sürekli libido yüksekliği oluyor ve konustuğum kişiler de bunu tetikliyor bunu nasıl en aza indirebilirim cinselliği hayatımın merkezine koymayı gec en ufak bir yer edinmesini istemiyorum sadece cok nadir zamanlar olsun istiyorum
Ayrıca bu durumu hayatından tamamen kandıramazsın kaldırmaya çalıştıkça daha çok isteyeceksindir. Tek çözüm bu isteğe yanıt vermek. Ancak azaltabilirsin dediklerimden yola çıkarak. Yaptığında ise doruk noktasinda olduğundan emin ol tek kez yap tam yap yarım yamalak olmasın :))
Şap işe yarıyor askerde gördüm bunu bide arkadaşım gexiye gitmişti kamp gibi bir şey sadece erkekler varmış uuzn saman önce şap var demişti işe yarıyor demişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
kendiniz yaparak.
Evde tek başına vakit geçirme, soğuk duş al ce duşta fazla bekleme. Seni bu isteklerine sürükleyen kişilerle iletişimini de azaltabilirsiniz.
Hiç denemedim ama şap yiyince de libido düşürüyor diyorlar bunu tercih eder misin bilmiyorum
tesekkür ederimm
Rica ederim umarım işine yarar
Ayrıca bu durumu hayatından tamamen kandıramazsın kaldırmaya çalıştıkça daha çok isteyeceksindir. Tek çözüm bu isteğe yanıt vermek. Ancak azaltabilirsin dediklerimden yola çıkarak. Yaptığında ise doruk noktasinda olduğundan emin ol tek kez yap tam yap yarım yamalak olmasın :))
Şap işe yarıyor askerde gördüm bunu bide arkadaşım gexiye gitmişti kamp gibi bir şey sadece erkekler varmış uuzn saman önce şap var demişti işe yarıyor demişti
Mantıklı baya nereden bulunur ki o
Aktarlarda var
Nasıl bişey
Tuz
1 sene olmuş lan yazalı 😄
vay be ne çabuk geçmiş bunu kontrol edebiliyosan sıkıntı yok zaten de sıkıntı hşç bir şey değişmemiş olmasi üzücü
Hâlâ aynı sorunu yaşıyor musun
Libidonu düşürmek için masr yapabilirsin partnerin varsa sanal olarak sexting yaparak rahatlarsın
Cinsle konulara girme konusanlardnanuzak dur film dizi izleme biraz mesgul eden birseyler bul biraz azalir belki
Beynini kullan onu yönet gününü aktivite ile doldur çalış. 2 3 günde bir olacak şekilde düzenli mastürbasyon yap
Zihnini asla boş bırakma. Sürekli bi işle meşgul ol. Bir amaç edin
Sende yaşanabilecek zevklere göre bir arkadaşlık kursan olmaz mı
İkizler burcuysa bu zor 😆
Fıtratınızda var kuzum
burc ne alaka
Bilen bilir
Belliki astrolojiye meraklı biri değilsin :)
yani az cok merakım var ama bunu bilmiyordum
İkizler kadını isteklidir genelde
Aynı şey bende de oluyor her gün her sabah her akşam dayanılmaz bir durum değil mi
Biraz tadına bakman lazım ki isteğin azalsın
tam tersi o zaman artar aq
şu an arzu durumun var eğer kendini o konuda doyurursan senin için normalleşir ve bu kadar arzulamazsın
normallesmesini istemiyorum ama normallesirse daha fazla istemis olmaz miyim
tadına bakmaktan kasıt direk vermek mi :d?
Ya şöyle düşün açken canın her şeyi yemek ister doyunca geçer bu istek tam olarak psikolojik olarak böyle bir durum
Yo belkide ön sevişme veya sürtünme oral sana yeterli gelir
anladım sagoll
Ulan bu 18 22 yas grubu 🤣
ne varmıs
🤣😂😂😂
bastırma sal gitsin rahat rahat ohhhhh
Ben sana bununla ilgili yardım etmek istedim hatta sana yazdım ama sen geri dönmedin
Bunu başka meşgale bularak yapabilirsin
Bunun bir yolu var
neymis
Kaldiriliyor yazdim kaldirildii
Maalesef dinmiyor
Kendini bırakarak
verek
Yaparak
bu yaşlarda normal,
Sadece düşüncen ile
Ne istiyorsun?
p*rno izle