Yaa ne kadar güzel, bilmiyorum utangaç insanlar bence hoş oluyorlar rahat insandan daha iyiler, ben de çok rahat sayılmam zaten 😅 nerde yaşıyosun kanka
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cok kotu bir durum degilde bazi durumlarda kendinizi tam olarak ifade edemezsiniz. Yapiniz bu sekildedir büyük ihtimalle bu durumdan bazen kurtulmak istiyorda olabilirsiniz gecmis yillarda bende sizin gibiydimde su anda oyle değilim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu cinsel anlamda söylüyorsan. Zamanla taşlar yerine oturacak ve yaptıklarına kendin bile inanamayacaksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet kötü. İnsanda utanç duygusu olmalı ama her şeye de utanılmaz.
Yaa ne kadar güzel, bilmiyorum utangaç insanlar bence hoş oluyorlar rahat insandan daha iyiler, ben de çok rahat sayılmam zaten 😅 nerde yaşıyosun kanka
Cok kotu bir durum degilde bazi durumlarda kendinizi tam olarak ifade edemezsiniz. Yapiniz bu sekildedir büyük ihtimalle bu durumdan bazen kurtulmak istiyorda olabilirsiniz gecmis yillarda bende sizin gibiydimde su anda oyle değilim
Bunu cinsel anlamda söylüyorsan. Zamanla taşlar yerine oturacak ve yaptıklarına kendin bile inanamayacaksin
Hayir neden kotu olsun?
Çok kötü çekilmez oluyor
Bence evet. Bir yerden başlaman lazım.
Bende senin gibi çok utangaçtam bu sorunumu atlattim kaç yaşindasin
26
Bu yaşa kadar aşman gerekirdi ama hala asabilirsin bu sorununu
Gizliden cıkayimmi ekler misin beni konusalim sorununu nasil atlatacagina yardimim dokunur diye düşünüyorum
Hangi konularda utangaçtın
Her konuda eklermisin beni daha rahat konuşuruz belki yardimim olur
Soruyu mu beğendin
Ben gizliden cıkacagim sen arkadaş olarak ekler misin
Tamam
Çoktım gizliden ekleyebilirsin
Değil tabi ki yerine göre
Sevgilin ilemi oluyor
Güzeldir utangaç olmak
Kötü tabiki
Tabiki de kötü
Çok da olma
Yiye yiye alışırsın
Ask konusundadami
Sen nasıl sevisceksin
Bende bilmiyorum😂
Neden
Sana baştan sona anlatayım bu konu da aklında soru işareti kalmasın sıkıldım zaten burada da çok durmuyorum ondan dedim sen bilirsin
Yasiniz
26
Burcunuz
kötu tabı
hıc mı dokunmadı bı erkek sana yas kac
Seni açmak lazım
Açılmak istiyormusun
Yorarsın adamı
Cinsellik olarak mı
Her konuda
Öpüştün mü daha önce
Acarim ben seni