Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır değildir, sadece tek kişiye karşı aşabiliyoruz zaten ki bu da iyi değerlendirilmeli.
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Utangaç olduğumdan partnerimle sorun yaşayacağım gibi duruyor maalesef
Cevap sahibi
+1 yıl
İş o raddeye gelince aşarsın olmamış konanın düğününü yapma.
Cevap sahibi
+1 yıl
Kınanın*
Soran
+1 yıl
Evlilik öncesi yakınlaşmaya karşı değilim
Cevap sahibi
+1 yıl
"Deyim" diyeyim dediydim. 😅 Kendini arsız hissettiğin kişi doru kişi olacaktır bari böyle tüyo vereyim ne diyeyim başka 😄
Soran
+1 yıl
Çok fazla yakınlaşmak istiyor ama çekiniyorum işte o sıkıntı dlekekd bu arada xperin kaç
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen kendini bırak başka bişeye gerek yok gerisini o halleder 🤦🏽 napcaksın 😏
Soran
+1 yıl
Ayıptır söylemesi oral çok istiyor ama ben korkuyorum sksk
Cevap sahibi
+1 yıl
Yapmak mı istiyor yaptırmak mı? Bu daha önemli.
Soran
+1 yıl
Yaptırmak daha önce yakınlaşma olmadı zaten dekolteli fotoğraflarımı gördükten sonra sapıttı shahs
Cevap sahibi
+1 yıl
Bencildir o, bence uzak dur ilişki için.
Soran
+1 yıl
Hayır ben zaten kendime şu an yaptırmayı düşünmüyorum ilk kez yakınlaşma vesaire olacağından zaten yapmasını söylesem gece uçakla gelir sşwhwhx
Cevap sahibi
+1 yıl
Burada bu konuda birisi yeni bir bence yazmış, az oku bari yapmak o kadar kolay değildir iyi gelebilir. Yani ne diyeyim ki sana başka
Soran
+1 yıl
Boyut konusunda da zaten tartıştık daha da ürkütüyor. Buradaki benceler çok saçma ya, çoğu alıntı.
Cevap sahibi
+1 yıl
şu an hiç bilmediğin bir konudan yürüyorsun, bana sorarsan şu an bu sohbetimiz de çok saçma 😄
Soran
+1 yıl
Aklı başında birine benzediğin için anlatıyorum. Rahatsızsan yazmam sorun değil
Cevap sahibi
+1 yıl
Aklı başında biri olarak arada iyi şeylerin de çıktığını, okuman getektiğini de söyledim saçma dedin 😁 her neyse kendinden eminsen ve illa yapacaksan birazcık sarhoş olabilirsin cesretlendirir. İyi geceler cesur kız 🙋🏻
Soran
+1 yıl
Başa çıkabilirsem devam edeceğim 🤭 teşekkür ederim 💓
Kızlar Ne Diyor
Hayır değildir, sadece tek kişiye karşı aşabiliyoruz zaten ki bu da iyi değerlendirilmeli.
Utangaç olduğumdan partnerimle sorun yaşayacağım gibi duruyor maalesef
İş o raddeye gelince aşarsın olmamış konanın düğününü yapma.
Kınanın*
Evlilik öncesi yakınlaşmaya karşı değilim
"Deyim" diyeyim dediydim. 😅 Kendini arsız hissettiğin kişi doru kişi olacaktır bari böyle tüyo vereyim ne diyeyim başka 😄
Çok fazla yakınlaşmak istiyor ama çekiniyorum işte o sıkıntı dlekekd bu arada xperin kaç
Sen kendini bırak başka bişeye gerek yok gerisini o halleder 🤦🏽 napcaksın 😏
Ayıptır söylemesi oral çok istiyor ama ben korkuyorum sksk
Yapmak mı istiyor yaptırmak mı? Bu daha önemli.
Yaptırmak daha önce yakınlaşma olmadı zaten dekolteli fotoğraflarımı gördükten sonra sapıttı shahs
Bencildir o, bence uzak dur ilişki için.
Hayır ben zaten kendime şu an yaptırmayı düşünmüyorum ilk kez yakınlaşma vesaire olacağından zaten yapmasını söylesem gece uçakla gelir sşwhwhx
Burada bu konuda birisi yeni bir bence yazmış, az oku bari yapmak o kadar kolay değildir iyi gelebilir. Yani ne diyeyim ki sana başka
Boyut konusunda da zaten tartıştık daha da ürkütüyor. Buradaki benceler çok saçma ya, çoğu alıntı.
şu an hiç bilmediğin bir konudan yürüyorsun, bana sorarsan şu an bu sohbetimiz de çok saçma 😄
Aklı başında birine benzediğin için anlatıyorum. Rahatsızsan yazmam sorun değil
Aklı başında biri olarak arada iyi şeylerin de çıktığını, okuman getektiğini de söyledim saçma dedin 😁 her neyse kendinden eminsen ve illa yapacaksan birazcık sarhoş olabilirsin cesretlendirir. İyi geceler cesur kız 🙋🏻
Başa çıkabilirsem devam edeceğim 🤭 teşekkür ederim 💓
Hayir