olur..
orusbular günde 10 kişiyle yapıyorlar onlara sormak lazım
bişeyi hergün yaparsan tat vermez kişinin farklı olması bişey değiştirmez
hımm güzel olmaz bence seni seven biri ile alacağın zevk başka öbür türlü gir çık monoton heyecan yok
böyle bişey yapmak istemem nefsim istese aklım dur der
Gerçek misin sen ya :))
herşeyin fazlası zarar ;)
Ben hangi gün geliyorum :D
hepsinden ayni zevki alman imkansiz .
Ne kadar fit vücut olur
niye hepsi aynı olsun
mide bulandırıcı :(
biryere kadar güzel olabilir de sonra sıkar
Sacma bir sey
tam bir kahbe gibi hissederim çok heycanlı :)
soba borusumu bu ya hergun hergun.. :)
her tenin dokunuşu tadı farklıdır...
Bu da değişik bir fantazi
motor degiliz gizli kullanici
olur mu bebeğim herbirinin tadı farklı olurdu...
sağlıklı olursun:D
Cana can katar .d
sen ne hissedersin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar