Güncellemeler
+1 yıl
Özelden yaz demeyin bana kimseye özelden yazmayacağım. Düşüncenizi gizli üye olarak ve yoruma kapatarak yazabilirsiniz.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O an sen de zevk alır ve içinden geldiği gibi davranırsın. Başta böyle gelmesi çok normal
Kötüsünü bilmem ama normal bir şey olduğunu, bunun doğal bir durum olduğunu biliyorum.
Ben çok utangaç gördümde sonunda resmen bokunu çıkartıyorlar
Ne anlamda bokunu çıkartıyorlar?
Kız çok utangaç duruyor ama bir bakıyorsun dil masajı yapıyor
Yani hiç oral seks yapmadım. Ama p*rno falan izlerim arada. Oral sekste de erkeğin penisini ısıracak halimiz yok. Parmak emmek gibi bir şey. Arada da penis başını dille uyarırsın seks aslında çok karmaşık bir şey değil. Çok basit fakat ilk kez yapmak, vücuduna hassas yerlerine dokunulması, çıplaklık, yüz yüze bakma bunlar bana hem çok erotik hem de çok utandırıcı geliyor.
Hiç öpüşmemiş el ele tutuşmamış kızların göbek deliğinden seks yapıldığını falan mı zannediyorsunuz? Mesela elinle penise dokunma olayında tutup da testislere çimdik atacak halimiz yok. Güldürdün lan beni 😂😂😂😂😂🤦🏻♀️
Bir şekilde herşeye hakim oluyorsun değil mi o zaman neden bu utangaçlık. Tamamen show aslında
Alakası yok iki kişi arasında olan şeyde kime ne şovu yapacaksın ki? Ama utangaçlık çok normal. Doktorun karşısına çıkınca da utanıyorum. Ki arada cinselliğin alakası yok. Doktor gelip muayene edip reçeteyi yazıp yollayacak.
Doktor yani utanabilirsin ama biriyle yatağa giriyorsan bişeyler paylaştığın biri bu ne utangaçlığı yapma lütfen
Seksteki utangaçlık her zaman devam etmeyecek illaki ilk haftalar ya da ilk aylar
Hehhh şimdi anlaştık işte bu yorum bütün olayı kapattı şimdi
İlk başlarda iyi bişi ilerleyen ilişkilerde iyi değil
Değil niye kötü olsun
Ne bileyim ben burada millet çok istekli, herkes tecrübeli, herkes çok seks yapmış herkes kendini seks tanrısı gibi anlatıyor kadınlar da aynı erkekler de aynı.
Şunu aklına not al bir konuda en çok övünenler genelde o konuyla ilgili en az fikri olanlardır :)
Sen böyle durumda ne yaparsın
Bilmiyorum.
Biri va rmi kanka
Kötüdür