Ben 46. yasindayim ve bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum Geç boşalan iri ve damarlı bir organım var Alkol sigara kahvehane kültürüm yok Bence seks her yaşta yaşam kriteri olgunluk varsa olur Olgun iyidir
0 yaş ne ya... freuddan öğrendikleriniz gerçekte bilemezsniz... erkeklerde ve kadınlarda zevk suyu gelmeye başladığımı cinsellik başlar bitene kadarda devam eder. 50 ye 3 kaldı benim hala gecede 5 6 atabilirim...
Ha tamam. Google translate de yard o oluyor tam anlayamıyorum bazan Yaş önemli ama erkeklerin aktif Yaş aralığı ile kadınların faklı. Kadın 35-45, eekek 20-35
Ondan degil beaa normalde normal sorular sorardin birden böyle olunca dedim anam noldu bu kiza 😂 aklimda evli oldugunda kalmisti o yüzden haha. Evlisin ama dimi hala? Rozeti almak icin yani bu sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
25-35 arası performans iyidir sonrası erkeğin kendine nasıl baktığına bağlı g. tu göbeği saldıysa geçmiş olsun.
Sekste zirve yaşla değil sağlıklı bedenle yaşanır. 60 yaşında kadını pert eden erkek de vardır, 30 yaşında erekte olamaayan erkek de vardır.
Bence 25-40 yaş arası diyebilirim
Ben 46. yasindayim ve bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum Geç boşalan iri ve damarlı bir organım var
Alkol sigara kahvehane kültürüm yok
Bence seks her yaşta yaşam kriteri olgunluk varsa olur
Olgun iyidir
Teşekkürler cilginhatun
0 yaş ne ya... freuddan öğrendikleriniz gerçekte bilemezsniz... erkeklerde ve kadınlarda zevk suyu gelmeye başladığımı cinsellik başlar bitene kadarda devam eder. 50 ye 3 kaldı benim hala gecede 5 6 atabilirim...
Zirve derken? Soru açık degil. Sıklıktan mi bahsediyorsun? Zirve derse orgazm gelir akla ve her yaşta orgazm yaşanır. Soru net değil.
Genel olarak, sıklık, istek, hızlı zamanlar vs.
Ha tamam. Google translate de yard o oluyor tam anlayamıyorum bazan
Yaş önemli ama erkeklerin aktif Yaş aralığı ile kadınların faklı. Kadın 35-45, eekek 20-35
25-70 yaş ve aralığında ki tüm adaylar için aşk var ise cinsellik hiç bir sorun teşkil etmez, dibine kadar da yaşanılır ne varsa...
30 lu yaşlar en doyurucu yaşlardır. Yapılan anket ve testlerde böyle çıkıyor. Kişisel deneyimim de bu yönde.
Okuduğum bir bilimsel makalede 27-32 yaş arası deniliyordu. Hem olgun hem genç olunan bir zaman olarak.
prime zaman kişiye göre hayatına , vücuduna , sağlığına göre değişir ama bence 27-40 arası prime zamanlara aday
30 dan itibaren başladı bende şu anda en coşkulu yıllarımdayım 😋
Benim için 22 yaş ile 40 yaş kadınlar için zirve.
Erkekler ise kalkmayana kadar zirvededir
25 ile 35 yaş arası. Tabi ki erkek ve kadının ruhsal ve fiziksel sağlığı da çok önemli
Birsez sorcam sen evlimiydin? Eskiden pek böyle sorulsr sormazdin son zamanlarda cinsel icerik agirlikli sorular sormaya basladigini fark etdim
Cinsel yaşam fenomenliğini de alınca rahat bırakcam sizi korkmayın
Ondan degil beaa normalde normal sorular sorardin birden böyle olunca dedim anam noldu bu kiza 😂 aklimda evli oldugunda kalmisti o yüzden haha. Evlisin ama dimi hala? Rozeti almak icin yani bu sorular
Yahu evliyim de ne alaka evliler cinsel yaşam sorusu soramıyor mu? Evet etiketi almak için 😄
Sorabilir tabikide ya. Bi anda dedim acaba azdimi bu 😂😂 ama mesele rozetmis olay tamamdir jeton düstü
Ahhaha azmak hahahah
Jfkssk biraz kaba oldu kusura bakma ya ama ne bileyim uzun zamandir takip ediyorum ya seni birden gelince 😂 cidden azdi mi bu noldu dedim haha
şimdi cevap vericem salça olma demenden tırsıyorum aşlskdads
Üyelere bulaşma, onun dışında kendi fikrini istediğin gibi belirt
ama bazı üyeler gel bana bulaş diyor resmen yorumlarıyla sessiz mi kalayım o tip durumlarda
Kişiye göre değişir bence
25-40 arası bence
20.30 yaş arası
0-50 doğru bencede
30'lu yaşlar en güzel yaşlar kesinlikle.
her yaş doruklardayım.. :D
40 tan sonrası zirve
Tamamen bünye ile alakalı yaş ile değil.
Her yas bence amasyada
Kişiye göre değişir bence
Katılıyorum 25 30
Senin yaş 22 nereden biliyorsun bunları
30-40
Ben 25-45 diyorum.
Bencede 20 30
Çok vaktim kalmadı o zaman
18-39
30 yaş arası
Yaşadığın sürece zirvedir
25-35 super